selam canım bende kpss ye hazırlanıyorum Allah kolaylık versin bozma moralini şimdi en yüksek morale ihtiyacımız var günde 8-10 saat dersin başındayım hayatımda ilk defa bu kadar ders çalışıyorum bu azimle kiloda versem süper olacak beraberce inşallahbende çok istiyorum daha fazla zaman ayırmayı ama sürekli pc yi açamıyorum kpss hazırlıından dolayı): sınavdan sonra spora da aşlayacağım iki buçuk ay kaldı sınava inş ondan sonra tam gaz devam edicem o zama kadar 62 e bari düşsem ne iyi olur ): moralmende çökünküdeyim zaten ):
Biberiye bende ters etki yaptı galiba bir haftadır içiyorum neredeyse wc de sıkıntı yaşıyorum bu akşam yatmadan elma krom içmeyi düşünüyorum.ama fzabında dedipi gib yüzüm küçüldü
arkadaşlar bende bugün biberiyeye başladım yemekten bir yarım saat sonra içiyorum ama yarın aç karnına içicem çünkü bütün gün mide ağrısı çektim 15 dk önce kıvranıyodum meselaHoşgeldin canım..
cumartesi akşamı biberiye denedim, bol limonlu içtim.. 30 dk. da bir wc ye gittim.. pazar aşırı başım ağrıdı, üşendim.. ama bu günde içerim sanırım.. tadını da sevdim.. :)
gitsin kilocuklaarrr.. :))
Nesil cok kötüyüm ben ya regl yüzünden bütün gün yedim yattım salak gibi tutamıyom kendimi cok kötüyüm ya vallah saldırdım resmen sacma sapan şeyler yaptım sancım var acayip hemde cok kötü oluyom ölcem sanki şu iki gündür ..
anteplim bende sen gibiyim ikigündür hem sancı çekiyorum hemde yiyip yiyip uyuyorum ): regl günlerinden nefret ediyorum sancıdan ölcemi sanıom ):
sancı çekmeye devam malesef): önce sıcak su torbası yapıyordum ben iyi geliyordu sonra dediler yumurtalıklara zarar verirsin ilerde çocuğun olmaz die sonra ağrı kesici alıyordum ondan da korkuttular gözümü bende öylece bi hafta çekiom ağrıyı malesef ):Aynen canım aynen .. Napcaz .. Cıkış yolu bulamıyorum ya .. ]
sancı çekmeye devam malesef): önce sıcak su torbası yapıyordum ben iyi geliyordu sonra dediler yumurtalıklara zarar verirsin ilerde çocuğun olmaz die sonra ağrı kesici alıyordum ondan da korkuttular gözümü bende öylece bi hafta çekiom ağrıyı malesef ):
Allah allah gercekten öylemiymiş, ben de cekirdek torbası var .. Onu ısıtıyorum ayaklarımın altına bazen karnıma iyi geliyodu aslında .. ]
bana öyle söylediler direk kanına koyma çocuğun olmaya bilir dediler bende o gün bugün koymam ne kadar doğru bilmiyorum ama içimde şüphe oluncaya kadar sancıyı çekerim daha iyiayaklarımın altına koyunca da faydasını görmüyorum
amin inş. hepimizin şifasını verir inşallah..Rabbim şifanı verir inşallah .. Senin ve hasta oldan tüm kardeşlerimizin inşallah .. ]
selam canım bende kpss ye hazırlanıyorum Allah kolaylık versin bozma moralini şimdi en yüksek morale ihtiyacımız var günde 8-10 saat dersin başındayım hayatımda ilk defa bu kadar ders çalışıyorum bu azimle kiloda versem süper olacak beraberce inşallah
arkadaşlar bende bugün biberiyeye başladım yemekten bir yarım saat sonra içiyorum ama yarın aç karnına içicem çünkü bütün gün mide ağrısı çektim 15 dk önce kıvranıyodum meselahalada geçmedi ben tok karnına maden suyu içincede böyle bıçak gibi bir ağrı saplanır bide aç karnına deniycem olmazsa içmiycem:26::26:
Ben çatlardım herhalde halledemedim diye.. Bişeyi kafama taktıysam o mutlaka olacak, ya oldururum, ya oldururum..yok alamadım nesilcim yanıma taşıcak adam bulamadım malesef :)
bu haftaya kısmet olur inşallah
Gerçekten güzel bir duygu.. Amaç artık tek değil.. İki.. Hafta içi eksiye düşmek, haftasonu artıya çıkmamak.. olabiliyormuş, denemiş oldum.. Sen de dene bakalım.. Ama ben bu gün dünle aynıyım, çay içip hemen uzanmıştım, uyuyakalmışım.. uyandığımda sanki tok karnına uyumuşum gibi bir his vardı,Nesil bende yarım saat yürüdüm akşam ve aşırı acıktım çoook mutluyum.yarın eeksi göreceğine eminim.ben haftasonu aldığım artıyı vermiş olacağım yarın kesin.çünkü şuan sabahki kilomdayım.yaşasın açlık ama bu hafta sana aşırı imrendim tekrardan tebrik ediyorum seni hafta sonu kilo almayıp hatta eksi gördüğün için.bu hafta sonu bende kaçamak yapmayacağım bu duyguyu bende yaşamak istiyorum
Gunaydin kizlar
korkunc vaziyetteyim ustumden kamyon gecmis gibi
firmamizin katildigi bir etkinlik var dragon festivali diye her firmadan 16 kisi kanolarla yarisiyor
yaklasik 1.5 saat kurek cektim dun kurek cekmek dunyanin en zor 3msporuymus ki dun ortalama 700 kalori harcadigimi varsayiyorum
suan kolum omzum sirtim totom bacaklarim fevkalade agriyor
varligini unuttugum kaslarim agriyor((
Sabah 3 kayisi 1buyuk bardak sicak su
1 kac catal domates salatalik attim agzima
1 avuctan az kuru incir ceviz yaban mersini karisimi yedim
1 fincan yesil cay
hala tuvalete cikamama gibi bir sikintik var ama genede cok sukur 63u gordum
darisi isteyen herkwsin basina
herkese musmutlu gunler
Hoşgeldin canım..
Ya bende dayanabildiğim kadar dayanıp, iyice acıkıp öyle bişeyler yiyorum.. acıkmayınca da zayıflayamıyorum.. 65 kilidimi kırmışken ne farketse kar diye düşünüyorum walla.. cumartesi akşamı biberiye denedim, bol limonlu içtim.. 30 dk. da bir wc ye gittim.. pazar aşırı başım ağrıdı, üşendim.. ama bu günde içerim sanırım.. tadını da sevdim.. :)
gitsin kilocuklaarrr.. :))
Sağol canımcım.. sayenizde walla..
Bence de 57 nin altını çok zorlama.. sporu yoğunlaştır artık, bandını alabildinmi haftasonu?..
saat 5 yemeyi kes :) aynen.. :)
Menu süper tatlım.. böyle dewam edersen toparlarsın hemen haftasonunu..
Kızlar sizce ballı cornflakes abur cubur yerine mi geciyo ?
kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza, vermem gereken bi kaç kilom var
kızlarrrrrrrr yardımmmmmm dun regli oldum kaç gündür boğazımı durduramıyorum tıkabasa tok olsam bile elim sürekli aburcuburda boşta kaldım mı kendimi markette buluyorum bide sanırım iki haftadır diyete ara vermeminde zararı oldu nasıl tekrardan toplanıcam en yaaa
Kizlaaar, sabah kahvalti, oglen nescafe, aksam 16:30 gibi tarhana corbasi ve birkac krakerle gunu bitirdim.. Simdi biberiye cayimi iciyorum.. 30 dk gibi de yurume firsati buldum.. Umarim sabah yine (-) gorurum.. :)
NeS
işe yara mı dersin keser mi iştahı mı :/ben baya bozdum ya yaklaşık geçen hafta komplee kaçamkatı benim için
umaırm gider yeni gelenlerr
ya yiycek nesfit filan ye antemlimm kflkes yeee çok kalorili onlarrr
hoşgeldiinnnnn
bend eöyleydim 1 gün protein yap , birde sıcka su iç atıştırmak istedigindeee
nes az degilmi cnm bu menü?
Aynen canım bugün sabit kalır ama yarına mutlaka tekrar eksiye düşer yeterki biz yediklerimize çok dikkat edelim seni çok azimli gördüm nesil boğa inadın sonunda kendini göstetdiGerçekten güzel bir duygu.. Amaç artık tek değil.. İki.. Hafta içi eksiye düşmek, haftasonu artıya çıkmamak.. olabiliyormuş, denemiş oldum.. Sen de dene bakalım.. Ama ben bu gün dünle aynıyım, çay içip hemen uzanmıştım, uyuyakalmışım.. uyandığımda sanki tok karnına uyumuşum gibi bir his vardı,
eritememişim gece bişey.. Buna da şükür diyelim..
Herkese günaydın güne -800 ile başladım kızlar.ama bugün misafirim var kahvaltı yapmadım metebolizmam harekete geçsin diye 1 lokma peynir zeytin yedim.öğlen arkadaşla yaptıklarmdan yiyip bugünü tek öğünle kiko almadan kapatmak istiyorum bakalm.
Gunaydin kizlar 60.2 olmusum cok mutluyum :) bi de is yerinde biri bana cok zayiflamissin ne yapiyosun dedi havalara uctumustelik de regl gunumdeyim yani sisim ama herkes gobegin gitti diyor...
Agustos gibi nisan yapicaz kismetse, o zamana kadar ideal kilomda olmak istiyorum :)
Mutlu gunler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?