Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kizlar
Sinifci ikinci sınıf çocukları etute gobdersem sıkılır çıkarlar mi okuldan

Selam kizlar
Sinifci ikinci sınıf çocukları etute gobdersem sıkılır çıkarlar mi okuldan
Sukur kavusturana kiz
Etut diye kucuk yasta elemanlari cocuklarin basina diken, odev yaptirip o da yalandan gonderen yerler var. Iyi arastirmak lazim.
Destek gerekiyosa ki gerekir sen calisiyosun. Arastir. Tavsiye uzerine iyi olur. Kis aylari havanin cazibesi de yok bence derse asilma zamani.

sistim ya.. yedikten sonra agirlik cöküyor insana :S

Cidden çok kısa zamanda 10 kg gibi bir kilo aldım, şuan bugün tartıldım. 76.7 çıktığım için en kısa sürede bu kilolardan kurtulmam lazım.. Size katılıyorum yarın itibariyle kızlarr... İşten geldiğim gibi yemek yok artık!!! Makarnalar, pilavlar.. vb. Başarıcaz... 20 kg vermek istiyorum...

Hosgeldin aramiza
Menulerini yaz.
Aklina gelen her seyi yaz
Herkeae guzel bir gun diliyorum kizlarr

günadyın kızlarrr

sınıfçı dün geldi cnm tam anlamıyla rahatladım amaaa kilo vermek için çok asılmam lazımm çokk

ya bugün posta da mıydı hangi gazete bilmiyorum da
16saat açlık yag yaktırıyor diye bir yazı vardı reklamdaçıkmıştı netten bulamadım

5 Aralik 2015

Masumm……(73.00) - (toplam- 1.10) ........ -70.10-71.90 (+1800gram )

Eeeeebru..... (65,50) (toplam -3.70) ……….... 61.20-61.70( +500 gram )

Dream00..... ( 69,00) - (toplam -8.30) ….. 60.70-60.70 (-gram)

Sınıfçı355 ....... (72.00) - (toplam -6.60) ...66.20-65,40(- 800gram )

Sonumud….( 63.1 )- (toplam-400)……………63.10-62.70(-400 gram)

bugune kadar bekledim bildirim yapmayan arkadaslari artik beklemiyorum :))
cumartes bildirim gunu bugun pazartesi hala tik yok ...

açlık yag yaktırıyor gerçek amaa bilmiyorum zor olur misla bnim öglen 3 ten sonra yememem lazım
Zor dayanılır. Gerçi biz burda ramazan ayında saat 10 larda acıyorduk orucumuzu demekki ondan veriyordum kilo. 18-19 saat ac duruluyordu bunu düşünce mantıklı söylediğin.

Inş o 6 larıda göreceksin :)

Dream00 post: 43943726 .!.:
Zor dayanılır. Gerçi biz burda ramazan ayında saat 10 larda acıyorduk orucumuzu demekki ondan veriyordum kilo. 18-19 saat ac duruluyordu bunu düşünce mantıklı söylediğin.

Inş o 6 larıda göreceksin :)
Oruc arkadasim oruc gidince, diyet sekteye ugradi.
Sabah yarim simitten az dazla yumurtali khvlti.
Ogle iki tost ve bir lokum
Midem agridi sabah; (
Npcm ben ya. 2 gun daha idare edeyim de orucuma baslayim ins. Kizlar bisey diyin ya

ay feci agrım var benimde ama agrıya razıyım valllahi ,
bende sabah yumurta yedim , öglen kuru fasulye ,salata

Oruc arkadasim oruc gidince, diyet sekteye ugradi.
Sabah yarim simitten az dazla yumurtali khvlti.
Ogle iki tost ve bir lokum
Midem agridi sabah; (
Npcm ben ya. 2 gun daha idare edeyim de orucuma baslayim ins. Kizlar bisey diyin ya
ins canim.. bir an önce baslarsin.. gercekten insan rahatsiz oluyor .. ben zaten kiloda veremedim ayniyim :) otuc tutugum sürece verecegimi dusunmuyorum :)

ins canim.. bir an önce baslarsin.. gercekten insan rahatsiz oluyor .. ben zaten kiloda veremedim ayniyim :) otuc tutugum sürece verecegimi dusunmuyorum :)
Oruc tutarken Iftarda frenlesim kendimi.
iyi kilo verdim simardim mi acep.
Aksam az yiyim bari. Sabahta evse yiyim ya da gotureyim.
Guzel guzel giyinmek istiyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…