teskkr ederm bu güzel sözleriniz için:) öncelikle hoşbulduk 18 yaşındayım okuyorum şu an aslında kaç kilo olduğumu blmiyorum tahminen 77 olaabilir

arkadaslarım yüzün çok güzel sadece biraz kilon var diyorlardı. tanımadğm insanlar arkadslarıma o kız çok güzel sadece biraz kilosu var diyorlardı bunu duymak çok zoruma gitti doğrusu

bnde bunun üzerine geçen yaz clinica tıp merkezinde devletin verdiği 1 aylık bedava kampanyadan yararlandm diyetisyen+spor imkanı veriliyordu.Gittim kan tahlilleri yptrdım çok şükr bsey çkmadı. diyetsyenim liste hazrladı bna ama kaçamak yapıyordum ne yazkki kızlar :18: ama hrkes 1 buçuk saat spor yaptığı halde ben 3 saat yapıyordum ve bnm yolum tıp mrkezine çok uzak olduğu halde otobsle gidip geliyordum bir önceki durakta inip yürüyordum orda o kadr azimli insanları gördümki fazla salmak olmuyordu

bende yemekleri azalttım doktorun verdiği listeye genelde fazla uyamıyordum ama buna rağmen 1 ayda sırf sporla 4 kilo verdim :) 78den 74e düşmüştüm okula basladığım zaman bunu bile fark ettiler herkes ne kadar zayıflamışsın diyordu insanın gururu okşanıyor tabi

ama ağustostan bu yana tekrar kilo aldım sanırım

tartıldığım zaman hemen kilomu bildiririm size. hemde şu tıp merkezi hakknda biraz bilgi vereyim 1 ay diyetisyen+sporun yanında 12 tane de tenses veriyorlardı yani elektrikle sıkılaşma seanslarımız vardı her biri 20 dk sürüyodu. çok da iyi oldu ama benim etlerim zaten sıkı herkes senin çok kilon yok diyor ama göründüğü gibi değil işte benm alt bölgem var anlayacağınız armut tipiyim

buna üzülüyorum çünkü sporda hiç mekik çekmedim sırf kalça ve bacak hareketleri yaptım ama genede göbekten gitti ne yapsam şu popo gtmiyor

çok dışa çıkık hiç hoşuma gitmiyor

işte böyle kızlar bn aklıma geldikçe yazarım sizlere isterseniz diyet listemi de atabilirim çünkü baktımda doktor genelde aynı listeyi yazmıştı ve gayet de güzel bir liste arkadasımın listesi de aynıydı o da bnmle spora geldi 6 kilo verdi hiç kaçamaksız sorunuz varsa yazarm şimdilik aklımdakiler bu kadar (çok uzattım sanırım

)