Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bn de gramları gormek istiyorum diye dijital tartı alacağım ama fırsatım olmadı..Peki o zaman moralimin yüksek olması için böyle devam edeyim:)

Geçmiş olsun. Normal dikkat edipte kilo versek yani bu şok işlerine hiç girmesek derim ben. Lütfen sağlığımızdan olmayalım arkadaşlar. Yavaş ama kalıcı olsun.

sağol cnm yaa. çok haklısın benim tam bir ay sonra kardeşimin düğünü var ondan çok kasıyorum. şok diyetler yapmazsam abiye nasıl giyerimşu an daha iyiyim cnm.

palincim iyi msiin şimdi protein herkese yaramıyor. ben yapalım dedim diye bak üzüldüm şimdi.sen bugün ye bişeyler sağlıklısından boşver proteini.

saol cnm şu an iyiyim . şok diyetlerde baş dönmem oluyor. bayılmayayımda iş yerinde baş dönmesini idare ederim. öğlen azcık yemek yedim mecbur. şimdi bir yumurtam var haşlanmış onu yicem. akşamda havuç tırrrrrtıklarım

kızlar lapa ve proetein diyetleirni yıllardır yaparım ben ondan oldugunu snamıyorum
ama tetiklemiştirde tabi , birde herkeste aynı sonucu vermez tabiki

Geçmiş olsun. Normal dikkat edipte kilo versek yani bu şok işlerine hiç girmesek derim ben. Lütfen sağlığımızdan olmayalım arkadaşlar. Yavaş ama kalıcı olsun.
Palin gecmus olsn.
Ben az yiyorsunuz dedigimde ac kalmak saglikli fikri hakimdi.
Bu kililarda bu kadar az yenip hem de tek tur olursa sagligi bozarr.
Bu kilolar bi gunde gelmedi ki bi gunde gitsin.
Ben gun icinde dikkat ediyorum. Aksam 6da kesiyorum. Gun icinde protein ve sebze olmasina dikkat ediyorum. Suyumu iciyorum. Yuruyorum.
Hic olmadigim kadar iyi hissediyorum.
Normalde halsizlik var bende.
Bence gec olsun guc olmasin aman dikkat edelim.
Menum sabah 2dilim ekmek yumurtali klasik khvalti
Oglene dogru azcik kuruyemis
Aksam madimak ve azcik yufka.
Ogle yemegi ipyal olunca hamurisi yememek icin atlamak zorunda kaldim.
Ara bi mandalina

Ben de pazartesiden beri duzenli 25dk yurudum.
Ben alinti ypmycm kokomel yapar misin benim yerime.
Telden giriyorum ben.
Bi de ben diyete baslayali 1ay oluyor.
Buraya 1 hafta. Hangisini baslangic yazcam?

Telden giriyorum ben.
Buraya başladığın kilonu yazıcaksın canım.kilonu yaz sen alıntı yapacak bir arkadaş çıkar mutlaka

Telden giriyorum ben.
Nereye alıntı yapcaz kiloyu yazınca bende ilk defa deneycem. Bilemedim ki...

Nereye alıntı yapcaz kiloyu yazınca bende ilk defa deneycem. Bilemedim ki...
ilk giren kişi gündüz semonun paykştığı listeye kilosunu yazıp paylaşınca giren kişler en son kilo bildirimi yapan kişinin mesajını alıntı yapıp kilosunu girecek.

Arkadaslar ben telden giriyorum nete..Pc arızalı benim kiloyu da alıntılayıp da yazabilir misiniz ki

Merhabalar ilk defa yaziyorum.
Bende bu diyeti uygluyorum sonuc:
28 ekim 58.6
30 ekim 57.9. -700
1 kasim 57.7. -200
2 kasim 57.6 -100
3 kasim 57.7. +100
4 kasim 57.4. -300
5 kasim 57.3. -100
6 kasim 57.2 -100
7 kasim 57.0. -200
8 kasim (Yarin ola hayrola:)

Ben bu diyeti yaklasik 4_5 sene once yapmistim 10 kg vermistim ve geri almamistim. Yukardaki +100 oldugu aksam kek yedim:)) boyle.

Ne diyeti ki bu...Süper Tebrikler:)..benim bu gün 5.günüm bakalım yarın 74ü görecez mi:)

Anladım canım...Biz de 5den sonra yemiyoruz..Hatta ben 4bucukta kapatıyorum bazen ...Ama sıkı diyet yok gün içinde. ..Yarın sıkı diyet yapıp hızlandırmak istiyorum inşallah. .Ekmeği kesemiyorum ben kessem karatay diyeti uygulasam gündüz cok güzel olur..Hedefim 58 benim...

Gun icinde bende hic diyet yapmiyorum.sporda yok..hedefim 50 yavas yavas ilerlicem bakalim evlendigim kilo.istedigim kiloya yaklasinca bende zorlaniyorum 65 den indim bende 58 e. Yaza 50 yi gormek istiyorum

Yaparsın sabır lazım:) gün içinde hafif diyet uygulamaya calış..ben yavas yavas sıkı diyete gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…