Günaydın herkese çok teşekkürler ada bilgilerin için. 70,4 çıktım bu sabah ancak regl olucam sanırım kilo kaybını göremicem bir süre:)) hedefim 60 kızlar:))maya53 kac kilosun ne kadar kilo vermek istiyorsun???
Bende seni tebrik@*!#: ediyorum masumcum.. goturmusun gofreti.. :) hakettin ama haftalardir 0 kacamak.. iyi gelmistir.. :)Bende tebrik ediyorum mm nesilim
MasuuummmmmmmÇok dikkat etmeliyim
maşallah 3 litre suyu nasıl içiyorsunuz? en fazla 1,5 litre su içiyorum afedersiniz tuvaletten çıkamıyorumKahvaltı ; krep arası peynir
Öğlen ; 1 tabak nohut yemeği,salata , tursu
Aksam ; yoğurt .kuruyemiş,1 slm kasar
2 yeşil cay, 1 beyaz cay, 3lt su
Artik bişiy yemem
Geçmiş olsun nesil...Haftasonu bende çok halsizdim heryerim dökülüyordu..Annem bile çok kötü oldun iyice zayıfladın dedi...Halbuki normalim...Sonra yedim biraz diyeti bıraktım...Bayagı bi gözüm karardı vs direnç düştüğü için sen de toparlanamamış olabilirsin...Ben de şu anda regliyim.Akşamları da yiyorum bu ara ..Ara vermem gerekti..Yoksa yaptığımız şey kolay değil...Bide diyet yapıldı mı hepden yoruyor insanı...Dikkat et amann ..Selam kizlar..
Sabah doktora gittim, hala kotuyum, bogazim ve oksurugum gecmedi.. bir torba ilac verdi..
En son dedimki doktora bir ara genel bir tahlil yaptirmak istiyorum dedim, NEDEN dedi.. OYLESINE dedim. Anlattim, kilo verdim, diyetteydim, kanim demirim sekerim normalmi diye merak ediyorum dedim.. NASIL BI DIYET YAPTINIZ dedi.. AC YATIYORUM, fazla bisey yemiyorum dedim.. guldu adam iyi halt ediyosun der gibi.. iyilesince gitcem, bakalim neler cikacak.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?