- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
işyerindeyim canım tartı yok ki :)Bişey olmaz cnm hemen tartilsaydn yine de yarım kilo düşerdik tartıl bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işyerindeyim canım tartı yok ki :)Bişey olmaz cnm hemen tartilsaydn yine de yarım kilo düşerdik tartıl bence![]()
tamamdırYarın sabah unutma ama tartıl mutlaka cnm :)
İnsallah basarirsin cnm ben de 2 3 yıl kadar önce 10 kilo verdim bu yöntemle :)kızlarrr selam
ben 2-3 yıl önce bu yöntemle 8 kilo kadar vermiştim
yine başlamak istiyorum inşallah başarabilirim
164 boy 65 kilodayım canımNasıl gidiyo kızlar boy ve kilosunu yazsın herkes 4 günde 1 tartılıp takip edelim ne dersiniz :)![]()
Sen kaç olmak istiyorsun cnm ben 59-60 olsam yeterli 61 den 67 oldum 4 aydagünaydınnn
bugünkü menümle başlayayım
sabah aç karna 2 bardak su bir dilim ekmek bir tavada yumurta yarım haşlanmış yumurta bir bardak süt ve zeytin
çocukların birisi haşlama birisi tavada yumurta istedi ikisininki de yarım kaldı bende kalanları yedim![]()
Kaçamak yapma ama canm1.64 boy 64 kilo
57-58 olmak istiyorum
sabah limonlu su içtim
yarım saat yürüdüm
şimdi de kahvaltımı yapıyorum ama neyle yaptığımı sormayın![]()
bende 2 gündür limonlu su içiodum bu sabah unuttum ama bende ilk hedefim 60 sonra 58 olabilir canımSen kaç olmak istiyorsun cnm ben 59-60 olsam yeterli 61 den 67 oldum 4 aydaher gün 30 dk bisiklet çeviriyorm ayrıca
Kaçamak yapma ama canmbende 2 gündür limonlu su içiodum bu sabah unuttum ama
![]()

Geçmiş olsun cnm kimse motivasyonunu bozmasin ayrılmasın forumdan başarcaz
eşim hasta, beli tutuldu, o yüzden kızımı tek başıma hazırlayıp evden çıkıyoruz o yüzden fırsat bulamadım kahvaltıya
o yüzden işyerinde yaptım![]()

Geçmiş olsun cnm kimse motivasyonunu bozmasin ayrılmasın forumdan başarcaz![]()

günaydın canımNe durumdayız millet![]()
ben sabah yürüyemedimBen de 5 ten sonra 2 mandalina yedim cnm sadece :) spora da devam ediyorum bakalım faydası olması lazım bncehangi gün tartılalım?
![]()