Geçmiş olsun. Normal dikkat edipte kilo versek yani bu şok işlerine hiç girmesek derim ben. Lütfen sağlığımızdan olmayalım arkadaşlar. Yavaş ama kalıcı olsun.
palincim iyi msiin şimdi protein herkese yaramıyor. ben yapalım dedim diye bak üzüldüm şimdi.sen bugün ye bişeyler sağlıklısından boşver proteini.
Palin gecmus olsn.Geçmiş olsun. Normal dikkat edipte kilo versek yani bu şok işlerine hiç girmesek derim ben. Lütfen sağlığımızdan olmayalım arkadaşlar. Yavaş ama kalıcı olsun.
Buraya başladığın kilonu yazıcaksın canım.kilonu yaz sen alıntı yapacak bir arkadaş çıkar mutlakaBen de pazartesiden beri duzenli 25dk yurudum.
Ben alinti ypmycm kokomel yapar misin benim yerime.
Telden giriyorum ben.
Bi de ben diyete baslayali 1ay oluyor.
Buraya 1 hafta. Hangisini baslangic yazcam?
Tesekkur ederim zeyas :))Buraya başladığın kilonu yazıcaksın canım.kilonu yaz sen alıntı yapacak bir arkadaş çıkar mutlaka
Nereye alıntı yapcaz kiloyu yazınca bende ilk defa deneycem. Bilemedim ki...Ben de pazartesiden beri duzenli 25dk yurudum.
Ben alinti ypmycm kokomel yapar misin benim yerime.
Telden giriyorum ben.
Bi de ben diyete baslayali 1ay oluyor.
Buraya 1 hafta. Hangisini baslangic yazcam?
ilk giren kişi gündüz semonun paykştığı listeye kilosunu yazıp paylaşınca giren kişler en son kilo bildirimi yapan kişinin mesajını alıntı yapıp kilosunu girecek.Nereye alıntı yapcaz kiloyu yazınca bende ilk defa deneycem. Bilemedim ki...
Merhabalar ilk defa yaziyorum.
Bende bu diyeti uygluyorum sonuc:
28 ekim 58.6
30 ekim 57.9. -700
1 kasim 57.7. -200
2 kasim 57.6 -100
3 kasim 57.7. +100
4 kasim 57.4. -300
5 kasim 57.3. -100
6 kasim 57.2 -100
7 kasim 57.0. -200
8 kasim (Yarin ola hayrola:)
Ben bu diyeti yaklasik 4_5 sene once yapmistim 10 kg vermistim ve geri almamistim. Yukardaki +100 oldugu aksam kek yedim:)) boyle.
Ne diyeti ki bu...Süper Tebrikler:)..benim bu gün 5.günüm bakalım yarın 74ü görecez mi:)Merhabalar ilk defa yaziyorum.
Bende bu diyeti uygluyorum sonuc:
28 ekim 58.6
30 ekim 57.9. -700
1 kasim 57.7. -200
2 kasim 57.6 -100
3 kasim 57.7. +100
4 kasim 57.4. -300
5 kasim 57.3. -100
6 kasim 57.2 -100
7 kasim 57.0. -200
8 kasim (Yarin ola hayrola:)
Ben bu diyeti yaklasik 4_5 sene once yapmistim 10 kg vermistim ve geri almamistim. Yukardaki +100 oldugu aksam kek yedim:)) boyle.
Ne diyeti ki bu...Süper Tebrikler:)..benim bu gün 5.günüm bakalım yarın 74ü görecez mi:)
Anladım canım...Biz de 5den sonra yemiyoruz..Hatta ben 4bucukta kapatıyorum bazen ...Ama sıkı diyet yok gün içinde. ..Yarın sıkı diyet yapıp hızlandırmak istiyorum inşallah. .Ekmeği kesemiyorum ben kessem karatay diyeti uygulasam gündüz cok güzel olur..Hedefim 58 benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?