Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunsydin kızlar kacamaksizz bol sulu günler dilerimmmm :)))

Bu hafta 67 ileri görebiliriz inş .

Maya regli bitimi tartı iner cnm

Selam kizlar,
Dun saat 14 gibi 1 simit yedim. Aksam arkadasa gitcem diye bisey yemedim, orda biraz kuruyemis ve birkac parca cips yedim. 1 demlikye cay icmisimdir.. :) yatarken yine kaziniyodu midem.. kendi kendimi tebrik ettim walla..

Selam kızlar ben geldiiimm,
Telefonum Kırıldı düştü merdivenlerden yavrum parçalandı sonra yaptırmaya gönderdim daha çok Kırıldı Wi-Fi olmuyordu vallah depresyona girdim ama şimdi aldım yeni telefon çok şüküt rahatım şimdi eski telefonda doğru düzgün giremiyordum siteye tartılmıyorum bu aralar regl im şuan şişkinlik var baya yeminliyim yine çikolataya cipse

Kahvaltı ; krep arası peynir

Öğlen ; 1 tabak nohut yemeği,salata , tursu

Aksam ; yoğurt .kuruyemiş,1 slm kasar

2 yeşil cay, 1 beyaz cay, 3lt su
Artik bişiy yemem

Kahvaltı ; krep arası peynir

Öğlen ; 1 tabak nohut yemeği,salata , tursu

Aksam ; yoğurt .kuruyemiş,1 slm kasar

2 yeşil cay, 1 beyaz cay, 3lt su
Artik bişiy yemem
maşallah 3 litre suyu nasıl içiyorsunuz? en fazla 1,5 litre su içiyorum afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum

Günaydın benimde mesaim WC de geçiyor..crenial

Semos Neredesin yinemi belin tuttu yoksa ?

Ada ne yaptın gittinmi drcanim ??

Sabah sabah sinirlerim bozuldu ne zaman gitcem bu 10 kilo,((

Selam kizlar..

Sabah doktora gittim, hala kotuyum, bogazim ve oksurugum gecmedi.. bir torba ilac verdi..

En son dedimki doktora bir ara genel bir tahlil yaptirmak istiyorum dedim, NEDEN dedi.. OYLESINE dedim. Anlattim, kilo verdim, diyetteydim, kanim demirim sekerim normalmi diye merak ediyorum dedim.. NASIL BI DIYET YAPTINIZ dedi.. AC YATIYORUM, fazla bisey yemiyorum dedim.. guldu adam iyi halt ediyosun der gibi.. iyilesince gitcem, bakalim neler cikacak.. :)

İstediği kadar Gülsün biz ancak AC kalarak zayifliyos hatta zayiflayamiyoruz bile

Geçmiş olsun nesil...Haftasonu bende çok halsizdim heryerim dökülüyordu..Annem bile çok kötü oldun iyice zayıfladın dedi...Halbuki normalim...Sonra yedim biraz diyeti bıraktım...Bayagı bi gözüm karardı vs direnç düştüğü için sen de toparlanamamış olabilirsin...Ben de şu anda regliyim.Akşamları da yiyorum bu ara ..Ara vermem gerekti..Yoksa yaptığımız şey kolay değil...Bide diyet yapıldı mı hepden yoruyor insanı...Dikkat et amann ..

Menüm
1 poğaça ve nescafe..
ara:yok
öğle:karnıbahar yemeği ve bir kaç dilim ekmek
ara:çay yada kahve
akşam:ıspanak ve yoğurt
bir kaç dilim ekmek
su içemiyorum bu ara...bitki çayı da öyle...zorlamayacağım kendimi...Sancım çok oldugu için de spor da bu hafta yok...

NES ,çook geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr niye gülmüştür biliyormusun mutlaka bir direncin olduğunu düşünmüştür bunlara bakamadan kendi kendimize yapıyoruz yaa diyeti acıyarak bakıp gülüyorlar.....Ama en iyisi ilaçsız dirençleri kırıp başarmak ...

Masum , dr gitmedim regli olmuştum pazartesi değerler farklı çıkar diye gitmedim birde senin dediğin gibi yapıyorum proteine ağırlık verip 10 gün deneyecem bakalım tık olmazsa eee artık giderim dr....

Kızlar , bugun reglimin 3, günü ama bu ay nedendir bilinmez çook az oluyorum o yüzden bugun spora başlıyorum spora çok ara verince dönemiyorum ben ara vermeden başlayayım hemen....

okuduğum hemen hemen bütün başarı hikayelerinde yumurtayı haftada 3 gün falan tüketilmiş bende öyle yapacam 10 gün bakalım bir değişiklik olacak ben en iyi kilo verdiğim diyet kan grubuydu ama onda yumurta yok peynir yok olmuyor ben peynir hastasıyım kısacası süt ürünleri yok denemeiştim gerçekten kilo verdim ama diş etlerim fena kanıyordu....yoğurt bile yok onun yerine kalsiyum ilacı alın diye yazmışlardı....

Kafam çok karıştı kısacası yaniii panikledim sanki bir an ne yapsam diye düşünüp duruyorum. eşim kan grubu diyetini yap ama tek fark yoğurt ekle diyetine diyor yumurtayıda haftada 2 gün ye diyor... o kadar kesme herşeyi diyor bakalım zaten bir nevi kan grubuna göre besleniyor gibiyim hem haşlama et yemekleri yapıyorum yanına salata.....

Semoşşşş nerdesin ?????

Ada kaçar spora )))

Ada, maria tesekkurler.n

Adacim bende 0 grubuyum biliyosun..
Sut urunlerinin detayinda yenebilenler haric yaziyordu yanlis hatirlamiyosam..
Sen sabahlari lor peyniri yiyodun eskiden..
Yogurdu da oglen saati tuketerek deneyebilirsin bence cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…