- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Cok sevindim direnci kirmidsin darisi basimaHerkese gunaydinn
Kilo bildirimi m
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 69.5
Giden -600 gr
Oleyy:)
Listeyi bulabilsem iyi olacak. Ekleyebilen olursa sevinirim.
Sagol tatlim regliye yakin zor oluyo kilo vermek.Cok sevindim direnci kirmidsin darisi basima
Gidecek mutlaka baska sansi yok kilolarinHerkese gunaydin
Ne yazik ki direnc olustu bende
Bu sebeten gecen hafta ile ayniyim
63.20
Allahtan 200 ge daha almis gozukuyordum da dunku yaptiklarim ise yariyacak herhalde yedim ama corba ekmek
Ve yuruyus yaptim 3 km kadar hadi hayirlisi
Tebrik ederim canımHerkese gunaydinn
Kilo bildirimi m
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 69.5
Giden -600 gr
Oleyy:)
Listeyi bulabilsem iyi olacak. Ekleyebilen olursa sevinirim.
Canım içiçebilirsen bağırsaklarını çalıştıran çaylardan iç neden dersen benim 3 gün hiç çalışmadı ve kilo aldım ne zaman makina gibi çalışmaya başladı tartıda eksilmeler başladı bide göbeğim toparlanmays başladı mutlaka içmeye bakHerkese gunaydin
Ne yazik ki direnc olustu bende
Bu sebeten gecen hafta ile ayniyim
63.20
Allahtan 200 ge daha almis gozukuyordum da dunku yaptiklarim ise yariyacak herhalde yedim ama corba ekmek
Ve yuruyus yaptim 3 km kadar hadi hayirlisi
Kutlarim tatlim. Az az da olsa birakmak yok. Bir gunde almadik bu kilolari. Tarti benim de cozutuyo bazen. Odem oluyo heralde. Yilmak yok devam.Bende bu hafta vermişim geçen hafta 75.700 bu hafta 74.90078.300den düştüm sonunda 5 haftadır az az olsada gidiyor yavaş yavaş bide masumcum senin gibi oldu tartım dün aç karnıma 75.100 düm tok karnıma 75.700 falandım bu sabah aç karnıma 74.900 çıkdım
Ben ayni kiloda 30 beden kot giyiyorum. 27 Icin 55 olmam gerekir.kızlarrr günaydın iyi hafta sonları dilerim size.
Benim durumum çok vahim halen regli olmadım.sabah akşam yürümeye devam ediyorum.Akşam ağzıma bir şey süröüyorum.Karnım çok şiş neredeyse patlıycam.27 beden kotu giyip işe geldim nasıl sıktı belden anlatamam ve tartıda 71 gördüm şoktayım.
Ben ayni kiloda 30 beden kot giyiyorum. 27 Icin 55 olmam gerekir.
Sanslisin yani. Ama o siskinlik fena. Bol su ve papatya cayi oneririm.
Form cayi da icebilirsin arada.
Canikom galiba çok yürüyüş yaptığım için kotlarım oluyor , sadece beli sıktı ama kapatabiliyorum.
Ama kilo çok çıktı . Moralim çok bozuk.
kızlarrr günaydın iyi hafta sonları dilerim size.
Benim durumum çok vahim halen regli olmadım.sabah akşam yürümeye devam ediyorum.Akşam
ağzıma bir şey süröüyorum.Karnım çok şiş neredeyse patlıycam.27 beden kotu giyip işe geldim nasıl sıktı belden anlatamam ve tartıda 71 gördüm şoktayım.
Tebrik ederim Ada,kizlar regli bitmek uzere kilom 74.500 cikti sabah....tam - 500 bu hafta spora basliyorummmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?