Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba kızlar ,

kendimde hipogliseminden süpheleniyorum yaklaşık 20 gündür yemek yiyiorum kahvaltı az mı yapıyorum ne 2,5 saat sonra içim geçmeye başlıyor yemek saatim şaşınca yemeğe saldırıyorum sinirli oluyorum ayrıca yemekten sonra taltı yeme isteği çok oluyor ....ara ara başım dönüyor ve halsizlik var bu hafta gidecem dr... genellikle şekerime bakıldığında bişey çıkmıyor bu sefer endokroloji bölümüne gidecem onlar detaylı bakıyorlarmış....

bugün 45 dakika spor yapacam yürüyüş bandı 30 dakika eliptik 15 dakika ....

sabah
dere otu
2 yk peynir
4 zeytin
3 adet kızarmış forme kmek

öğle
4 yk yoğurt
8 badem

akşam
haşlanmış parça et
salata

bol su ve arada tarçınlı su içiyorum

Sucuklu yap dere otlu olabilir pul biberli. Diyette olmazsa olmaz. Tok tutuyo hem de kaliteli protein. Kiymali da olabilir menemen de. Benim istahim burdan belli oluyor di mi
Arada tiksincek gibi oluyorum hemen degisik sekilde yapiyorum.

tere ve roka ilede gideri varrr

canım ilk bildirimi ben yapmıştım listedeki benim bildirim yaptığım halim

kızlar siz ebişiy sorucam çocugu olanlar ve çalışanlar çocugunuz nerde bakılıyor
kendi evinzide mi ? anane babannede mi ?

31 Ekim 2015

Çisenaz..…….(77,10) - (toplam -0,20) ..….76,60-76,90 (+300 gram)

Masumm……(71.90) - (toplam 0.400) ........ 72.20 – 71.50(-700gram )

Eeeeebru..... (65,50) (toplam 2,30) ……….... 63,20-63,20 ( - 0 gram )

Dream00..... ( 65,00) - (toplam -2.00) ….. 63.50-63.00 (-500gram)

Sınıfçı355 ....... (72.00) - (toplam -2.50) ... 70.10-69.5(- 600gram )

Kücükcagan ..... (69.00) - (toplam -03.30) ... 69.00 - 67.10 ( - 1900 gram )

Eylemm35 ........ (58.00) - (toplam -1.00) ... 57.40 -57.00 (-400gram )

Ada81……………..(74,90)-(toplam - 400)….74,90-74,50 (-400 gram)

Nesil………………..(61,50)- (toplam-500)….61,80-61,50-61,30 (-200 gram)

Magic Girl…………(78,30)-(toplam 3,40)…..75,700-74,900(-800)

Goffita………(68.30)-(toplam 0)…………68.30-68.30(0 gram)

Mel00………..(61.10)-(toplam 0)……….61.10-61.10(0 gram)

Öglen oldu ben daha kahvalti bile etmedim müsliyle gecistircem galiba

kızlar siz ebişiy sorucam çocugu olanlar ve çalışanlar çocugunuz nerde bakılıyor
kendi evinzide mi ? anane babannede mi ?
İlk ben cvp vereyim kayınvalidem bakamam çoçuğuna dedi bende 3 Çoçuğumuda kreşde büyüttüm ilk aylar gitmek istemiyorlardı ama zamanla alıştılar şimdi 4 yaşındaki kızım gidiyor seneye oda okula başlıyor bari 3 cü Birarada olcaklarbiara birini bulalım evde baksın dedik ama kime güvenecem bu devirde dedim almadık türkiyede olsam kesinlikle bulunur tanıdık burda yok malasef ondan en güzeli kreş

Benim diyete baslama nedenlerimden biri de bu diyebilirim. Beslenmemi duzene koymak. Cok ac oldugum gunlerde ara ogun yapmaya basladim. Tok tutucu ve glisemik Indeksi dusuk gidalar yiyorum.
Ben de seker ilcumu yaptirmistim ama cikmamisti. Kolay gelsin tatlim:)

kahvaltı
bol peynir
7 zeytin
10 fındık, 2 badem

öglen
yarım tabak avgan pilavı(et,baharat,bulgur)
salata
tarhana çorba

akşam (17:00)
bir kase yogurt
5-6 tane elma kurusu

Kizlar benim.asil sorunum 8 den sonra falan baslio abur cubur hissi mesela soslu misira bayiliyorum onu cayin yaninda illa yiyecem yoksa o aksamdan zevk almiyorum alla askina nasil kendini,i frenliyosunu, 5 ten sonra hic bise yemeyetek sabaha cikmak mucize ya

Slm kızlar
Sabah
Müsli
Öğle
Biraz ızgara tavuk
Cacık
Akşam
1 tane salatalık
Bolll bollll suuu 2 bardak yeşil çay
Heryerim ağrıyor gripden iyileşeyim ilk
İşim kızıma çorba yapmayı öğretecem

İlk iki hafta insan sevdiğini kaybetmiş gibi yaslara bürünüyor ondan sonraki hafta artık unutuyorsun yemeği arada kaçırsan bile istersen 1 elma olsa bile miden aç yatmaya alışmış tatlım yediklerin ağzına kadar gelir gider sabahı sabah edersin sabah kalktığında yemicemmmm ulaaaaannn ahanda buraya yazıyorum dersin yemezsin bu kadar basithele o soslu mısır falan ben evde zayıflıkdan kemikleri çıkmış çoçuklarıma bile yedirtmem belirli bir saatten sonra gençken yedikleri mısır büyüyünce bir yerlerini tırmalamasın diye hemen vazgeç alışkanlıklarından yoksa çooookkk üzülürsün

Canim gercekten sadece 2 hafta mi ya ama bana cok uzun geldi yinede mesela suan oyle durumdayimki bi legen makarna yerim yani

herkese günaydın,
dun sabahtan bir pogaça
oğlen patates çorbası zeytınlı ekmek
1 tane salatalık
4 kayısı
akşam müsli

bugun müsli

kg da artış var aaa çıldıracm. Benım baüırara kaçsam daha çok kilo veririm.

tamda arkadaşa bugün ne yiyecez diye sordum.... Sorunu gördüm. Valla bende bilmiyorum abartacak halimde yok. teslim oldum diyete kaçaçak yer yok. Ya çorba yada salata tavuk başka alternatıf yok...

Merhabalar herkese

Menum sabah peynir ekmek
Ara 2 minik kurabiye 1 elma
Ogle patates ve yynurtali salata
Aksam patlican yogurt bi de corba olabilir.

Ara yaptim okulda zihnim duruyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…