• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlarrr selam
ben 2-3 yıl önce bu yöntemle 8 kilo kadar vermiştim
yine başlamak istiyorum inşallah başarabilirim

Nasıl gidiyo kızlar boy ve kilosunu yazsın herkes 4 günde 1 tartılıp takip edelim ne dersiniz :) :KK16::spor:

günaydınnn
bugünkü menümle başlayayım
sabah aç karna 2 bardak su bir dilim ekmek bir tavada yumurta yarım haşlanmış yumurta bir bardak süt ve zeytin
çocukların birisi haşlama birisi tavada yumurta istedi ikisininki de yarım kaldı bende kalanları yedim:KK70:

Benim de boy 166 kilo 67.sabah nescafe ve 3 kuru kayısı 4 kuru incir yedim :) hepimiz yazarsak böyle motive oluruz diye düşünüyorum kızlar :)

günaydınnn
bugünkü menümle başlayayım
sabah aç karna 2 bardak su bir dilim ekmek bir tavada yumurta yarım haşlanmış yumurta bir bardak süt ve zeytin
çocukların birisi haşlama birisi tavada yumurta istedi ikisininki de yarım kaldı bende kalanları yedim:KK70:
Sen kaç olmak istiyorsun cnm ben 59-60 olsam yeterli 61 den 67 oldum 4 ayda :( her gün 30 dk bisiklet çeviriyorm ayrıca

1.64 boy 64 kilo :(
57-58 olmak istiyorum
sabah limonlu su içtim
yarım saat yürüdüm
şimdi de kahvaltımı yapıyorum ama neyle yaptığımı sormayın :oops:

Ben de 5 ten sonra 2 mandalina yedim cnm sadece :) spora da devam ediyorum bakalım faydası olması lazım bnce :dua: hangi gün tartılalım? :KK64:

Ben de 5 ten sonra 2 mandalina yedim cnm sadece :) spora da devam ediyorum bakalım faydası olması lazım bnce :dua: hangi gün tartılalım? :KK64:
ben sabah yürüyemedim
bence pazartesi tekrar tartılalım ve bundan sonra pazartesiden pazartesiye tartılalım

Back
X