bekliyoruz canim hep beraber olunca motivasyon daha guzel oluyor...Adacım mariancım sağolun canlarım beni merak etmişsiniz ama inanın okuyup çıkıyorum okadar yoğunumki şuan bile misafirim var iki dakika girdim.döncem aranıza bkleyin beniii...
canim benimde reglim bitmesine ragmen kilom 73.100 olmusum yani yerimde sayiyorum bu hafta sadece proteine agirlik verdim spor yaptim sonuca bak bozim vucudumuz niye boyle yaaaa listeden niye cikiyorsun cikmaa inatla kiralim masumcum ben inatla devam edecem...Beni listeden çıkartirmisin Semos
Çok işe yarıyor kızlar perşembe günü başladım 67.5 la akşam yememeye saat 5ten sonra hiçbişey yemedim bygün pazar sabah tartıldım kilo 65.9 hedefe adım adım kızlar :)) ben 55 kilo olacam onun bileğine adımı yazdırıcammmm resminide buraya yazıyorum :))) motivasyon şartt :))
Ben 69 kiloyum 1.63boy 56kilo olmak istiom ins bu ise yarar benide araniza alirsaniz sewinirim bugun basladimSelam kizlar
Semos hoşgeldin cnm
Ay kocaman olmuş göbek ne tatlı masallahhh:))
Bir tek göbek büyümüş valla Semos toplamda kaç kg aldın.
Odanizda çok güzel olmuş doğum sonrası çalışacaksın dimi ne kadar doğum izni orda ?
Olmayan bir pantolonun oldu bugün kızlar kilo inmiyor ama inceliyorumm:))
Semoşun ne güzel heyecanlar bunlar çok güzel bebişinin eşyaları maşallah öyle çok şiş durmuyorsun ben tam 86.00 ile doğuma girdim ama ben bildiğin balondum eşim diyorki çook tatlıydın ama bazı bayanlar hamilelikte solar çirkinleşirmiş ama ben tam tersine hamileliğimde çook güzelleşmiştim şimdi bilem çirkinim hamişken daha güzeldi yüzüm)) Herkes diyordu ki senin kesin oğlun olacak diye güya derlermiş ki kız annesinin güzelliğini alır erkek çocuk anneye güzellik katar diye ama tam tersi oldu ))) Ben hamileliğimde deli gibi ayva yemiştim öğle akşam hep ayva yerdim ayva yersen bebek gamzeli olumuş benim kızımın küçüçük yanagında gamzesi var )) Tabiiii bunlar söylenti herşey Rabbimden geliyor....
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini öyle güzelki bebekler gerçekten evi çok değişitiriyor.. Onlarla birlikte meleklerde evimizde oluyor....ayyyy Rabbim isteyen herkese hayırlısıyle nasip etsin....
Semoşum hersey harika...evde çok güzel esyalar da...Çok saglıklı kilo almışsın...Hiç kilo yok sadece göbek büyümüş. ..Sen dogumdan sonra zorlanmazsın kilo derdin olmaz...Maşallah canımm...Çok beğendim valla. ..
Selam kizlar..
Ben bu hafta eksi goremiycem galiba..
Sabah ayni cisam sukredicem.. kacamak yapmadim ama kilomda gitmedi bu hafta..
Semocummmm.. canim cok merak ettim ben seni.. bebek geldi sandim.. habersiz birakma bizi..
Hersey harika gorunuyor.. allah nazarlardan saklasin.. en cokta gobisi begendim.. benim karnim oyle olmamisti, yayvan bi karnim vardi, hamile oldugum anlasilmiyodu, sisman gorunuyodum sadece.. :)
İnsulin direncim çıktı kizlar
ne zaman yaptin tahlil canim gecwn gun hic bisey cikmamisti yine mi gittin kac cikti dr ne dedi ayyy bu hafta ici bir gun bende gidecem aclik ve tokluk olctuler mi ? dahiliyeye mi gittin? canim insulin ditenci olan kisiler kan grubuna gore beslenirse kirarmis direnci ilacsizİnsulin direncim çıktı kizlar
sadece ac karnina mi olctuler birde tok karnina da olcuyorlarmis aslinda cook uc degilsin belki ilacsizda kirabilirsin ....Adacim bi yanlış anlaşılma olmus
Ark insulin n direncin çıkmadı demişti meğer sonucun çıkmamış bende direnç çıkmadı anlamistim bugün baktı
Normalde 0-2.5 olması lszimken benimki 3 çıkmış cnm ilaç kullanmayı düşünüyorum
Enfokrine gitcem birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?