Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Adacım mariancım sağolun canlarım beni merak etmişsiniz ama inanın okuyup çıkıyorum okadar yoğunumki şuan bile misafirim var iki dakika girdim.döncem aranıza bkleyin beniii...
bekliyoruz canim hep beraber olunca motivasyon daha guzel oluyor...

kizlar nerdesiniz kimsecikler yok yineee

Merhaba kızlar bu hafta hiç dikkat etmedim...Dişim de agrıyor pek aman aman da yiyemedim ama aksamları bişiler içtim...Uykusuz kaldigim için mi bilmiyorum kilom bu hafta aynı...Artı çıkarım sanıyordum...65 kilodayım...Pazartesi yeniden asılıp spora ve diyete baslayacağım...Kıyafetlerimi elden çıkarıyorum...Kendime yeni gardrop hazırlıyorum yazlık alıyorum sürekli. ..Bu sekilde motive oluyorum..İşe de yarıyor. ..40 beden giyiyorum üst bluzlarımı 38 beden almaya basladim ve bu da insanı kilo vermeye itiyor çünkü giyecek geniş giysiler olmayınca zayıflamak kacınılmaz oluyor. ..

Zeyascım iyisin ya önemli olan bu...Musait olunca gelirsin...Adacım inşallah bu hafta eksi görürsün...Regl bitmediyse tartıya cıkma istersen moralın bozulmasın...Eminim incelmişsindir tartıya aldanma

Beni listeden çıkartirmisin Semos
canim benimde reglim bitmesine ragmen kilom 73.100 olmusum yani yerimde sayiyorum bu hafta sadece proteine agirlik verdim spor yaptim sonuca bak bozim vucudumuz niye boyle yaaaa listeden niye cikiyorsun cikmaa inatla kiralim masumcum ben inatla devam edecem...

Masum pesmi ediyosun belkide metobolizman cok az yedigin icin yavas calisiyodur neler yiyosun bir gun icerisinde tam olarak yazarmisin

Selam kizlar

Kizlar ben ece bugun basladim ve 69kiloyum 57 olmk istiorum bnide aranza alirsanz coook sewinirimmm

toplamda 12 kilo oldu masumcum :)
kendimi cok agir hissediyorum ya, hareketlerim falan agirlasti.
ben normalde hop otururum hop kalkarim bazen unutuyorum hamile oldugumu :-D ama hop oturup kalkamiyorum.

6ay izin alicam canim.

Olmayan bir pantolonun oldu bugün kızlar kilo inmiyor ama inceliyorumm:))

supersin canim pes etme sakin! yaza citir olacaguuuuk

sagol adacim :) kendimi cok iyi hissediyorum sukur, agirlik var tabi ama idare ediyorum o kadarda olsun halime sukur diyorum.
benimde suan 81 kusur kilom, 82 de olabilir.

hehe kayinvalidemde 2gun once bana dedi, erkek degil demi bebek kesin kiz demi diye soruyordu. kiz dedim, eh kiz olunca anne cirkinlesir dedi, senin yuzune daha bi guellik geldi dedi

amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.

sagol canim darisi basina insallah
evet odamiz bitti, valizimiz hazir, alinacaklar alindi. herseyimiz hazir cok sukur :) 5bucuk hagta kaldi şaka maka, zaman su gibi gecti :)

12 kilo oldu simdi toplam, 1-2 kilo daha alsam. 6kilosu dogumda gider insallah. Geriye 8 kilo gibi bi sey kalir. insallah en yakin zamanda eski kilomu gorurum :)

tesekkur nesilcim, benim karnimda dum duz öne dogru cok cikintili. kenarlarda hic bi sey yok, pantolonlarimi giyiyorum daha :)

dogumdan sonra burdayim insallah, kilocuklar hemen gitsin en yakin zamanda eski ben olmak istiyorum insallah

İnsulin direncim çıktı kizlar
ne zaman yaptin tahlil canim gecwn gun hic bisey cikmamisti yine mi gittin kac cikti dr ne dedi ayyy bu hafta ici bir gun bende gidecem aclik ve tokluk olctuler mi ? dahiliyeye mi gittin? canim insulin ditenci olan kisiler kan grubuna gore beslenirse kirarmis direnci ilacsiz

Adacim bi yanlış anlaşılma olmus
Ark insulin n direncin çıkmadı demişti meğer sonucun çıkmamış bende direnç çıkmadı anlamistim bugün baktı

Normalde 0-2.5 olması lszimken benimki 3 çıkmış cnm ilaç kullanmayı düşünüyorum
Enfokrine gitcem birde

sadece ac karnina mi olctuler birde tok karnina da olcuyorlarmis aslinda cook uc degilsin belki ilacsizda kirabilirsin ....

bi ara bu yöntemle haftada 2 kilo verebiliyorum ama şimdi çok iradesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…