Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese gunaydinn
Kilo bildirimi m
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 69.5
Giden -600 gr
Oleyy :)
Listeyi bulabilsem iyi olacak. Ekleyebilen olursa sevinirim.

Herkese gunaydin
Ne yazik ki direnc olustu bende
Bu sebeten gecen hafta ile ayniyim
63.20

Allahtan 200 ge daha almis gozukuyordum da dunku yaptiklarim ise yariyacak herhalde yedim ama corba ekmek
Ve yuruyus yaptim 3 km kadar hadi hayirlisi

Cok sevindim direnci kirmidsin darisi basima
Sagol tatlim regliye yakin zor oluyo kilo vermek.
Herkese gunaydin
63.20

Allahtan 200 ge daha almis gozukuyordum da dunku yaptiklarim ise yariyacak herhalde yedim ama corba ekmek
Gidecek mutlaka baska sansi yok kilolarin
Bi de kilo azaldikxa vermekte zorlasiyor. Ac kalma. Kontrollu ve doyurucu seyler yemek ise yariyor.
Ben yemek yemeyi cok seven biriyim. Tadini cikara cikara yiyorum. Yesem daha yerim moduna gelince birakiyorum
Yeme disiplini olussun istiyorum.

Bende bu hafta vermişim geçen hafta 75.700 bu hafta 74.900 78.300den düştüm sonunda 5 haftadır az az olsada gidiyor yavaş yavaşbide masumcum senin gibi oldu tartım dün aç karnıma 75.100 düm tok karnıma 75.700 falandım bu sabah aç karnıma 74.900 çıkdım

Herkese gunaydin
63.20

Canım içiçebilirsen bağırsaklarını çalıştıran çaylardan iç neden dersen benim 3 gün hiç çalışmadı ve kilo aldım ne zaman makina gibi çalışmaya başladı tartıda eksilmeler başladı bide göbeğim toparlanmays başladı mutlaka içmeye bakahhhh keşke senin kilomda olsamda 3 hafta veremesemrazıyım

Kutlarim tatlim. Az az da olsa birakmak yok. Bir gunde almadik bu kilolari. Tarti benim de cozutuyo bazen. Odem oluyo heralde. Yilmak yok devam.

geçen haftayı bilmediğim için bugün benim ilk bildirimim ve malesef 60.1 kg çıktım gerçi adet dönemimdeyim ama yine de 60lı görünce moralim bozuluyor. bildirimi tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum listeye mi eklemek gerekiyor ?

kızlarrr günaydın iyi hafta sonları dilerim size.
Benim durumum çok vahim halen regli olmadım.sabah akşam yürümeye devam ediyorum.Akşam ağzıma bir şey süröüyorum.Karnım çok şiş neredeyse patlıycam.27 beden kotu giyip işe geldim nasıl sıktı belden anlatamam ve tartıda 71 gördüm şoktayım.

Ben ayni kiloda 30 beden kot giyiyorum. 27 Icin 55 olmam gerekir.
Sanslisin yani. Ama o siskinlik fena. Bol su ve papatya cayi oneririm.
Form cayi da icebilirsin arada.

Ben ayni kiloda 30 beden kot giyiyorum. 27 Icin 55 olmam gerekir.
Sanslisin yani. Ama o siskinlik fena. Bol su ve papatya cayi oneririm.
Form cayi da icebilirsin arada.

Canikom galiba çok yürüyüş yaptığım için kotlarım oluyor , sadece beli sıktı ama kapatabiliyorum.
Ama kilo çok çıktı . Moralim çok bozuk.

Gecen hafta 63.5 kg
Bu hafta 63kg 500g gitmis

Cnm vallahi sok bravo ben 1.75 boy 68 kiloyum 30 beden kotuma bu sabah zorla sigdim. Super vallahiii

Merhaba kizlarrr vallahi o kadar dikkat etmeme ragmen ki aksamlari bisey yemiyorum iki haftadir 68 kiloda takildim kaldim gitmiyor bir turlu. Sabah 68. 300 ciktim yine fenalardayimmmmm

kizlar regli bitmek uzere kilom 74.500 cikti sabah....tam - 500 bu hafta spora basliyorummmm.

kizlar regli bitmek uzere kilom 74.500 cikti sabah....tam - 500 bu hafta spora basliyorummmm.
Tebrik ederim Ada,
Bitince daha kolay olacak kilo vermek.
Liste ornegi olan varsa eklesin yazalim.
Masumm nerdesin yahu?
Bildirim yapmayan var mi kizlar Nesil ve masum disinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…