Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

üfff çok canım sıkkın kızlarrrr neden az kilo veriyorum beeeeen bugün sabah 1 yumurta domates zeytin peynir 1 dilim ekmek yedim öğlen 1 bardak süt içtim şuanda 1 dilim armut yiyorum akşamada balık yapcam ekmeksiz yemeyi düşünüyorum

zeyascimmmm

dun derin leptin hormonu diye bir seyden bahsetti. ben iyice arastirdim onu. leptin hormonu yag yakmada cok onemliymis. bu leptin hormonu genellikle aksam saatlerinde aktiflesiyor. gece saat 2de en maksimum salgilandigi saat.

leptin hormonunun aktif calismasini saglamak icin. sekeri tamamen kesmelisin. ekmegide az yemelisin.

ve saglikli dogal yaglardan kacinmamalisin, yani margarin yerine gercek tereyag. normal zeytinyaginin yerine. soguk sikilmis zeytinyagini korkarak degil bol kullanmamaz oneriliyor.

yesil yaprakli sebzelerde ve yumurtada leptin hormonunu harekete geciriyor.

ha canim bide, insulin yuksek oldugu zaman leptin hormonu calismiyor.
yani sekeri kisitlamak cok onemli.

insulin dusuk oldugu zaman, leptin hormonu daha calisiyor. yani yag yakman hizlaniyor ;-)

bu hafta bu defikletimi uugula, insallah haftaya super kilo vetirsin.

canım ozaman bu hafta şekerli hiç birşeyi ağzıma sürmüyorum diğerlerini yapıyorum ekmek 1dilim yiyorum zaten bakalım ne olcak sağol desteğin için

canım ozaman bu hafta şekerli hiç birşeyi ağzıma sürmüyorum diğerlerini yapıyorum ekmek 1dilim yiyorum zaten bakalım ne olcak sağol desteğin için

oleyyy. haftaya duello yapalimmi :-D bende uygulicam bunu.
her sabah yedigim 2 haslanmis yumurtama bol zeytinyagi dokucem .
hemde bagirsaklar yumusar hihoooyyttt :)))

oleyyy. haftaya duello yapalimmi :-D bende uygulicam bunu.
her sabah yedigim 2 haslanmis yumurtama bol zeytinyagi dokucem .
hemde bagirsaklar yumusar hihoooyyttt :)))

Yapalım canım:13: ama sen çok dişli bir rakipsin yaaa

Yapalım canım:13: ama sen çok dişli bir rakipsin yaaa

normalde bu kadar disli degildim zeyas. gecen haftada kilo veremedim. ondan bu hafta iyi gitti. bide derinle valentin iyi gaz verdi bana, sagolsunlar :)))

sadece yemeyerek olmuyor onu anladim, sana iyi gelen seyleri yemek kilo verme faslini hizlandiriyor. kan grubuma uyumlu besinleri tuketmeye calistim. su ve yesil cay icmekte baya faydali oldu.

bu haftada zeytinyagini menume eklicem bakalim haftaya ne olucak.

şu kan grubu işini bende araştırıyım bakim banim 0 +.hafatya daha iyi sonuçlar alacağım inş

Sabah girdim tam yazacakken acil çıkmam gerekti.Misafirimi bugün yolcu ettim gelsin bakalım önümüzde ki hafta....Ben bu bütün hafta geçtiğimiz haftasonu geri aldığım 2 kiloyu vermeye çalışmakla geçirdim.Sonuç olarak kaçamaklarımla birlikte sadece 1.600 gramını verebildim. Bu sabah 68.400 dü kilom...Çok çabuk kilo alan bir yapım var maalesef bir de 15 gündür az yiyip birden darı ambarına düşmüş tavuk gibi olunca vahim sonuç kaçınılmaz oldu ya neyse toparladım kendimi çok şükür...

0 kan grubusun benim gibi.... glütene karşı zayıf vücudumuz, bu yüzden mümkün olduğu kadar protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor Zeyas...Hiçççççç problem etme.Her geçen gün daha iyi olacak yaza kadar vereceğiz sadece moralini bozma canım ok?

Bravo Semo 1.800 gram harika bir iş başardın darısı önümüzde ki haftaya.

34142512]15/02 - 22/02

1) Nesil (toplam fark 3,70) ............. 00,00 - 00,00 - 72,00 - 69,40 - 68,30 (- 1.10 kilo)
2) Güleysa (toplam fark 2,20) ......... 00,00 - 00,00 - 87,60 - 85,40 - ?? (- ?? kilo)
3) Ericaaa (toplam fark - 2,70) ....... 00,00 - 62,50 - 61,70 - 60,00 - 59,80 (- 200gram)
4) Gsyk (toplam fark 2.90) .............. 00,00 - 00,00 - 78,00 - 76,60 - 75.10 (- 1.50kilo)
5) Zeyas (toplam fark 1,50) ........... 00,00 - 00,00 - 75,00 - 74,10 - 73,50 (-600 gram)
6) Valentinn (toplam fark - 3,50) .... 00,00 - 71,50 - 68,75 - 68,00 - 68.400 (+400 gram)
7) FZAB (toplam fark - 2,40) .......... 82,50 - 81,70 - 81,40 - 80,90 - 80,10 (-fark - 800gram)
8) Anteplim (toplam fark 4,80) ........ 00,00 - 92,30 - 88,50 - 88,10 - 87,5 (- 600 gram)
9) Derin (toplam fark - 6,30) ......... 68,00 - 65,00 - 62,70 - 62,50 - 61,70 (- 800 gram)
10) Tkca (toplam fark - 1,00) ......... 67,00 - 66,00 - 66,00 - 66,00 - ?? (- ?? gram)
11) Semo (toplam fark - 2,60) ........ 71,50 - 71,50 - 70,70 - 70,70 - 68.90 (- 1,800 gram)
12) Dilekağaci (toplam fark + 1,00) .. 65,00 - 67,00 - 66,00 - 66,00 - ?? (- ?? gram)
13) Tyler (toplam fark 3,40) ...........61,00 - 58,70 - 58,60 - 58,60 - 57,60 (-1 kilo)

-------------------------------------
kizlar yeni uyeleri ve eski uyeleri karistirmayacagiz bu hafta. onlari haftaya cumartesi bizim listeye aliyoruz. yoksa yeni gelenler cok kilo verip birinci oluyor. eskilerin motivasyonu dusuyor diye. boyle anlastik.
14) poyraz (toplam fark - 0,40) ........00,00 - 00,00 - 00,00 - 71,70 - 71,30 (- 400 gram)
15) nur (toplam fark ??) ..................00,00 - 00,00 - 00,00 - ?? - ?? (- ?? kilo)
16) betul (toplam fark + 1,90) ........00,00 - 00,00 - 00,00 - 87 - 85.1 (- 1,90 kilo)
17) tucc (toplam fark + 3,5) ............ ...00,00 - 00,00 - 00,00 - 65.7 -64.5 (1,20 kilo)

Sabah 2 pide yedim ama nihayet pideler bitti eziyette bitti çünkü sabah yedikten sonra son 2 gündür 4 tane yer elmasından başka hiçbirşey yemeyerek eziyet ediyordum kendime...

Sabah: 1 çikolatalı 1 peynirli pide

Öğlen: 2 yer elması

Akşam : 2 yer elması

Acıkırsam süt içeceğim

Yarın çok yoğun bir programım var büyük ihtimalle giremeyeceğim hepinize güzel pazarlar...Az yiyin kaçırmayın ipin ucunu bakınız canımız çıkıyor vermeye çalışırken değil mi

semocum ben bunu canan karatay dan okudum burayada yazayı eklyim mutlaka okuyun

İnsülin direncinin kırılması çok önemli çünkü:
İnsülin yağları depo eden hormondur. Az ve sık yediğimiz zaman sürekli yağlar bu depoya gönderiliyor.Yemek yediğimiz zaman insülin seviyemiz yükselir ve 2 saat sonra düşmeye başlamasıyla acıkma hissi ortaya çıkar.İyi bir bir kahvaltı yaptığımız zaman bütün gün acıkmayız.O sırada leptin hormonu devreye girer ve kendi vücut yağlarımızı ara öğün olarak kullanır.Yani leptin candır.yemekler arasında 4-5 saat olmalı ki salgılansın.Sık sık yediğimiz zaman karaciğer ve pankreas yorulur.
insülin direnci kırılınca göbek, basen yağları eriyecek.Yalnız bu yağlar yılların birikimi olduğu için bir anda gitmez.Zamanla yediklerinize dikkat edip kilolarınızı vereceksiniz. Aç kalarak kilo verilmez!

ara öğün yapmamanızı tavsiye ederim devamlı birşeyler yemeyin ben dünki direnci böyle kırdım

kizlar yaaaaaaaaa
Sanki sartlanmis gibi arkadasima gittim ve yedim yedim Umarim bugün yürüdügüm bir saat beni az da olsa kurtarir. Yarin su+elma ve yogurt yemeyi düsünüyorum.

Zeyas ve semo size katilmayi düsünüyorum. Bu hafta ekmeksiz sekersiz protein takilacagim. Zeyoscum benim bildigim karatayin bu diyetinde ekmek yok bulgur, veya bugday haslama var. Yani tam bugday dahi olsa UN yok. Ve ekmek yerine cig badem, findik, ceviz yeniyor. Dediginiz gibi kaymaga kadar dogal, vucut icin kailiteli yaglari tüketmek serbest. Ve bol bol yumurta, peynir, et. Ve günde sadece herhangi BIR TANE meyve diye biliyorum. Meyveyi tüketmemenin ise daha iyi olacagini söylemisti karatay. Kiz kardesim 54 kilo ve ara ara bir hafta bunu uyguluyor ve kilosunu cok rahat koruyor. Bu diyetle kilo verme sikintini asacagini düsünüyorum zeyas!

normalde bu kadar disli degildim zeyas. gecen haftada kilo veremedim. ondan bu hafta iyi gitti. bide derinle valentin iyi gaz verdi bana, sagolsunlar :)))

Semo tebrikler :13: Umarim bu hafta hepimiz icin cok daha güzel olur

Son düzenleme:

teşekkürler kızlar hepinizin tavsiyelerine uymaya çalışacağım umarım bende sizler gibi birkaç kilo veririm haftayada böyle az verirsem motivasyonum sarsılabilir çünkü:2:

Valentin: tesekkur ederim canim, sende iyi vermissin tebrikler ;-)
ay bide o 2 kiloyu almasaydin ve gecenki kilondan 1.600gitseydi daha super olurdu tabi. ama neyse mazeretin var ;-)

Derin: guzel oaylasim icin tesekkur ederiz.

Betul: sanada bravo tatlim iyi i$ basardin ;-)

Zeyas: bencede kan grubuna iyi gelen besinlere yuklen sen bu hafta ;-)

Son düzenleme:
Yaaa 5 ten sonra bişey yemiyerek olmaz arkadaşlar metabolizmanızla oynamayın az ama sık yiyin artık günler uzuyor aksam 6 da yemek yiyin 2 saat sonra yogurt veya sütle bir meyve yiyin boşuna niye işkence çekiyosunuz

Kizlar okadaaarr uzun bir mesaj yazmiatimki hemde mobilden girdgm halde uzuuun uzuunn yazmistim ama noldugunu anlamadim sayfa kapandi butun yazdiklarim gitti( sadece sunu aoylemek iatiyorum dr gurkan kubilayin zayiflattigi.kisilerihikayelerini.okuyun.kacamaklarda herseyden fazla fazla yemisler.boylece vucudu diyette olmadgni ikna ederek yediklerini depolamasini engellemisler.50-80 hatta 100 kilo verenler var dikkat cekici bilgiler asla ac kalmayin oyle zyiflanmaz gibisinden.bence faydali seyler ins bi faydasi dokunurda su baslikta bi yarali parmaga i.semisligim olur

Son düzenleme:
Slm,

ne onun, ne bunun diyeti kıizlar, bilimsel olarak kanitlanmis tek diyet akdeniz diyeti, akdeniz mutafini ve tencere yemegini sofranizdan eksik etmeyin bence, bir de doymak icin yemeyin, zevk almak için yiyin.. aksamdan sonra yemegi keserseniz ve zeytinyagindan sasmazsanız bence istediğiniz sonucu alacaksınız.. saglikli zayıflamak diye buna denir ve uzuuuuuun yasayacaksiniz:)))))

hu huu nerdesiniz kizlar

Burdayiizzz

Dünkü koca kacamaktan sonra bugün sabah bir saat yerine 1,5 saat yürüdüm 3 kuru kayisiyi kaynatip simdi ictim ve yarim elma yedim.

Öglenleyin yumurta+yer fistik , aksama da yogurt+meyve yemeyi düsünüyorum.

Gelecek cumartesiye kadar seker (ben en az bir meyve yiyorum) veee karbonhidrat (ekmek, pirinc vs.) yok bakalim basarabilecek miyim :18:

disarda mi yuruyosun cnm. Kosu bandim var hic sevmiyorum o kadar eriniom ki onda.. 10 dk dayanamiom

disarda mi yuruyosun cnm. Kosu bandim var hic sevmiyorum o kadar eriniom ki onda.. 10 dk dayanamiom

Evet disarida yürüyorum. 110 kilo olan bir komsum var, ikimizde bu bahardan ümitliyiz. Beraber yürüyor ve diyet yapiyoruz. Acik havada yürümenin vucut icin cok daha saglikli oldugunu duymustum ceyda coskundan. Temiz hava teneffüs etmekte metobalizmayi daha iyi calistiriyormus. Ama disarida yürüme imkanin yoksa tak müzigi veya ac bir film belki o seni motive edebilir. Diyetle beraber HAREKET sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…