Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben bu yöntemle 13 kg verdim şimdi bir kaç kilo aldım yine başladım bugun akşam yemeklerini kesmeye.bir baktım konusu bile var.bende varım artık
Hoşgeldin canım..
Ya bende dayanabildiğim kadar dayanıp, iyice acıkıp öyle bişeyler yiyorum.. acıkmayınca da zayıflayamıyorum.. 65 kilidimi kırmışken ne farketse kar diye düşünüyorum walla.. cumartesi akşamı biberiye denedim, bol limonlu içtim.. 30 dk. da bir wc ye gittim.. pazar aşırı başım ağrıdı, üşendim.. ama bu günde içerim sanırım.. tadını da sevdim.. :)

gitsin kilocuklaarrr.. :))

Sağol canımcım.. sayenizde walla..

Bence de 57 nin altını çok zorlama.. sporu yoğunlaştır artık, bandını alabildinmi haftasonu?..

saat 5 yemeyi kes :) aynen.. :)
Menu süper tatlım.. böyle dewam edersen toparlarsın hemen haftasonunu..

Biberiye bende ters etki yaptı galiba bir haftadır içiyorum neredeyse wc de sıkıntı yaşıyorum bu akşam yatmadan elma krom içmeyi düşünüyorum.ama fzabında dedipi gib yüzüm küçüldü

kızlarrrrrrrr yardımmmmmm dun regli oldum kaç gündür boğazımı durduramıyorum tıkabasa tok olsam bile elim sürekli aburcuburda boşta kaldım mı kendimi markette buluyorum bide sanırım iki haftadır diyete ara vermeminde zararı oldu nasıl tekrardan toplanıcam en yaaa

Biberiye bende ters etki yaptı galiba bir haftadır içiyorum neredeyse wc de sıkıntı yaşıyorum bu akşam yatmadan elma krom içmeyi düşünüyorum.ama fzabında dedipi gib yüzüm küçüldü

Hazirladim simdi, icicem sicak sicak.. Dun bana da yuzum kucuk gorundu ama uykusuzluktan sandim, daha bi dikkat edeyim.. :)

NeS

Ooooo, fena.. Bize daha cok zaman ayir, istahini kaciririz belki..

NeS

Kizlaaar, sabah kahvalti, oglen nescafe, aksam 16:30 gibi tarhana corbasi ve birkac krakerle gunu bitirdim.. Simdi biberiye cayimi iciyorum.. 30 dk gibi de yurume firsati buldum.. Umarim sabah yine (-) gorurum.. :)

NeS

Ana ogun olarak yediysen bisey olmaz bence tatlim..

NeS

Nesil cok kötüyüm ben ya regl yüzünden bütün gün yedim yattım salak gibi tutamıyom kendimi cok kötüyüm ya vallah saldırdım resmen sacma sapan şeyler yaptım sancım var acayip hemde cok kötü oluyom ölcem sanki şu iki gündür ..

Ooooo, fena.. Bize daha cok zaman ayir, istahini kaciririz belki..

NeS

bende çok istiyorum daha fazla zaman ayırmayı ama sürekli pc yi açamıyorum kpss hazırlıından dolayı): sınavdan sonra spora da aşlayacağım iki buçuk ay kaldı sınava inş ondan sonra tam gaz devam edicem o zama kadar 62 e bari düşsem ne iyi olur ): moralmende çökünküdeyim zaten ):

Bisey yemeden once 2 kez dusun.. Yedigin seyi eritmek icin ne kadar yoruldugunu hatirla.. İstah mistah kalmaz o zaman.. Yarin sabah itibariyle toparla kendini canim.. Dugunde giyeceklerini dusun..

NeS

Ara verirsen toparlanman guc olur.. Regl gecince yeme duzenini gozden gecir bence canim..

NeS

Bisey yemeden once 2 kez dusun.. Yedigin seyi eritmek icin ne kadar yoruldugunu hatirla.. İstah mistah kalmaz o zaman.. Yarin sabah itibariyle toparla kendini canim.. Dugunde giyeceklerini dusun..

NeS

Ben yapamıyorum işte aalak gibiym vallah resmen kriz hayvan gibiyim ya ]

kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza, vermem gereken bi kaç kilom var
hoşgeldin vermen gereken bir kaç kilon olduğu için çok şanslısın.hemen önlemini al biriktirme canım.twkrar hoşgeldin
Nisancım böyle düşünüyor olman bile çok iyi.yarından itibaren bu gidişata dur de. Kpss den sonra bide kiloyla uğraşma.çok kolay kilo alınıyor ama vermesi çok zor bunu düşün.
Kizlaaar, sabah kahvalti, oglen nescafe, aksam 16:30 gibi tarhana corbasi ve birkac krakerle gunu bitirdim.. Simdi biberiye cayimi iciyorum.. 30 dk gibi de yurume firsati buldum.. Umarim sabah yine (-) gorurum.. :)

NeS

Nesil bende yarım saat yürüdüm akşam ve aşırı acıktım çoook mutluyum.yarın eeksi göreceğine eminim.ben haftasonu aldığım artıyı vermiş olacağım yarın kesin.çünkü şuan sabahki kilomdayım. yaşasın açlık ama bu hafta sana aşırı imrendim tekrardan tebrik ediyorum seni hafta sonu kilo almayıp hatta eksi gördüğün için.bu hafta sonu bende kaçamak yapmayacağım bu duyguyu bende yaşamak istiyorum

selam tatlim hosgeldin.
ow super haftanin 6gunu muuu :-D
ben zumba yaptim bi aralar canim gercekten cok eglenceli. hemde 1saatte yaklasik 800 kalori yaktiriyor canim. 1ay icinde acaio SlKlLAşlRSlN ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…