Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ada, maria tesekkurler.n

Adacim bende 0 grubuyum biliyosun..
Sut urunlerinin detayinda yenebilenler haric yaziyordu yanlis hatirlamiyosam..
Sen sabahlari lor peyniri yiyodun eskiden..
Yogurdu da oglen saati tuketerek deneyebilirsin bence cnm..

Canım siteler farklı farklı diyor tam bir bütünlük yok süt ürünlerinde bir yerde yumurta kesinlikle yok diyor bir yerde taze yumurta olabilir diyor......Evet eskiden lor yiyordum bazen burada bulamıyorum bende light olanlardan alıyorum ...Ama lor bulmaya calışacağım evet yoğurt bir küçük kase öğle yiyebilirim hatta spordan önce iyi gelir....

1 saat yürüyüş bandında yürüdüm biberiye yağınıda karnıma sürdüm bakalım bir hafta sürecem etkili olacak mı yarın kollarımada sürecem ))

Heyt kızlar menümü yazam
Sabah 1 yumurta bir avuç yeşil üzüm
Öğle 2 tost
Akşam yemek yemedim bi latte içtim :!

slm kizlaaaaaaaaaar.

ben geldimmmm canikolar. ozledim sizi walla.
cok yogundum hafta sonu, eksikleri gittik aldik bi kac magza gezdik.
bebek odasinii boyadik, elbise dolabi kurduldu, onu yerlestirdim... yatagi kurduk... temizlik yaptim. baya bayaa yorulmusum...
pazar gunu tum gun yattim dinlendim..

Pazartesi gunude iş yerinde yeni biri basladi, benim yoklugumda benim işleri yapicak biri.
3gundur ona işi anlatiyorum, benim bilgisayarda calisiyoruz beraber, ondan giremiyorum.. :-(

18/01 - 24/01

Mariana .. (78,0) - (toplam -09.40) ... 66.00 - 65.00 (- 1000 gram)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 73.20 - ... (- .... gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +12.3) ... 81.40 - 81.3 ( - 100 gram )

Sisilm ..... ( 67.9) - (toplam -o7.50) ... 59,70 - 59,20 ( - 500 gram )

Nesil ....... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.90 - 59.80 (- 1100 gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 69.8 - 68.60 ( - 1200 gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.0) ... 67.80 -67.7 (-100gram )
------------------------------------------------------------------

KAYIPLAR

Antepli..... (85.0) - (toplam -0.70) ... 82.2 - ? (- ? gram )
Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram )
Denvir ..... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram )
Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram )

kizlar masallah.
kilom son 3 aydir cok sabit ve conteollu ilerliyor

gobuk buyumeye devam ediyor veee burda resmiii :)

ve buda odamizdan kareler

Eklentiler

• IMG-20150124-WA0046.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20150124-WA0038.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 20150122_193127.webp
    13 KB · Görüntüleme: 103
budaaaaa gebeligin 12 ci hagtasindan foto :)

Eklentiler

• IMG-20140807-WA0001~2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 95
Semos hoşgeldin cnm
Ay kocaman olmuş göbek ne tatlı masallahhh:))
Bir tek göbek büyümüş valla Semos toplamda kaç kg aldın.
Odanizda çok güzel olmuş doğum sonrası çalışacaksın dimi ne kadar doğum izni orda ?

Olmayan bir pantolonun oldu bugün kızlar kilo inmiyor ama inceliyorumm:))

Spor yapmanin faydalari sıkılasiyosun ne guzel bide ben yapabilsem sifir spor ama kilo gidiyo 60. 800 bugun hedef 55

Merhaba Kızlar ,

Regli olunca bayağı bir şişkinliğim gitti ama tartılmadım bu hafta cumartesi tartılıp paylaşacağım sizlerle...

Sabah,
2 yk light peynir
1 adet kırmızı biber
3 zeytin
2 adet kızarmış light ekmek

öğle
bir kase yoğurt üzeri naneli
1dilim kepekli ekmek

akşam
et sote
salata

bugun spor yapmak istemiyor canım zorlamayacağım ... yeşil çay içerim hııım bu arada hergün 10 adet kavrulmamış badem yiyiorum arada ama belli saati yok. bazen akşam çayın yanında yiyorum bazen gün içerisinde ama akşam çayın yanında daha güzel oluyor....

Semoşun ne güzel heyecanlar bunlar çok güzel bebişinin eşyaları maşallah öyle çok şiş durmuyorsun ben tam 86.00 ile doğuma girdim ama ben bildiğin balondum eşim diyorki çook tatlıydın ama bazı bayanlar hamilelikte solar çirkinleşirmiş ama ben tam tersine hamileliğimde çook güzelleşmiştim şimdi bilem çirkinim hamişken daha güzeldi yüzüm )) Herkes diyordu ki senin kesin oğlun olacak diye güya derlermiş ki kız annesinin güzelliğini alır erkek çocuk anneye güzellik katar diye ama tam tersi oldu ))) Ben hamileliğimde deli gibi ayva yemiştim öğle akşam hep ayva yerdim ayva yersen bebek gamzeli olumuş benim kızımın küçüçük yanagında gamzesi var )) Tabiiii bunlar söylenti herşey Rabbimden geliyor....

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini öyle güzelki bebekler gerçekten evi çok değişitiriyor.. Onlarla birlikte meleklerde evimizde oluyor....ayyyy Rabbim isteyen herkese hayırlısıyle nasip etsin....

Semoşum hersey harika...evde çok güzel esyalar da...Çok saglıklı kilo almışsın...Hiç kilo yok sadece göbek büyümüş. ..Sen dogumdan sonra zorlanmazsın kilo derdin olmaz...Maşallah canımm...Çok beğendim valla. ..

Selam kizlar..
Ben bu hafta eksi goremiycem galiba..
Sabah ayni cisam sukredicem.. kacamak yapmadim ama kilomda gitmedi bu hafta..
slm kizlaaaaaaaaaar.

ben geldimmmm canikolar. ozledim sizi walla.

Semocummmm.. canim cok merak ettim ben seni.. bebek geldi sandim.. habersiz birakma bizi..
Hersey harika gorunuyor.. allah nazarlardan saklasin.. en cokta gobisi begendim.. benim karnim oyle olmamisti, yayvan bi karnim vardi, hamile oldugum anlasilmiyodu, sisman gorunuyodum sadece.. :)

Merhaba Kızlar,

Sabah
kalsik kahvaltı ama artık ekmek yemiyorum ceviz yedim onun yerine daha iyi geldi

öğle
yoğurt bir kase

akşam
et sote dünden kaldı onu yerim yanında ayran yada salata

kiraz sapı kaynatıp içeceğim ödem atıyormuş malum yarın tartı günü birazdan spora başlıyorum görüşürüz kızlar...

Bu arada niye kimseler yok zeyas nerelerde ???

Selamlar

Adacim ben bugün tahlil verdim hic birşey im çıkmadı sporaara verem nesille konustu k spor ödem yapıyor olabilir diye

Gerçi bu hafta sporda yapmadım ama yine gitmedi kilom öğlende çok yedim bugün yarinda tartı günü iyimi

Adacım mariancım sağolun canlarım beni merak etmişsiniz ama inanın okuyup çıkıyorum okadar yoğunumki şuan bile misafirim var iki dakika girdim.döncem aranıza bkleyin beniii...

bisey cikmamasina sevindim canim darisi basima..ben sporu birakamiyorum bugun 1 saat 10 dakika yurudum ama inceldim tarti yarin ne diyecek bakalim regli doneminde hicc cikmadim tartiya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…