3 gün yapacağım canım. Geçen sene 6 gün yapmıştım 4,5 kilo vermiştim 6 günde bu sene 3 gün yapıp ondan sonra normale devam edicem inş. Bi hız kazandırıyor diyorum aşkitom un doğum günü yaklaşıyor ve ben yine 58 biran önce inmek istiyorumKac gun ypcn sikilmaz misin?
Deneyimlisin yani kolay gelsin seker3 gün yapacağım canım. Geçen sene 6 gün yapmıştım 4,5 kilo vermiştim 6 günde bu sene 3 gün yapıp ondan sonra normale devam edicem inş. Bi hız kazandırıyor diyorum aşkitom un doğum günü yaklaşıyor ve ben yine 58 biran önce inmek istiyorum
Teşekkür ederim. İnş kolay olurDeneyimlisin yani kolay gelsin seker
Ben de bakiym durmadan kimse yok!Kızlar needesiniz mide boş burası niye lise yazmıyor. Kaçamak mı yapılıyor yoksa
Bak Iste kadin milleti anca boyle gaza gelir :)He valla sabhtan beri aburcuvuryiyom. Aksama kismetse balik yiyecem.
Bende yarindan itibaren asilacam. Esim nasi iyi kilo vermisim dimi dedim. Iyi olmusta bir 5 kg daha versen daha iyi olucak dedi. Burnumdan atesler cikiyor. O bes kiloyuda veririm ama bende ona sisko muamelesi yapmassam ne olsun
Ay canım nasıl lahana sarma çekti. Lapa bitsin bende anama sarılayım bariBen de bakiym durmadan kimse yok!
Menumu yazayim
Sabah yarim simitle yumurtali khvlti
Ogle haslanmis tavuk ve kabak sote
Aksama lahana sarma ve yogurt buyuk ihtimal.
Göster o na nasıl kilo verildiğini pişman olsun söylediğine. Kim tutar seni ha gayret az kalmış ne ki 5 kilo verirsin hemencecikHe valla sabhtan beri aburcuvuryiyom. Aksama kismetse balik yiyecem.
Bende yarindan itibaren asilacam. Esim nasi iyi kilo vermisim dimi dedim. Iyi olmusta bir 5 kg daha versen daha iyi olucak dedi. Burnumdan atesler cikiyor. O bes kiloyuda veririm ama bende ona sisko muamelesi yapmassam ne olsun
Benim esim sevmez kokusunu. Ne zamandir as eriyodum nerdeyseAy canım nasıl lahana sarma çekti. Lapa bitsin bende anama sarılayım bari
Afiyet olsun sekerim. Rabbim kabul etsin Ins.merhabalar...
islerim yemeklerim ancak bitti :))
bitti ya cocukta uyandiayarli benim kizim kokusunumu aliyor isimin bitmesini bilmiyorum :))
iftari bekliyorum
mercimek corbasi
misir unlu firinda pirasa
salata
sutlacta yaptim bi kasecik yerim artik :))
sagol..Afiyet olsun sekerim. Rabbim kabul etsin Ins.
Firinda pirasa yeni duydum nasil ki?
Cocuklar kisin bunaltiyo valla
Missagol..
pirasalari hafif tuzlu suda hasliyorsun..
sogutuyorsun..
pirasanin mikarina göre
bir kaba yumurta, siviyag, süt, misir unu, tuz, pul biber.. ben karabiberde atiyorum cok az sonra borcami yagliyorsun ver firina bitti :)
kokusu bile yetiyor suan :)
Ay oruca alistim ya bi suru sey Ictim. Yemekten ziyadekokusu bile yetiyor suan :)
benim basim agirmiyor alaha sukur.. baslarda agriyordu suan iyi gidiyor..Ay oruca alistim ya bi suru sey Ictim. Yemekten ziyade
Normalde oruca baslayinca bas agrir. Benim simdi de agriyor. Orucuma devam icin bir isarettir bu
Bu masumu npmk lazim acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?