Tebrikler canım benimde 600 gr gitti bu hafta birz wc sıkıntısı yaşadım 1 kg hedefimdi ama olmadı.Gunaydinnn kizlarr
Bugun bir ay oldu diyete baslayali.
Gecen hafta baslangic 68.5 -(toplam -700) bugun 67.8
Regliye yakin en az 2 kilo fazla cikardim.
Masallah diyorum kendime.
Siz de vermussinizdir kizlar ins.
Seni de tebrik ederim cnm.Tebrikler canım benimde 600 gr gitti bu hafta birz wc sıkıntısı yaşadım 1 kg hedefimdi ama olmadı.
Olsun cnm bu donemde fazla cikmamakta Iyi.Bu arada telden girdiğim için alıntılayamıyorum..Kilomu yazabilir mi biri?
Baslangic 78
su anki kilo 75
1 haftada 3 kilomu verdin maşallahBu arada telden girdiğim için alıntılayamıyorum..Kilomu yazabilir mi biri?
Baslangic 78
su anki kilo 75
ekledim listeye kızlar tebrikler tekrar...Seni de tebrik ederim cnm.
Surekli gitsinde sart degil bir kilo. Ben de telden giriyorum nasil olck liste isi
Arkadasim tebrik ederim.Evet canım aclık grevıne grdm resmen bı de cok hareket halindeydim..Şimdi de 74ü göreyim diyordum ama olmadı reglden o da..Neyse artık saglık olsun:)
Masumm tebrik ederim. Baslangic kilomuz ve bugun ki kilomuz ayni:))Gunaydin kizlar
67,8 eklermirsiniz
Arkadasim tebrik ederim.
Ama bu kadar vucuduna yuklenmen endiselendirdi beni.
Saglikla guzelleselim.
:))
Boyle konusmalar uzuyor Insani.Amarushaya .!.:Haklısınm canım..Hırs yaptım, ablamlar kilomla dalga gecti bide veremezsin 65e düşebilirsen bile kafi deyince boyle oldum...Ben de hafta içi fenalastım basım döndü dün birazz yedim bugun kahvaltıda ekmegi kacırdım...Tek derdim ekmek..Aclık hissetmiyorum artık midem alıştı valla..Beyin yokk muu iştee o durmadan ekmek olmadan doymazsın diye komut veriyor...Bide kiyafetlerimi de sevmiyorum artık atıcam hepsini. .58e düşene kadar yeni kıyafet almayacagım böyle cezalandırdım kendimi..basen var ben de göbek vs yok...Armut yapılı bir vücutta yım anlıcagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?