Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam canım bende kpss ye hazırlanıyorum Allah kolaylık versin bozma moralini şimdi en yüksek morale ihtiyacımız var günde 8-10 saat dersin başındayım hayatımda ilk defa bu kadar ders çalışıyorum bu azimle kiloda versem süper olacak beraberce inşallah

Biberiye bende ters etki yaptı galiba bir haftadır içiyorum neredeyse wc de sıkıntı yaşıyorum bu akşam yatmadan elma krom içmeyi düşünüyorum.ama fzabında dedipi gib yüzüm küçüldü

arkadaşlar bende bugün biberiyeye başladım yemekten bir yarım saat sonra içiyorum ama yarın aç karnına içicem çünkü bütün gün mide ağrısı çektim 15 dk önce kıvranıyodum mesela halada geçmedi ben tok karnına maden suyu içincede böyle bıçak gibi bir ağrı saplanır bide aç karnına deniycem olmazsa içmiycem:26::26:

Son düzenleme:

anteplim bende sen gibiyim ikigündür hem sancı çekiyorum hemde yiyip yiyip uyuyorum ): regl günlerinden nefret ediyorum sancıdan ölcemi sanıom ):

Aynen canım aynen .. Napcaz .. Cıkış yolu bulamıyorum ya .. ]
sancı çekmeye devam malesef): önce sıcak su torbası yapıyordum ben iyi geliyordu sonra dediler yumurtalıklara zarar verirsin ilerde çocuğun olmaz die sonra ağrı kesici alıyordum ondan da korkuttular gözümü bende öylece bi hafta çekiom ağrıyı malesef ):

Allah allah gercekten öylemiymiş, ben de cekirdek torbası var .. Onu ısıtıyorum ayaklarımın altına bazen karnıma iyi geliyodu aslında .. ]

Allah allah gercekten öylemiymiş, ben de cekirdek torbası var .. Onu ısıtıyorum ayaklarımın altına bazen karnıma iyi geliyodu aslında .. ]

bana öyle söylediler direk kanına koyma çocuğun olmaya bilir dediler bende o gün bugün koymam ne kadar doğru bilmiyorum ama içimde şüphe oluncaya kadar sancıyı çekerim daha iyi ayaklarımın altına koyunca da faydasını görmüyorum

Rabbim şifanı verir inşallah .. Senin ve hasta oldan tüm kardeşlerimizin inşallah .. ]

allah yardımcın olsun canım inş emeklerinin karşılığını görürsün istediin yeri kazanırsın. çalışıyorum ama enim bu sene zor gibi ):

Selam fıstıklar..
Dün akşam çok acıkmıştım.. Sabah kahvaltımı yapıp öyle çıktım..
Çok yemişim gibi geldi ama sadece 1 dilim fazla ekmek yedim.. (light tost ekmeği)
1 çaybardağı da nescafeli süt içtim.. imrendim, bayadır içmiyordunm..

Birazdan çay kahve bişeyler içicem..
Günü yine tarhana çorbası ile kapatmayı düşünüyorum..
Kısmet bakalım.. Yoğunluk var biraz, aralarda uğrarım..
Öpüom hepinizi..

Gunaydin kizlar
korkunc vaziyetteyim ustumden kamyon gecmis gibi
firmamizin katildigi bir etkinlik var dragon festivali diye her firmadan 16 kisi kanolarla yarisiyor
yaklasik 1.5 saat kurek cektim dun kurek cekmek dunyanin en zor 3msporuymus ki dun ortalama 700 kalori harcadigimi varsayiyorum
suan kolum omzum sirtim totom bacaklarim fevkalade agriyor
varligini unuttugum kaslarim agriyor ((

Sabah 3 kayisi 1buyuk bardak sicak su
1 kac catal domates salatalik attim agzima
1 avuctan az kuru incir ceviz yaban mersini karisimi yedim
1 fincan yesil cay

hala tuvalete cikamama gibi bir sikintik var ama genede cok sukur 63u gordum
darisi isteyen herkwsin basina

herkese musmutlu gunler

yok alamadım nesilcim yanıma taşıcak adam bulamadım malesef :)
bu haftaya kısmet olur inşallah
Ben çatlardım herhalde halledemedim diye.. Bişeyi kafama taktıysam o mutlaka olacak, ya oldururum, ya oldururum..
Olduramazsam kudururum..
Neyse umarım halledebilirsin bu haftasonu..

Gerçekten güzel bir duygu.. Amaç artık tek değil.. İki.. Hafta içi eksiye düşmek, haftasonu artıya çıkmamak.. olabiliyormuş, denemiş oldum.. Sen de dene bakalım.. Ama ben bu gün dünle aynıyım, çay içip hemen uzanmıştım, uyuyakalmışım.. uyandığımda sanki tok karnına uyumuşum gibi bir his vardı,
eritememişim gece bişey.. Buna da şükür diyelim..

Ayyyy, ben çok severim kürek çekmeyi, özlemişim..
Bir iki gün dinlendir canım kaslarını, sonra ufak ufak hareketlenirsin yine..
Ben de doğum günümde 63 görmek istiyorum.. 20 gün var.. 64,5 um şuan..
Olabiir gibi gibi ama bakalım.. Tebrik ederim seni..

ben baya bozdum ya yaklaşık geçen hafta komplee kaçamkatı benim için
umaırm gider yeni gelenlerr

Kızlar sizce ballı cornflakes abur cubur yerine mi geciyo ?

ya yiycek nesfit filan ye antemlimm kflkes yeee çok kalorili onlarrr

kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza, vermem gereken bi kaç kilom var

hoşgeldiinnnnn

bend eöyleydim 1 gün protein yap , birde sıcka su iç atıştırmak istedigindeee

Kizlaaar, sabah kahvalti, oglen nescafe, aksam 16:30 gibi tarhana corbasi ve birkac krakerle gunu bitirdim.. Simdi biberiye cayimi iciyorum.. 30 dk gibi de yurume firsati buldum.. Umarim sabah yine (-) gorurum.. :)

NeS

nes az degilmi cnm bu menü?

Gunaydin kizlar 60.2 olmusum cok mutluyum :) bi de is yerinde biri bana cok zayiflamissin ne yapiyosun dedi havalara uctum ustelik de regl gunumdeyim yani sisim ama herkes gobegin gitti diyor...

Agustos gibi nisan yapicaz kismetse, o zamana kadar ideal kilomda olmak istiyorum :)

Mutlu gunler herkese

işe yara mı dersin keser mi iştahı mı :/

Herkese günaydın güne -800 ile başladım kızlar.ama bugün misafirim var kahvaltı yapmadım metebolizmam harekete geçsin diye 1 lokma peynir zeytin yedim.öğlen arkadaşla yaptıklarmdan yiyip bugünü tek öğünle kiko almadan kapatmak istiyorum bakalm.

Aynen canım bugün sabit kalır ama yarına mutlaka tekrar eksiye düşer yeterki biz yediklerimize çok dikkat edelim seni çok azimli gördüm nesil boğa inadın sonunda kendini göstetdi doğum gününe 63ü kesin görürsün canım hatta 62 olup doğum gününde pastaları gönül rahatlığıyla yersin inş

Citir kizlaraaa Günaydiiiiiiiin. Nasilsiniz keyifler yerindemi? Herkesin günu guzel olsun insallah, neseli mutlu huzurlu ....

kizlar, ben 5 gundur yuruyus yaptim, hergun 1bucuk saat olmak uzere. Bugun dinleniyorum yarin tekrar basliyorum. (bide yuruyus esnasinda yaklasik 45dakika bebek arabasi yitiyorum, icinde bebek yok tabi koca dana var 22 kiloluk, kollarimda yoruluyor bu sayede)

inanmasi güc biliyorum ama, bu 5gun tempolu yuruyusten sonra alt karnimda ve popomda SIKILASMA var kizlar ))
Ama henüz tartiya fazla bir sey yansimadi, hamlamaktan olsa gerek.

Son düzenleme:

oleyyyy zeyasssss supersin yawru ku$, -800 cok güzel bir eksiiiii :))

tebrikler canim
ohooo agustosa 50 bile olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…