Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar dun
SAbah.
Yarim muz mandalina 1 has yumurta yedim
Oglene kadar da bitter cikolata
1 paket k special
1 paket Limonlu lifli yedim

Aksam da
1 tabak yogurt corbasi
5 tane lahana sarma
1 adet halley yedim

400 gr gitmis ama ben emziriyorum o yuzden
3 lt yakin da su ictim
Emzirmedigim donemlerde ise zayiftim ama az yerdim yani istah yoktu pek...
Yarina az cikarim insallah
Bugun esim super bi tost yapmis da bana..
Insallah cok etkilemez
Fazla kacirdim mi ekmek yemiyorum
Suyu bol bol iciyorum
Nazar degmesin yavas da olsa gidiyo iste kilolar

ayyyy açlık tan bayılcammmm

sabah bi sütlükahve içtim
10 badem 10 fındık ayyyyy
bayıldı içimmmm

kaç dilim ekmek yiycem allah bilirr

ay birde kek yapmışlar
yemekhaneye indimde keklere geldim vallaa evde kek burda kekk

gezmeden geldım. Öğlen mlasında busefer neler alabilirim diye gezdim begenemedim.

Sabah 2 pogaca
öğlen tam tahıllı pogaca
Valla karnım davul gibi şişti ve sinirlerim acaip gergin regli olamadım. Sanki birilerine dalıcam .sakinleşemiyorum.

merhaba kızlar

grip olmuşum ayyy çok fena boğazım ağrıyor bir taraftan ev temizliyorum yarın misafirim var offfff....

sabah
maydanoz kürü

klasik kahvaltı

öğle
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
fırında sebzeli tavuk

bol suuuuu

ada öglen menün çok az degil mi
ben evde diyet yaptıgım dönemde
yogurt kuru züm , tarçın kuruyemiş yiyordum tavsşye ederimmm cnm

ayyy öyle insanlara hayranım benim ablamda öyle 2 çocuk annesi 36 beden ... iki çocuğunuda sezeryanla doğurdu göbek yok ... aynı anadan babadan doğduk işte bünyeeee .....

inanın iki bardak su içse 45 dakika yürüse hemen kilo veriyor bu ne iş yaaaa anlamıyorum....bide bana akıl veriyor canım herşeyden ye dedim olur iyice obez olayım ))

menemen
8 zeytin
bol peynir
1 dlm ekmek ( yarım tahıllı, yaım tb )
salatalık-yeşillik

helva vardı yemedim
kek yanıma aldım sonra yerim diye
okadar ısrar ediyorlarki alayım odamda dursun dedimm

akşamda yanıma birşey getirmdim ne yiycem bilmiyorum

ada öglen menün çok az degil mi
ben evde diyet yaptıgım dönemde
yogurt kuru züm , tarçın kuruyemiş yiyordum tavsşye ederimmm cnm
canım pek istemedi sadece çok halsiz düştüm diye yiyeyim dedim ... ara verdim temizliğe size bakayım dedim çok yoruldum ayyyy dizlerim ağrıdı....

ay birde kek yapmışlar
yemekhaneye indimde keklere geldim vallaa evde kek burda kekk
bu sabah kızımda anne pasta kek diyordu hiç halim yok ama zorlayacam kendimi yapmak için kızım isterse akan sular durur ))

Istesen olmaz. Zor yerden sinavv

Sahur
Minik yumurta , 3 zeytin azcik lor iki dilim t.bugday ekmegi(50gr toplamda)

O kadar az yedim ki canim istemediginden.
Aksama firinda tavuk az barbunya yogurt yerim.
Menum degisirse yazarim.
canım oruçla birlikte kilo verdin mi ??

Abur cubur yiyecegine saglikli atistirmalik ye arkadasim. Incir ceviz badem findik (cig olacak) hem sutte yapar. Bebisin ne kadarlik? Gece emiyosa zor olur acikirsin.

ay vallaa bizimşirkette herkes diyetisyen birde muahsebede bir erkek var
çok kiloluydu spora gitti zzayıfladı şimdi milletin kilosuyla dalga geçip duruyor

aşçı desen ona kezaa amaaa tatlımmm pilav yiyebilriisn 2 ymk pilav bir dilim ekmek demekk
ayyyy kek yee amaolmaz bilmemm neee valla aldım yanıma
duruyor çekmecede en kötü eşime yediririim akşamm en azından ilgi odagı omaktan kurtuldum

[QUOTEada81, post: 43656395, member: 211678"]canım oruçla birlikte kilo verdin mi ??[/QUOTE]

Tatlim 5.orucum kilo vermis gozukuyorum. Aksam hic ekmek yok hic kacamak yok. Ac kalkiyorum tikanmayim diye tabi 5ten sonra da yemek yok
Yarin kac gr gitmis belli olur.
Ben oructa yarisinda kilo verir kalan yarisinda alirim. Bakalim simdilik boyle. Arada sasirtmam gerekebilir.

O yuzden biz de citir olcezzzz kizzlarr

Sanirim fenaa usutmusum işlerim bitti dus aldim koltuga yigilip kaldim hic halim yok eklem yerlerim agriyor ilac aldim inşallah etkisini görürum......

Aman su erkeklerin hayati ne kolay ..spora gidecek bir suru vakitleri ve enerjileri var..biz butun gun ev sil supur toz al csmasir Ser, topla .cocugu doyur temiz giydir ,biraz parka gotur getir , uyut , dagittigi oyuncaklari topla , aksam yemegi yap derken ne enerji kaliyor insanda nede spor yapacak zaman ...tabiii calisanbayanlar haric onlara diyecek bisey yok onlarinki ekstra zooooorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…