Süper aşkilotam.. Bu hafta çok iyi sonuçlar alacaksın..
Hem spor hem diyet hem motivasyon..
Kimse tutamaz seni..
vayyy vayyyy vay nesil tebrikler canım bende çok iyiydim bu haftasonu artı var azıcık ama çok önemli değil bugün gidicek eminim.
canım tebrik ederim maşallah nazarımız değmesin.iyice dinlen tatilini yap
Merhaba arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir. Haftada 6 gün spora yazıldım burda. İlk 2 gün aerobik-zumba, diğer 2 gün pilates ve son 2 gün step yapacam; ayrıca salonda aletle çalışma imkanı da var. Kızlar zumba çok keyifli bu arada, bildiğiniz dans ama hızlı hızlı yapıyorsunuz, ayrıca zumba seansında ortamda disko ışığı yakıyorlar, acayip eğlenceli, sanki hep beraber dans yarışmasına girmiş gruplar gibiyiz.
Sabah ki menüm:1 dilim bp, 1 dilim kp, 1 yumurta, 5 zeytin, domato-salatalık ve 2 dilim ekmek.
Öğlen: Tavuk şiş ve ayran.
Şimdilik böyle canlar. Çok işim var. Akşama doğru girip, geçmişe bakacam inş. Sevgiler
insallah canim motivasyon ve azim ayni anda olmali ;-) bu hafta ikiside var bendeeee ;-)
persembe, cuma, cumartesi, pazar yuruyus yaptim hergun 1bucuk saat. yarin, carsamba ve cumada yapicam insallah.
ne kadar guzel bi duygu demi. zayifladin dedikleri zaman cok mutlu oluyor insan))
masallah tatlim, boyle devam ;-)
bu hafta degil sonraki hafta grup atlarsin kesin ;-)
Selam kızlar, iyi haftalar..
Özledim sizleri... Yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra yine dewam..
Haftasonu hiç kaçamak yapmadım diyebilirim, cumartasi 18 gibi yarım simit ve biraz peynir bal yedim.. ama 4 gibi yattım, yine geberiyodum açlıktan,
dün de KV kahvaltıya çağırmıştı, eşimin kardeşleri vs, çoluk çocuk.. kalabalık, poğaçalar börekler kızartmalar filan..
ben evde biraz yiyip gittim, aç olursam dayanamam diye.. işe yradı.. ekmeksiz salatalık peynir ve 1 parça börek yedim.
Saat 15 gibi de 1 poğaça.. akşam bişey yemedim..
Sabah haftaya ilk kez - ile başladım.. Mutluyum.. Bu hafta yürüyüşlere de sıklık vericem inşallah..
Sayenizde kızlar..
Tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin.. Bence ilk haftalar spor sakıncalı olabilir. Doktora danışmadan hiç bişey yapma..
Daha çok yeni, allah korusun..
ilk 5 ay kilo almamaya bak, sonrasında almak sağlıklı ve normalmiş zaten.. kendine ve bebişe dikkat et tatlım..
Bazen hayır demek çok zor oluyor arkadaşım.. Havalar da çok etkiliyor insanı..çok iyisin beybi
bende normalde hergün gibi 5te bitirdim yemeyi ama komşum akşamın 8inde patatesli köfte getirince o kokuya karşı koyamadım dünde 3-4 gibi kızımla oğlumla dışarda yedik pizza falan akşam yemediğim halde sabah bayaaaaa bi + gördüm
Zeyascım yemek nerde.. Kuşum abartmıyormusun allah aşkına.. Bu ne yaaa..bugünkü menüm şöyle kızlar:
sabah: 2 yumurta domates salatalık 6 zeytin kk peynir tere 1 adet elmalı kurabiye...
ara:2 adet ceviz
öğle: çilek erik kivi
akşam: nescafe
Bazen hayır demek çok zor oluyor arkadaşım.. Havalar da çok etkiliyor insanı..
Hiçte yemiycek değiliz yani sonuçta.. 2 kez düşünüp az yiycez, erken yiycez..
1-2 güne toparlarsın inşallah.. :)
Zeyascım yemek nerde.. Kuşum abartmıyormusun allah aşkına.. Bu ne yaaa..
Tamam alıştıkça yetiyor ama bence en azından şimdilerde yağsız tuzsuz bir tarhana çorbası filan yap iç..
Ya da bi lokma peynir ekmek ye.. 1 kaşık bal ye.. 1 haftadır sabahları peynirle 1-2 kaşık bal yiyorum, iyi geliyor bana..
Bu sabah ta yedim, yeni yeni acıkıyorum.. Şimdi ben de bi çorba içerim, bitti gitti..
Sonra gözün döner allah korusun.. Ya da düşer kalırsın, dikkat et.. bebişin var senin.. ye bişeyler..
ben bu yöntemle 13 kg verdim şimdi bir kaç kilo aldım yine başladım bugun akşam yemeklerini kesmeye.bir baktım konusu bile var.bende varım artık
Kızlar ben de yazayım menumu;
Sabah 2 dilim İHA Light Tost Ekmeği (ilk kez aldım, muhteşemmiş - kızarmış harika oluyor ve tok tutuyor)
1 dilim beyaz peynir
2 kaşık bal
Öğlen nescafe
Akşam yağsız, az tuzlu tarhana çorbası
Umarım akşam yine midem kazınır bol bol..
Sabah kazınmaların sonucunu tartıda (-) olarak görmek çok keyifli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?