Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

slmlar kızlar özürdilerim netimde sorun oldu bir türlü giremedim beni sildiniz mi?

Aynen masumcum.
Olsun devam edelim...
Nptn dun bakiim

eskidende böleydik 3-4 kişi , ay napayım valla dün eşimle dışardaydık valla
biraz kaçtı tabiki sabah hiç kahvaltı yapmadım
evden çarçabuk çıktık geç yatınca ofise gelinc ebişiyler yeirmd eidm ,
burda bir gerizekalı ile kapışınca sinirim bozuldu öglende bir tane kıymalı pide bir bardak ayran yarım kase çorba içtim

başkaa bişiy yemem uyarın tartı günü

Noldu ne tartismasi.
Bak yarin tarti gunu karismam aksam rahat dur:) dermisim ben cozuturmusum. Zaten doymakta zorlaniyom. Bi gecseydi malum donem.
slmlar kızlar özürdilerim netimde sorun oldu bir türlü giremedim beni sildiniz mi?
Silinme durumu yok herhalde tatlim

Herkese gunaydinn
Yarin tarti gunu kizlarr
Bugunu hafif gecirmek istiyorum bakalimm.

Az yemek sıkıntı oluyor. Bende de ayni oluyor. Bi de malum donemin etkisi olabilir. Tok olmak lazim ama kalorisi az ve doyurucu seyler yiyerek.
Evet kesinlikle katılıyorum ilk haftalar birkaç kilo gidiyor sonra az yediğin halde tık yok bende kalorisi düşük olup doyana kadar yiyeceğim hatta bugün bir bayan var okulda çinli dediki yalnış besleniyorsun neden sağlıklı yediklerim dedim iyide iki üç tadımlık kavun karpuzla birkaç ısırımlık havuç çatal ucuyla peynirle insanmı doyar böyle bir yere kadar gidersin sonra aniden sabrın biter patlayana kadar yersin yedikçe gerisi gelir ve 3 gündür öğle yemeğinde beni takip ediyormuş ne yap biliyormusun dedi çoookkk sebze tüket istersen patlayana kadar ye hiçbirşey olmaz buharda yada haşlada ye dedi pirinçi haşlama yap makarna sossuz olsun balık harici et yeme bol su bitti gitti 20 yıldır dedi bu şekilde besleniyorum 60 kilonun üstüne çıkmadım kadın 62 yaşında benden genç duruyor yeminle

Bugün yediklerim
Sabah
Peynir badem
Zeytin
Öğle
Birkaç küçük parça kavun karpuz
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt
Domates çorbası artık akşam yemeğim gibi beslencem çok güzel doydum

Cok dogru...
Cunku vucuda alinan gidanin kalorisi ve miktari o kadar az ki haliyle vucut soka girer. Ama yiyince kullanacak onu kalani da gitsin depo yaglardan)
Mesela doymayinca sofrada ac kalkip gece saldiracagima bi tabak sebze daha aliyorum.
Ya da tavuksa cok yiyorum.
Bazen de yemek kesmediyse atistirma olarak hurma, incir bazen de peynir yiyorum.
Bakalim gorucez. Biraz da frenleme gerekli koruma donemi degil, yoksa ilerleme kaydedemeyiz.

kızlar ben mesela çokpeynir yerim çok çig sebze yerim
yanii kk peynirler filn hiç bna göre dgeil balık yapınca çok yermim meselaa

3-4köfte degil dıyana kadar yerimm

Noldu ne tartismasi.
Bak yarin tarti gunu karismam aksam rahat dur:) dermisim ben cozuturmusum. Zaten doymakta zorlaniyom. Bi gecseydi malum donem.

Silinme durumu yok herhalde tatlim
sevindim inşallah silinmemişimdir netim gitti sorun ancak düzeltildi telden de yazması çok zor oluyor ondan kusuruma bakmasınlar yaa

sınıfçı ben bi firmada yönetici asistanlık yapıyorum ki
bazıları bu işi kişiselleştiriyorlar beni sekreterleri sanıyor
özel iş yapmayacagımı anlamıyorlar

sınıfçı ben bi firmada yönetici asistanlık yapıyorum ki
bazıları bu işi kişiselleştiriyorlar beni sekreterleri sanıyor
özel iş yapmayacagımı anlamıyorlar
Anladim. Tavrini koymak gerekli.
Insanin bi durusu olmali. Zor olsa da gerekli ve erdemli bir davranis.

Anladim. Tavrini koymak gerekli.
Insanin bi durusu olmali. Zor olsa da gerekli ve erdemli bir davranis.

ya ben kismenin kargosunu takip etmek vede eczaneden ilaıcnı
sipariş etmek zorunda degilim aa benim görevim miş gibi aksediliyor
ben özle iş yapamam dedim ayy bagırdı çagırıd aradı beni telle saydı saydı kapadı telefonu yüzüme, sandı ki ben yanına çıkıp kavga edicemm hiçs esimi çıkarmadım hırsını alamadı skype den yazdı benden yine tık yok ilgili kişilere ilettim durumu vee bana hak verildi .. aklın yolu birr

Evet bak galeyana gelmemissin.
Sabir kurtariyor gercekten.

Aksama bulgur pilavi var. (Tavuklu)
Coktandir yapmiyodum. Bi de fasulye kavurmam var. Yogurt tursu Allah ne verdiyse
Rabbim kimseyi aclikla imtihan etmesin...

kızlar ben mesela çokpeynir yerim çok çig sebze yerim
yanii kk peynirler filn hiç bna göre dgeil balık yapınca çok yermim meselaa

3-4köfte degil dıyana kadar yerimm
Bu şekilde kilo veriyormusun canım peki olmadı bende yapayım 5 haftadır açlıkdan ölecem bide kilo gitse gam yemicem sabaha kadar midemde inşaat çalışması var gelgörkiii kiloda tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…