Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Valla aynen öyle sinifci çok zor bir bnyem var benim yediklerimi başkası yese çöp olurdu sabah 69.8 bile raziyim

Masum bizim bunyemiz coook zor veriyor kilo israrla devam etmemiz gerekiyor ..sende insulin varmıydi ?

Aman ne bileyim aliyorum aslinda haklisin ertelemek lazim dayanamiyirum

Nice senelere. Bugunluk Izinlisin...
Sagol canim
Bu hafta 900 gr gitti
57,8 dim
56,9 olmusum

3 lt suya devam
Yalniz kulaklarimin uguldamasiyla uyandim hayirdir insallah..
Burnumun etrafinda alerjimi egzamami kirmizi biseyler cikiyordu onlar yokoldu
Gece yememek ve su iyi geldi...selulitlerde yuzde 50 azaldi simdilik gozlemlerim boyle kizlar
Herkese guzel bi haftasonu diliyorum

Ayy sen citirsin zaten masallah. Tebrik ederim:)
Gunaydin berkese

Baskangic 65.50
Gecen hafta 62.70
Bugunku 61.50
Giden 1.20

Kizlar ara. Ara gwlirim oglumun ogretmeni gwlicek gelirim
Seni de tebrik ederim Ebrucumm

70.1 diyecek birşey bulamıyorum artık nerde yanlış yaptigimida bilmiyorum

Valla artık diyette yapmak istemiyorum
Biktim çünkü dream beni listeden çıkarır misin çok moralim bozuldu

Masum cum rahatla bu hafta sonu kendine ziyafet cek kafanida rahatlat hemde vucudunu sasirt. Hem regli olmayacaktin mi sen. Benimle ayni zamandin onun siskinligide vardir. Pes etme elbet kirilacak bir sekilde

Tebrikler :)

70.1 diyecek birşey bulamıyorum artık nerde yanlış yaptigimida bilmiyorum

Valla artık diyette yapmak istemiyorum
Biktim çünkü dream beni listeden çıkarır misin çok moralim bozuldu
Hayır silmem :) pes etmek yok devam adet yaklaştı ondan olabilir bak benim ikinci günüm tartılmak istemiyorum.

Bildirimleri not ediyorum akşama evde olunca güncellicem arkadaşlar :)

Sınır oldum kızlar valla , hiç kurtulamiycam mi ben bu 7 lerden ya agliycam. Neredeyse

Masumcum vallahi biraz hareket etsen cozulecek pazartesi basliyacan ya bak bakalim deneye deneye buluruz sekerim yeterki pes etme

Hayir masumcum gitmek yooook .. kiracaksin o zinciri sadece sabir bizim vucudumuz cook zor kilo veriyor kabul edecegiz...

ben ne yapayim o kadar spor yapiyorum ve gercekten ozrllikle 4 gündür 5 ten sonra ağzıma findik kadar kucuk parca bile koymuyorum....ama kilom 74.900 yani sadece 100 gr vermisim

Herkese merhabalar...
Pes etmek yok masummmm tam pes edecegin noktada direnc kirilir bunu bil. Bugun sevdigin seylerden ye. Moralin olsun rahatla. Sonra spor ve menulerini ayarlamaya calis. Gidecek baska yolu yok

Ben de tartildim kizlar.
Gecen hafta 68.2
bu hafta 67.1
Giden 1100 gr
Toplam( 4.900 gr)
Orucun etkisi sanirim ama hic kacamak yok ve bol bol su cok sevindimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…