Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın velantinnn tebrik ederim seni darısıda başıma inşben bu hafatsonunu normal beslenerek geçirdim şekerli şeyler yemedim sadece kilomda bir değişiklik yok o yüzden
amin inş betül görürsün istediğin rakamları canım bende sendenim bu hafta tatlı ekmek yoooook

ohhh afiyet olsun canım inş

sabah kahvaltımı şuanda yapıyorum kızlar.menüm şöyle: 2 yumurta domates marul zeytin ve peynir. sarımsak çayımıda içtim bakalım bu hafta neler olcak

Günaydın Bebeler...

Hafta sonu acayip yoğun geçti, regl olmamın verdiği halsizlik ve şımarıklıkla da biraz ayarı kaçırdım,
neredeyse 3 haftadır 1-2 küçük kaçamak dışında hiç yaramazlık yapmamıştım.
C.tesi normal sakin kahvaltımı yaptım, sonra öğlen mantı yedim. akşam da çok az az ama bana çok geldi sanırım,
1 dilim börek, 1 dilim kek ve 2 kaşık gibi patates salatası yedim. Dün de abartmadan normal yedim gibi ama
sabah acayip motivasyonumu kaybetmiş hissediyordum ama sayenizde toparlıycam kendimi inşallah..

Listede adımı görünce iyi hissettim yine kendimi.. :))))

Hala kilo verme niyeti üzerineysek, bugün dünkü kilomuzdan fazla degilsek, ve yine HEPBERABERRRRRRR isek motivasyonumuzu kaybedecek hic bir sebeb yok NESILcim .... Ben motive doluyumm bugünnnn Ama heü öyle olmuyor tabi, seni de anliyorum

Tatlım hiç bozma moralini Zaten sadece cumartesi akşamın biraz fazla olmuş, o da 3 hafta üzerine olur yani o kadar. Bu hafta adetin de bitince rahatça telafi edersin

Oh butun kaslarini yerinden oynatip calistrmissin ne guzel o aci bile.insana mutluluk verir muhtemelen bu sabah kalltgnda yuruyemiyor olcaksin ama giden kalorinin haddi hesabi.yok bnde istiyorum yurumek ama imkan yokk

Sabah temizlikte yaptım şimdi okula gidip çocuklarla uğraşcam:) ama hala yürüyorum:))) sbah 63.8 çıktım bir günde 100 g vermişim ah bide tuvalete çıksam((

Tatlım hiç bozma moralini Zaten sadece cumartesi akşamın biraz fazla olmuş, o da 3 hafta üzerine olur yani o kadar. Bu hafta adetin de bitince rahatça telafi edersin

Aynen öyle tabiii.. teşekkür ederim hepinize.. p.tesi sendromunu çok ağır geçirenlerdenim, tüm gün sürüyoo..
şu an sadece uyumak istiyorum.. Akşam yürüyüşlerine başlamak istiyodum, hava tırtladı, sanki kış geri geldi gibi..
olması lazım tabi, normali bu da.. ne biliim öyle sıkıldım işte.. Aman siz beni boş bırakmayın emi..
bugün özellikle kendimden korkuyorum açıkçası..

Sabah temizlikte yaptım şimdi okula gidip çocuklarla uğraşcam:) ama hala yürüyorum:))) sbah 63.8 çıktım bir günde 100 g vermişim ah bide tuvalete çıksam((

Tatlım haftasonu farkıdır o, tüm bünye değişiyor.. takma kafana.. daha fazla çıkmaman bile mucize bence..

merhaba kızlar,aranıza katılmak için geç mi kaldım acaba :)
öncelikle topiğinizi daha önce görmüş olmayı dilerdim, öncelikle doğru yoldasınız demek istiyorum :) çünkü ben de sadece 6 dan sonra yemeyerek 75 kilodan 60 a düştüm :))6-7 ayda çok kısa sürede olmadı ama benim için kilo vermede kesinlikle en etkili yöntemin bu olduğuna karar verdim.bir süredir 60 da takılı kaldım,hedefime yaklaşmış olmanın vermiş olduğu rahatlamayla sanırım yeme düzenimi bozdum ,şimdi tekrar asılmak istiyorum :) yaz gelmeden 55 kilo olmak istiyorum,sizi takip edersem daha kolay ve keyifli olacağına inanıyorum beni de kabul ederseniz çok sevinirim :)

Regl dönemimdeyim o yüzden böyle oluyor sanırım ama belim iyice incelmiş bugün onu fark ettim basenler de gidince sıkıntı kalmayacak inş:))

Hello girls, have a nice day todayyy !!!

Yeni kizlar: hepinize kocamaaannnnn hosgeldiniz

Nesil: bende kacirdim pazar gunu, napim ya amaaa bugun bomba gibi basladim tekrar, bu haftaki hedefim 67 yi görmekkkk.
Senin hedefin ney nesil, bide ne zaman iyilesiyorsun?

Valentin: ben hic dökulmesem daha iyi olur aybalam

Heee bu arada, herkesi tebrik ederim kizlar, super kilo vermisiz, kendimi listenin en ustune yazmamda bana cok garip geldi hehe :)

Merhaba tatlımm.. süper kilo vermişin bence.. 15 kiloyu sadece akşam yemeyerek mi verdin yaaa..
iimişş.. ben o kadarını hayal edemiyorum..

Hello girls, have a nice day todayyy !!!

Nesil: bende kacirdim pazar gunu, napim ya amaaa bugun bomba gibi basladim tekrar, bu haftaki hedefim 67 yi görmekkkk.
Senin hedefin ney nesil, bide ne zaman iyilesiyorsun?

Bebişimmm, en yoğun günümü çok yoğun yaşıyorum, perşembe biter sanırım.. içimde tazmanya canavarı var gibi, zip zip zipliyo sanki.. Hedef koyamoyorum nedense, almiim yeter modundayım ama 67.5 görmek isterim tatlım.. Bu arada tebrikler, geçen hafta iyi fark yapmışın.. ben de ilk 3 ün mutluluğunu yaşıyorum.. :))) bakalım haftaya noolcek?

Hosgeldin Biz sana gec kalmisiz arkadasim, masallah sana Senden daha fazla bilgi almak isteriz, yas, boy kac ve nelere dikkat ettin 5-6 ay boyunca , merak ediyorumm

Yeni listeye beni ekler misiniz.boy 163 kilo 63

kiz sen ne alemsin nesil, gecen akvaryum gibi oldum dedin ben koptum, simdide tazmanya mi oldun

evet tatlim bencede bu hafta cok buyuk bi hedef belirleme, ulasamazsan motivasyonun bozulur 67.5 guzel hedef
bakalim bende tam 67 dusunuyorum hayirlisi, bu haftada hirsli olup birinci mi olam ne
oleyyy, birinci olcam dedim oldum valla bende kendime sastim acikcasi hehe hicte fena degildin valla canim, sanada kocaman tebrikler supersin

Yeni kizlar, bizim bir kac tane kuralimiz var, eger bunlari kabul ediyorsaniz. Buyrun gelin, hep beraber zayiflayalim.

ilk hafta, duzenli paylasim yapiliyor (duzenli paylasim yapildigi taktirde sonraki hafta listeye yaziliyor)
ikinci hafta, ayri listeye ekleniyorsunuz (alt taraftaki yeni kizlar listesi)
ucuncu hafta, bizim listeye ekleniyorsunuz (üst taraftaki listeye
)

Bu kurallari koymak zorunda kaldik, cunku sayfaya gelip 1-2 gun paylasim yapip. hemen ilk gunden listeye giren kizlar vardi.
2-3 cu gun ortadan koybolup listeden cikarmamiz gereken kizlar vardi.
onun icin bu kurallari koyduk.

Yeni listeye beni ekler misiniz.boy 163 kilo 63

Günaydın yine ben 😃 bu sabah tartıldım ve 62.3 ile bu topiğe siftah yapıyorum👍😊

Bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar;((( gelebilir miyim..

Merhaba tatlımm.. süper kilo vermişin bence.. 15 kiloyu sadece akşam yemeyerek mi verdin yaaa..
iimişş.. ben o kadarını hayal edemiyorum..
merhabalar ,inanır mısın ben de hala inanamıyorum,hatta bu sabah annemle konuşuyordum geçen sene bu zamanlar diyetisyene gidiyordum,hayatta hayal edemezdim diye :))) evet sadece akşamları yemedim ve bol bol su içtim,böyle söyleyince çok kolaymış gibi geliyor ama öncesinde ne diyetler yaptım ben şok diyetlerden ,uzun diyetisyen kontrollerine :))

Hosgeldin Biz sana gec kalmisiz arkadasim, masallah sana Senden daha fazla bilgi almak isteriz, yas, boy kac ve nelere dikkat ettin 5-6 ay boyunca , merak ediyorumm

hoşbuldum canım teşekkürler ,23 yaşımdayım,boyum 1.70, nelere dikkat ettim...düşünüyorum da aslında çok sıkıntıya sokmadım kendimi öncesinde ne diyetler yapmıştım :))) söylediğim gibi 6 dan sonra hiç bir şey yemedim,su ,bitki çayı ,şekersiz çay içtim yalnızca , gün içinde öyle çok düzenli beslendiğimi söyleyemem ama erken kalkıp güzel bir kahvaltıyla güne başlıyordum,en az 2,5 litre su içmeyi alışkanlık haline getirdim ,bunların dışında ekstra bir çaba göstermedim hiç,haa arada spor yaptım düzensiz bir şekilde, bir kiloda takıldığım zamanlar çok faydasını gördüm ama düzen oturtamadım pek,ama bugün spora da başladım inşallah süreklilik sağlarım hem biraz daha kilo vermek hem de vücudumu şekillendirmek istiyorum çünkü

ben de dahil olamaz mıyım :)) kurallarınıza uyabilirim ,çok mantıklı :) menülerimizi mi paylaşıyoruz hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…