Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yanlış hesaplamışım heyecandan 1.6 kilo gitmiş kızlar 1 hadtada 52.7 yim şuan

Tünaydın kızlar bugün sabah tartıda 64.4 gördüm fırına çıktım ekmek almaya bitaz dılandım eve geldim 64.2götdüm dün4de salatadan başka bişey yememiştim :))şimdi kahvaltı zamanı :)))

Herkese merhaba saabah kahvaltimi yaptim 11.5 lt sudan fazla ictim yesilcayimi ictim( besibiryerde) oglen kiymali kabak yiyecem aksam icin karar vermedim

Herkese günaydinn :)
Saat 10 gibi hurma ile yogurdumu yedim 13:30 gibi tekrar yicem. Simdilik cok iyi gidiyor insAllah haftaya tartida iyi sonuc alirim kizlar. Tabi insAllah hepimiz iyi sonuclar aliriz
Evde yesil cay kalmamis acaba onun yerine ne icebilirim? Yardim ederseniz cok sevinirim :)

merhaba kızlar ;

dünkü kaçamağım tartıya yansımış hemencikkk )) ama çok değil şükür salı gününe vermiş olurum kesin....aslında regliden dolayı sanırım çünkü fena açlık hissediyorum...

Bugun klasik diyet kahvaltımı yaptım.....

Öğle henüz bişey yemedim
şuan kuru erik yedim sıcak su ile birlikte bağırsakları çalıştırıyor...
sanırım 1 saat sonra yemek yerim ama dünü telafi için akşama hiç birşey yemiyeceğim sadece yeşil çay içmeyi planlıyorum...

Kan grubuna göre beslenme az da olsa mantıklı geldi bu hafta daha çok haşlama et , tavuk , salata ve arada haşlanmış patates ile beslenmeyi düşünüyorum. yoğurt hafta bir gün tüketecem. peyniride bu hafta 2 gün tüketecem süt ve yumurta bu hafta hiç tüketmeyecem bakalım 6. günün sonunda gerçekten bir hareketlenme var mı yaniii bu hafta bakliyat da tüketmeyecem.. Çiğ sebze suyu içecem ıspanak kapak ve salatalık suyu içmeyi planlıyorum günde bir bardak....

benim kan grubum 0rh+ karnabahar metabolizmayı yavaşlatırmış mantıklı geldi ben tüketirim hep bir türlü kilo veremem bu hafta inşallah güzel sonuç alırsam 33 yaşından sonra doğru beslenmemi bulmuş olurum hahahaaa )))

Canim bize biraz daha bilgi verebilirmisin? Mesela 7 günün aciklamasi var mi sende?

canım ben araştıramadım ama forestgump arkadaşım başlamış bu diyete bize de anlatsın bizde yapalım gerçi ben bugün elma diyetie başlayacam inş. :)

kan grubu diyetini duymuştum cnım dene bakalım neler olacak bende senin kan grubundanım :) inş işe yarar

slm kızlar kahvaltım bugün geç yaptım :) 4dilim ekmek koydum ekmek sepetine tam çavdar ekmeği ama sadece ikisini yedim :) 1 dilim ekmek 70 kalori dün 10 dk tempolu yürüdüğümde gördüm 1 dilim ekmek=10dk tempolu yürüyüş bugün 2 dilim yedim +20 fazla yürüyüş yapcam yediğim ekmeklerin cezası :) 4 biber kızarması biraz patates kızartması biraz salatalık 1 yumurta 2 zeytin yedim bu kahvaltı beni baya bi tutar valla bugün inş. yeşil elma diyetine başlamayı düşünüyorum inş. başarılı olurum kızlar temizlik yapıyorum mola verdim size yazayım dedim temizlik bitince spor tabi halim kalırsa hepinize iyi hafta sonları öptüm sizi

5 te kestim en geç 6 da ama saat 8 gibi 3 ü 1 arada içtim ve günde mutlaka spor yapım çok da su içmedim

spor yap cnım bende evde su içemiyorum işte şişeyi koyuyorum içiyorumda evde zor içiyorum ama su önemli :)

bakıyorum da herkes bi diyet yapıyor inş. hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız kızlar bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…