Gecmis olsun tatlim. Dinlenmeden gecmiyorSanirim fenaa usutmusum işlerim bitti dus aldim koltuga yigilip kaldim hic halim yok eklem yerlerim agriyor ilac aldim inşallah etkisini görürum......
benimde bugun fazla cikti ama adet oldum bugun belkide ondandirGünaydın
Kilom artıyor sürekli ayy hergun tartilmak hiç akil karı degilll valla 71.1 ciktimm
gecmis olsun.. :)merhaba kızlar
grip olmuşum ayyy çok fena boğazım ağrıyor bir taraftan ev temizliyorum yarın misafirim var offfff....
sabah
maydanoz kürü
klasik kahvaltı
öğle
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
fırında sebzeli tavuk
bol suuuuu
allahim kabul etsin ins. ne güzel tutuyorsun.. darisi bana insIstesen olmaz. Zor yerden sinavv
Sahur
Minik yumurta , 3 zeytin azcik lor iki dilim t.bugday ekmegi(50gr toplamda)
O kadar az yedim ki canim istemediginden.
Aksama firinda tavuk az barbunya yogurt yerim.
Menum degisirse yazarim.
Sagol tatlim amin Ins.allahim kabul etsin ins. ne güzel tutuyorsun.. darisi bana ins
Ins AdacimmGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kizlar...
aksam firinda sebze ve tavuk yapmistim sebzeden bayagi yedim sogan biber domates firinda cok guzel oluyor...birazdan kavanta kürümu yapacam inşallah yarin tartida 75 denkurtulurum
Ona da mi alisti bunyenAdaaa bende 7 leri gorursemm artık kendimi nereye vururummm bilmiyorum 1.5 ayda 3 kilo gitmedi ya(
Açlık otu içtim yine yok WC anlamadim
Insallah gorursun canim , bende rahat durmuyorum yine kiyafet siparisi veriyorum....:))Adaaa bende 7 leri gorursemm artık kendimi nereye vururummm bilmiyorum 1.5 ayda 3 kilo gitmedi ya(
Açlık otu içtim yine yok WC anlamadim
Allah kabul etsin canim ...bende hic kacamak yapmiyorum insallah yarin tarti yuzume guler....ama kiracam bu zinciri kesin cunku agrilarim coktu azalmaya basladi bile...Ins Adacimm
Ben de firinda patates ve tavuk yaptim barbunyayla yedim. Yogurt yemedim. Bugun iyi yedim sukurRabbim kimseyi aclikla imtihan etmesin.
Ona da mi alisti bunyen
Fazla ciksa da ozel gun yakin sisliktir. Pes etmek yok. Cozutma yarinn haa
İnş başlamam lazım artık adetim gecsindeSagol tatlim amin Ins.
Benim de gozum kesmiyodu ama.
Bu kadar yememeye alisinca bari borc odeyim dedim. Tutarsan byrdayim. Arkadaslik edersin
Sagol cnm amin.Allah kabul etsin canim ...bende hic kacamak yapmiyorum insallah yarin tarti yuzume guler....ama kiracam bu zinciri kesin cunku agrilarim coktu azalmaya basladi bile...
Ne biliyim senin bunye zorYok kız ne çabuk aliscakk bünye 3-4 kez ictim
Ins tatlim sevinirim.İnş başlamam lazım artık adetim gecsinde
Nice senelere. Bugunluk Izinlisin...Bugun son ogunu 8 gibi yaptim cunku tanisma yildonumumuz esimle
Sabah bakalim kac gr olarak cikacak karsima hayirlisi...
Benimde olmayan pantolonlarım hep olmaya başladı diğerleride cok bollaştı düşüolar cok mutluyum :)Insallah gorursun canim , bende rahat durmuyorum yine kiyafet siparisi veriyorum....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?