kızlar günaydınbi kaç gündür internetim bozuktu giremedim ben bu hafta nerdeyse 3-4 gün aşırı derecede yedim ama inanılmaz bi şekilde geçen haftadan bu yana 1.2 kilo gitmiş çok mutluyum ama günde 3 defa leslie 3 mil yapıyorum 2 gündür ondan mıdır bilemedim
Herkese merhaba saabah kahvaltimi yaptim 11.5 lt sudan fazla ictim yesilcayimi ictim( besibiryerde) oglen kiymali kabak yiyecem aksam icin karar vermedim
11.5 su mu ictinn alacaa :OO
1ö5 demek istemistirSenin HURMA DIYET nasil gidiyor? Ay belki yazmissindir, daha okumadim
Canim bize biraz daha bilgi verebilirmisin? Mesela 7 günün aciklamasi var mi sende?
yanlış hesaplamışım heyecandan1.6 kilo gitmiş kızlar 1 hadtada 52.7 yim şuan
merhaba kızlar ;
dünkü kaçamağım tartıya yansımış hemencikkk)) ama çok değil şükür salı gününe vermiş olurum kesin....aslında regliden dolayı sanırım çünkü fena açlık hissediyorum...
Bugun klasik diyet kahvaltımı yaptım.....
Öğle henüz bişey yemedim
şuan kuru erik yedim sıcak su ile birlikte bağırsakları çalıştırıyor...
sanırım 1 saat sonra yemek yerim ama dünü telafi için akşama hiç birşey yemiyeceğim sadece yeşil çay içmeyi planlıyorum...
Kan grubuna göre beslenme az da olsa mantıklı geldi bu hafta daha çok haşlama et , tavuk , salata ve arada haşlanmış patates ile beslenmeyi düşünüyorum. yoğurt hafta bir gün tüketecem. peyniride bu hafta 2 gün tüketecem süt ve yumurta bu hafta hiç tüketmeyecem bakalım 6. günün sonunda gerçekten bir hareketlenme var mı yaniii bu hafta bakliyat da tüketmeyecem.. Çiğ sebze suyu içecem ıspanak kapak ve salatalık suyu içmeyi planlıyorum günde bir bardak....
benim kan grubum 0rh+ karnabahar metabolizmayı yavaşlatırmış mantıklı geldi ben tüketirim hep bir türlü kilo veremem bu hafta inşallah güzel sonuç alırsam 33 yaşından sonra doğru beslenmemi bulmuş olurum hahahaaa)))
yemene rağmen almamışsın ne güzel vermişsin hatta ne güzel valla kaçta kestin yemeği :)
5 te kestim en geç 6 da ama saat 8 gibi 3 ü 1 arada içtimve günde mutlaka spor yapım çok da su içmedim
spor yap cnım bende evde su içemiyorum işte şişeyi koyuyorum içiyorumda evde zor içiyorum ama su önemli :)
bi şişeden sonra midem bulanıyo içim almıyo resmen çözemedim bu sorunu
anladım canım 6 kilo gitmiş zaten senin hedefe 4 kilo kalmış süper yarı yolu geçmişsin bile
11.5 su mu ictinn alacaa :OO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?