- 3 Ağustos 2015
- 191
- 348
- 103
- 41
merhaba kızlar
grip olmuşum ayyy çok fena boğazım ağrıyor bir taraftan ev temizliyorum yarın misafirim var offfff....
sabah
maydanoz kürü
klasik kahvaltı
öğle
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
fırında sebzeli tavuk
bol suuuuu
ayyy öyle insanlara hayranım benim ablamda öyle 2 çocuk annesi 36 beden ... iki çocuğunuda sezeryanla doğurdu göbek yok ... aynı anadan babadan doğduk işte bünyeeee .....ben birar baktım kilo veremiyoedum paso değer arkdaşalara tatlı ısmarlamaya başldım. Doğru yoldayım dedim kilo alıyorsunuz. Ben zeyıflayamıyorsam siiz kılo alın dedğimde gülüp y,yorlardı anacım en fazla 1 kg alıp daha sonra 2 gün diyet yapıyor veriyorlar. Kötü planlarımda suya düşüyor.
canım pek istemedi sadece çok halsiz düştüm diye yiyeyim dedim ... ara verdim temizliğe size bakayım dedim çok yoruldum ayyyy dizlerim ağrıdı....ada öglen menün çok az degil mi
ben evde diyet yaptıgım dönemde
yogurt kuru züm , tarçın kuruyemiş yiyordum tavsşye ederimmm cnm
Istesen olmaz. Zor yerden sinavvönüm arkam sagım solum sobeeeee
bu sabah kızımda anne pasta kek diyordu hiç halim yok ama zorlayacam kendimi yapmak için kızım isterse akan sular dururay birde kek yapmışlar
yemekhaneye indimde keklere geldim vallaa evde kek burda kekk
canım oruçla birlikte kilo verdin mi ??Istesen olmaz. Zor yerden sinavv
Sahur
Minik yumurta , 3 zeytin azcik lor iki dilim t.bugday ekmegi(50gr toplamda)
O kadar az yedim ki canim istemediginden.
Aksama firinda tavuk az barbunya yogurt yerim.
Menum degisirse yazarim.
Abur cubur yiyecegine saglikli atistirmalik ye arkadasim. Incir ceviz badem findik (cig olacak) hem sutte yapar. Bebisin ne kadarlik? Gece emiyosa zor olur acikirsin.Kizlar dun
SAbah.
Yarim muz mandalina 1 has yumurta yedim
Oglene kadar da bitter cikolata
1 paket k special
1 paket Limonlu lifli yedim
Aksam da
1 tabak yogurt corbasi
5 tane lahana sarma
1 adet halley yedim
400 gr gitmis ama ben emziriyorum o yuzden
3 lt yakin da su ictim
Emzirmedigim donemlerde ise zayiftim ama az yerdim yani istah yoktu pek...
Yarina az cikarim insallah
Bugun esim super bi tost yapmis da bana..
Insallah cok etkilemez
Fazla kacirdim mi ekmek yemiyorum
Suyu bol bol iciyorum
Nazar degmesin yavas da olsa gidiyo iste kilolar
O yuzden biz de citir olcezzzz kizzlarray vallaa bizimşirkette herkes diyetisyen birde muahsebede bir erkek var
çok kiloluydu spora gitti zzayıfladı şimdi milletin kilosuyla dalga geçip duruyor
aşçı desen ona kezaa amaaa tatlımmm pilav yiyebilriisn 2 ymk pilav bir dilim ekmek demekk
ayyyy kek yee amaolmaz bilmemm neee valla aldım yanıma
duruyor çekmecede en kötü eşime yediririim akşamm en azından ilgi odagı omaktan kurtuldum
Aman su erkeklerin hayati ne kolay ..spora gidecek bir suru vakitleri ve enerjileri var..biz butun gun ev sil supur toz al csmasir Ser, topla .cocugu doyur temiz giydir ,biraz parka gotur getir , uyut , dagittigi oyuncaklari topla , aksam yemegi yap derken ne enerji kaliyor insanda nede spor yapacak zaman ...tabiii calisanbayanlar haric onlara diyecek bisey yok onlarinki ekstra zooooorray vallaa bizimşirkette herkes diyetisyen birde muahsebede bir erkek var
luydu spora gitti zzayıfladı şimdi milletin kilosuyla dalga geçip duruyor
aşçı desen ona kezaa amaaa tatlımmm pilav yiyebilriisn 2 ymk pilav bir dilim ekmek demekk
ayyyy kek yee amaolmaz bilmemm neee valla aldım yanıma
duruyor çekmecede en kötü eşime yediririim akşamm en azından ilgi odagı omaktan kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?