Hoşgeldin canım..ben bu yöntemle 13 kg verdim şimdi bir kaç kilo aldım yine başladım bugun akşam yemeklerini kesmeye.bir baktım konusu bile var.bende varım artık
Ya bende dayanabildiğim kadar dayanıp, iyice acıkıp öyle bişeyler yiyorum.. acıkmayınca da zayıflayamıyorum.. 65 kilidimi kırmışken ne farketse kar diye düşünüyorum walla.. cumartesi akşamı biberiye denedim, bol limonlu içtim.. 30 dk. da bir wc ye gittim.. pazar aşırı başım ağrıdı, üşendim.. ama bu günde içerim sanırım.. tadını da sevdim.. :)Canım seninde benden kalır bir yanın yok kalori hesabı yapsak benimkilerin kalorisi daha yüksektir eminim.yazınca az gibi gözüküyor ama miktarları çoktu yediklerimin nesilim.meyveyide çok yedim hala tokum canım nescafemi içcem birazdan acıkmamı engelliyor uzun süre.çık acıkırsam eğer akşam bişeyler atıyorum ağzıma zaten. Anca öyle yersem zayıflıyorum nesil napıyım tek öğünüm ağır diğer öğünler çok hafif.
Sağol canımcım.. sayenizde walla..Nesilcim maşalllah çok güzel gidiyorsun yakındır hedefine ulaşmaya akşamları çorbayla geçirtirmen de çok güzel
ben geçen hafta devamlı aç yattım atıştırmamak için yemin ediyordum çokta aç yatıyordum iyi olmuştu
ama artık benim tartı oynamıyor yerinden ama ben ölçülerimden çok memnunum o yüzden tartıyla işim yok anlıcan
57 kilo benim idealimdir.
selam kızlar son ögünümü yedim
saat 5 yemeyi kes :)
kahvaltı:
yulaf kepeginden ekmek
1 yumurta
peynir
öglen
tavuk haşlama yogurt
akşam
2 yumurta kırdım , yogurt döktüm üstüne
günleridr bol karbon almıştım
proteinle dengelemeye çalıştım bugün:26::26:
dukan ekspres yapıyorum
Hoşgeldin canım..
Ya bende dayanabildiğim kadar dayanıp, iyice acıkıp öyle bişeyler yiyorum.. acıkmayınca da zayıflayamıyorum.. 65 kilidimi kırmışken ne farketse kar diye düşünüyorum walla.. cumartesi akşamı biberiye denedim, bol limonlu içtim.. 30 dk. da bir wc ye gittim.. pazar aşırı başım ağrıdı, üşendim.. ama bu günde içerim sanırım.. tadını da sevdim.. :)
gitsin kilocuklaarrr.. :))
Biberiye bende ters etki yaptı galiba bir haftadır içiyorum neredeyse wc de sıkıntı yaşıyorum bu akşam yatmadan elma krom içmeyi düşünüyorum.ama fzabında dedipi gib yüzüm küçüldü
Kızlar sizce ballı cornflakes abur cubur yerine mi geciyo ?
kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza, vermem gereken bi kaç kilom var
kızlarrrrrrrr yardımmmmmm dun regli oldum kaç gündür boğazımı durduramıyorum tıkabasa tok olsam bile elim sürekli aburcuburda boşta kaldım mı kendimi markette buluyorum bide sanırım iki haftadır diyete ara vermeminde zararı oldu nasıl tekrardan toplanıcam en yaaa
Ana ogun olarak yediysen bisey olmaz bence tatlim..
NeS
Ooooo, fena.. Bize daha cok zaman ayir, istahini kaciririz belki..
NeS
Nesil cok kötüyüm ben ya regl yüzünden bütün gün yedim yattım salak gibi tutamıyom kendimi cok kötüyüm ya vallah saldırdım resmen sacma sapan şeyler yaptım sancım var acayip hemde cok kötü oluyom ölcem sanki şu iki gündür ..
bende çok istiyorum daha fazla zaman ayırmayı ama sürekli pc yi açamıyorum kpss hazırlıından dolayı): sınavdan sonra spora da aşlayacağım iki buçuk ay kaldı sınava inş ondan sonra tam gaz devam edicem o zama kadar 62 e bari düşsem ne iyi olur ): moralmende çökünküdeyim zaten ):
Hoşgeldin canım..
Ya bende dayanabildiğim kadar dayanıp, iyice acıkıp öyle bişeyler yiyorum.. acıkmayınca da zayıflayamıyorum.. 65 kilidimi kırmışken ne farketse kar diye düşünüyorum walla.. cumartesi akşamı biberiye denedim, bol limonlu içtim.. 30 dk. da bir wc ye gittim.. pazar aşırı başım ağrıdı, üşendim.. ama bu günde içerim sanırım.. tadını da sevdim.. :)
gitsin kilocuklaarrr.. :))
Sağol canımcım.. sayenizde walla..
Bence de 57 nin altını çok zorlama.. sporu yoğunlaştır artık, bandını alabildinmi haftasonu?..
yok alamadım nesilcim yanıma taşıcak adam bulamadım malesef :)
bu haftaya kısmet olur inşallah
Bisey yemeden once 2 kez dusun.. Yedigin seyi eritmek icin ne kadar yoruldugunu hatirla.. İstah mistah kalmaz o zaman.. Yarin sabah itibariyle toparla kendini canim.. Dugunde giyeceklerini dusun..
NeS
hoşgeldin vermen gereken bir kaç kilon olduğu için çok şanslısın.hemen önlemini al biriktirme canım.twkrar hoşgeldinkızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza, vermem gereken bi kaç kilom var
Nisancım böyle düşünüyor olman bile çok iyi.yarından itibaren bu gidişata dur de. Kpss den sonra bide kiloyla uğraşma.çok kolay kilo alınıyor ama vermesi çok zor bunu düşün.kızlarrrrrrrr yardımmmmmm dun regli oldum kaç gündür boğazımı durduramıyorum tıkabasa tok olsam bile elim sürekli aburcuburda boşta kaldım mı kendimi markette buluyorum bide sanırım iki haftadır diyete ara vermeminde zararı oldu nasıl tekrardan toplanıcam en yaaa
Kizlaaar, sabah kahvalti, oglen nescafe, aksam 16:30 gibi tarhana corbasi ve birkac krakerle gunu bitirdim.. Simdi biberiye cayimi iciyorum.. 30 dk gibi de yurume firsati buldum.. Umarim sabah yine (-) gorurum.. :)
NeS
Merhaba arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir. Haftada 6 gün spora yazıldım burda. İlk 2 gün aerobik-zumba, diğer 2 gün pilates ve son 2 gün step yapacam; ayrıca salonda aletle çalışma imkanı da var. Kızlar zumba çok keyifli bu arada, bildiğiniz dans ama hızlı hızlı yapıyorsunuz, ayrıca zumba seansında ortamda disko ışığı yakıyorlar, acayip eğlenceli, sanki hep beraber dans yarışmasına girmiş gruplar gibiyiz.
Sabah ki menüm:1 dilim bp, 1 dilim kp, 1 yumurta, 5 zeytin, domato-salatalık ve 2 dilim ekmek.
Öğlen: Tavuk şiş ve ayran.
Şimdilik böyle canlar. Çok işim var. Akşama doğru girip, geçmişe bakacam inş. Sevgiler
İnşallah semo ya reglim var spor yapamıyom yiaa
antepish reglim var spor yapamiyorum diyosun ama. umarim biraz dikkat edersin, gecen haftaki verdigin kiloyu geri alma sakin yoksa bozusuruz bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?