Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Cokk teşekkürrrrr ederim yaaa destegin icinnn iyiki varsın vallah cok iyi geldi şimdi bu misafirlerim var hiç zorlanmıyrum cok şükür cips cukulata herşey önümde duruyo siz olmasydınız belkide yemiştim..

Evet canım bugün ödül günün olsun canım dikkat et yarın falan sporla telafi edersin :))

Canim subat 28 cekti hatirlatayim istedim normalde benimde bugundu aslinda ama 28 cektigini hatirladim subatin ..pazartesi bekliyorum ayyyy su regli beklemek ne dert yahuuuu

Bende bu ay inş kendiliğinden olurum bıktım ikaç içmekdrn doğru 28 :))

Canım ben toplamda 7 kilo verdim ama eşimde o kadar gitmedi diyo uzun süre görmeyenler fark ediyo sadece boşver moralini bozma

Aynen canım uzun süre görmeyen gitmiş diyo senin iyi 7 kilo moral bozmak yok tabi adam beni aldığında ben 50 55 arası gidip geliyordum şindi 68 görfün çok şülür 64.8 kadat düştüm devam :€))

İyi akşamlar kızlar saat 4 de ton balıklı salata yedim 1 dilim ekmekle vuhün 45 dk 6 hız seviyedinde yürüdüm 370 kalori hösteriyordu bant 20 mekik şimdi sütlü şekersiz kahve içiyorum )

Aynen canım uzun süre görmeyen gitmiş diyo senin iyi 7 kilo moral bozmak yok tabi adam beni aldığında ben 50 55 arası gidip geliyordum şindi 68 görfün çok şülür 64.8 kadat düştüm devam :€))

He heee:) Allah'tan ben evlendiğinde de 68 dim şimdi 61benimde hedef 55boy kaç canım senin

Kizlar, kan grubuna gore diyetleri inceledim... Benim kan grubum 0rh+ inceledim sut urunleri ve bakliyat yenilmemeliymis... Ki ben yogurt ve peynir hastasiyim bunlardan uzak durmaliymisin yada cok az tuketmeliymisim...bu hafta genelde esmer bulgur lapasiyla beslenmistimhalbuki bulgur , mercimek bakliyatlar benim metabolizmayi yavaslatiyormus dogru gibi geldi... Az besleniyorum ama kilo vermekte zorluk yasiyorum az az veriyorum.

Bu hafta iyice inceleyip bir hafta kan grubuma gore beslenmeyi dusunuyorum..

He heee:) Allah'tan ben evlendiğinde de 68 dim şimdi 61benimde hedef 55boy kaç canım senin

benim boy 1,65 / 1,66 gibi bişey canım ben çok ilaç kullandı şiştim bebek tedavisi için vereyim yine devam tedaviye senin boy kaç

İyi akşamlar kızlar saat 4 de ton balıklı salata yedim 1 dilim ekmekle vuhün 45 dk 6 hız seviyedinde yürüdüm 370 kalori hösteriyordu bant 20 mekik şimdi sütlü şekersiz kahve içiyorum )

süper olmuş ,tebriklerr ben de spora ara vermiştim görünce canım istedi

kızlar günaydın bi kaç gündür internetim bozuktu giremedim ben bu hafta nerdeyse 3-4 gün aşırı derecede yedim ama inanılmaz bi şekilde geçen haftadan bu yana 1.2 kilo gitmiş çok mutluyum ama günde 3 defa leslie 3 mil yapıyorum 2 gündür ondan mıdır bilemedim

Günaydın millet
Dun sabah bir sac boreginden sonra oglen gune gittim6-7 yaprak sarma 2 dilim rulo pasta bir dilim revani bir kase patates salatası ve bir poaca yedim 3, 5tan sonra hic bisey yemedim aksam bir sekersiz Nescafe ictim ve 2 litre su
Ve sonuccccc tam -500 gr yansidi. 67.2 oldum. Cok sukur tabi dunki ishal halimin bunda cok etkisi var. Demekki sindirim sostemim duzenli calissacok kolay kilo veren bir yapim var. Aksam yesilcay aldim gunde bikere icicem baya etkisi olmuştu once
Cumartesiye hedefim 66 hadi bakalim umarim hafta ici bogazimi tutabilirim :)))

Herkese hayirli pazarlar, hayirli sabahlar
Dün arkadaslarla toplanmistik, yürüyerek gittim ve yürüyerek döndüm (30+30 dk)
Özellikle iki arkadasim, betül sen son bir ay kilo mu verdin, süper görünüyorsun dediler Coookkkkkkkk mutlu oldum

Ve masada neler yedim
Saat 12: 1 mercimek K. 1 sarma, bir dl kiymali börek, salata, zeytpn tursu.
Saat 2: bir dilim incecik pasta
Daha pogaca, hashasli ekmek, hashasli bakalava, mücver olmasina ragmen yemedim
Toplamda 850 kcal

Bugün güne 1,5 saat yürüyüs + 750ml. su ile basladim. Güzel bir aile kahvaltisindan sonra bugünü de dün gibi kurtarabilirsem cok mutlu olucam

Maviscim, a-diyet bir sey olmus seninki :26: Buna ragmen kilonu koruyup hatta üzerine vermis olmana cok sevindim :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…