rica ederim tek kisi daha iyi eger herkes onaylarsa bende yapabilirim her hafta cünkü karmasadan baska bisey degil herkesin tek tek yapmasiTesekkur ederim wllerine saglik
Tesekkurler dream00rica ederim tek kisi daha iyi eger herkes onaylarsa bende yapabilirim her hafta cünkü karmasadan baska bisey degil herkesin tek tek yapmasi
tskler :)Tesekkurler dream00
Ellerine saglik tatlim...
Cok guzel menun.Slm kızlar acayip grip oldum heryerim dökülüyor resmen ama kaçamak yapmadım dünkü menüm
Kahvaltı davetliydik ondan
Peynir
Zeytin
Yumurta
Pastırma
1 dilim ekmek
Kivi
Yeşil elma ammada yemişim heee
Öğle
Yok bu kahvaltıdan sonra neremi yiyecekdim
Akşam
Mangalda çöp şiş
Yanınada bol limonlu salata
Veeeee bol bol suuuuu
Birinin sebep olmasi lazim bazen.Ve kızlar bizim gelinimizle birisi alay etmiş ayyy doğurmadı bile şunun haline bak demiş 4-5 kadın bir arada kahkaha atmışlar o zavallım içerlenmiş ilk ekmeği kesmekle başlamış işe birkaç ayda mum gibi eridi mevsim meyvesi salata uzgara boll boll sebze yemeği aradan 1 yıl geçmesine rağmen halen daha ekmek ve hamur işleri ağzına sürmüyormuş dün kardeşimdeymiş kardeşim o kadar ısrar etmeme rağmen ağzına sürmedi tek kısır yemiş kalkmış anneme diyorum ekmeği kestim ekmeksiz beyinmi çalışır diyorniye çalışmasın gelinin çalışmıyormu diyorum cvp yok demekki biZlerde yapabiliriz korumakda çok önemli yola devam kızlar yılmak yok en yakın canlı örnek gelinimiz asla veremez derdik yıllardır umrunda değildi kilo üstelik o kiloya karşı fıstık gibi şimdi
Ve kızlar bizim gelinimizle birisi alay etmiş ayyy doğurmadı bile şunun haline bak demiş 4-5 kadın bir arada kahkaha atmışlar o zavallım içerlenmiş ilk ekmeği kesmekle başlamış işe birkaç ayda mum gibi eridi mevsim meyvesi salata uzgara boll boll sebze yemeği aradan 1 yıl geçmesine rağmen halen daha ekmek ve hamur işleri ağzına sürmüyormuş dün kardeşimdeymiş kardeşim o kadar ısrar etmeme rağmen ağzına sürmedi tek kısır yemiş kalkmış anneme diyorum ekmeği kestim ekmeksiz beyinmi çalışır diyorniye çalışmasın gelinin çalışmıyormu diyorum cvp yok demekki biZlerde yapabiliriz korumakda çok önemli yola devam kızlar yılmak yok en yakın canlı örnek gelinimiz asla veremez derdik yıllardır umrunda değildi kilo üstelik o kiloya karşı fıstık gibi şimdi
Aa nasil bir kulup o kiz?Kızlar ben zayıflama kliniğine üye oldum yalnız yemekleri çok domuz ürünlerinden oluştuğu için bana uymadı gelen kitabından resim ekleyim sizede fikir olur
Canım yurtdışında normal domuz eti o kadar bol kiiii bütün marketin et reyonu onla doludur hatta birkeresinde müslim diye bilet kestirdik uçakda tekrar ettik koltuğumuza muslim etiketi yapıştırdılar kızıma hamileyim kusmakdan içim dışıma çıkdı o ara uyumuşum bir kalkdım bol meyveli salata iştahla yedim eşim uyandı bakındı o salatayı yedinmi dedi evet dedim meğersem içine domuz salamı parçaçıkları koymuşlarAa nasil bir kulup o kiz?
O pis hayvan etini yiyolar hep.
Bögg yagli ve agir. Adi batsin)
Deniz urunleri bi de
Canım zaten doyuyorsun yumurtayla kuruyemişle ben ağzıma bir badem bir peynir atıyorum çokda güzel doyuyorum bu sabah müsli yedim 3 kaşıkda tıkandım ama 5 saat sonra çok açlık hissettim eğer karatay kahvaltısı yapsaydım o kadar acıkmazdımkızlar bende her sabah form büskivi yemiycem artık onun yerine bi ymurta ve kuruyemiş yiycem
kızlar bende her sabah form büskivi yemiycem artık onun yerine bi ymurta ve kuruyemiş yiycem
Sen elinden geleni yapmissinCanım yurtdışında normal domuz eti o kadar bol kiiii bütün marketin et reyonu onla doludur hatta birkeresinde müslim diye bilet kestirdik uçakda tekrar ettik koltuğumuza muslim etiketi yapıştırdılar kızıma hamileyim kusmakdan içim dışıma çıkdı o ara uyumuşum bir kalkdım bol meyveli salata iştahla yedim eşim uyandı bakındı o salatayı yedinmi dedi evet dedim meğersem içine domuz salamı parçaçıkları koymuşlareşim afiyet bal olsun dedi kız çıkmışdır demi ondan sonra belki 10 sefer kustum
Sucuklu yap dere otlu olabilir pul biberli. Diyette olmazsa olmaz. Tok tutuyo hem de kaliteli protein. Kiymali da olabilir menemen de. Benim istahim burdan belli oluyor di mieskiden çok yerdim kızlar ama ben bu diyet mevzusu yüzünden çok tiksindim yumurtadan
amaBemdi tere ve roka hatrına yenir,eşimle iddaya giridk bir ayı geçti bend etık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?