sen bu azimle baya kilo verirsin :) ben sanki saldim kendimi.. dün 1 kase yerim dedim sütlac.. 3 kase yedimOruc tutarken Iftarda frenlesim kendimi.
iyi kilo verdim simardim mi acep.
Aksam az yiyim bari. Sabahta evse yiyim ya da gotureyim.
Guzel guzel giyinmek istiyorum ben yaa
Ayy boyle dusunmene nasill sevindim anlatamam tatlim.sen bu azimle baya kilo verirsin :) ben sanki saldim kendimi.. dün 1 kase yerim dedim sütlac.. 3 kase yedim(
18 de reglimAyy boyle dusunmene nasill sevindim anlatamam tatlim.
Destege ihtiyacim var.
Reglun yakin mi ondan mi cok yedin tatli. En azindan sutlu tatli. Bi de sen tatli seviyosun kacamak ordan. Ben hamur Iisi seviyorum. Hayatta yiyemem 2.porsiyon tatliyi
Bu arada kilon cok iyi zaten. 1 ay surer cok surse hedefine ulasman
Ohh ne mutlu sana tatlim.18 de reglim
ama ben zaten hamur isi ve tatli hastayisim.. yapsam sürekli yerim.. dikkat etmeden önce sürekli biseyler yapardim..
en büyük basarim zaten cips kola agzima surmuyorum aylardir :)
kilom evet idare eder ama en az bi " kilo daha gitse artik sadece kilomu korumaya calisirim.. esim kizmaya basladi kilo verme isine daha verme yeter diyor.. 2 kilocuk daha son son :)
Ayy boyle dusunmene nasill sevindim anlatamam tatlim.
Destege ihtiyacim var.
Reglun yakin mi ondan mi cok yedin tatli. En azindan sutlu tatli. Bi de sen tatli seviyosun kacamak ordan. Ben hamur Iisi seviyorum. Hayatta yiyemem 2.porsiyon tatliyi
Bu arada kilon cok iyi zaten. 1 ay surer cok surse hedefine ulasman
Devam takılırım zaten alışkanlık oldu artık :)Ohh ne mutlu sana tatlim.
Ama koeuma donemi icin de gel buraya. Gidersen yzulurum. Oruc arkadasim benum. Hatta ben hedefe ulasana kadar gitme yolur yolur
Belki hamur isi ve tatli yiyerek fit kalmanin yolunu buluruz
Salata en güzeliacıkmaya başladım bende yanımda hiç bişiy yokk,,dut kurusu var azcıkk onumu yesem
salata kalmıştır öglen onumu yesem bilemeidm
canım ya cips kola olayını hafta sonu yaptım ve nerdeyse 500 gram oynadı of 4 ay bir oldu napayım simdide yemeyecem fazla18 de reglim
ama ben zaten hamur isi ve tatli hastayisim.. yapsam sürekli yerim.. dikkat etmeden önce sürekli biseyler yapardim..
en büyük basarim zaten cips kola agzima surmuyorum aylardir :)
kilom evet idare eder ama en az bi " kilo daha gitse artik sadece kilomu korumaya calisirim.. esim kizmaya basladi kilo verme isine daha verme yeter diyor.. 2 kilocuk daha son son :)
Evet biraksam hemen 2 kilo alirimay sınıfçı senle ben aynıyız desene bende hayyatta okadar tatlı yiyemem
bir dilimkekte pastada keislirim ama versen hamur işini hiç hayır dememm
Devam takılırım zaten alışkanlık oldu artık :)
OOOO kızlar kaynatmıssınız yine
ben sabah simit
öğlen tavuksuyu çorba 1 dilimden az ekmek
3 gibi de karşık sandoviç yedim.
bu akşam yürüyüş yok topuklu giydim.
akşama en fazla yogurt yiyecem.
eh artık bari son aldıklarımı veriyim yeter dimi.
Masumm sonunda rahatlamısıın. En kötü diyet biskuvit ye birşey bulamazsan tabı varsa.
canım ya cips kola olayını hafta sonu yaptım ve nerdeyse 500 gram oynadı of 4 ay bir oldu napayım simdide yemeyecem fazla
Yok dengem saati. Alinti yapmayi beceremedim haha
Ikisi bi arada kalorili gereksiz. Sade daha iyi icemiyosan da azcik sut kat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?