- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Attığım resim canim ip atlama challengeprogramın adı ne canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attığım resim canim ip atlama challengeprogramın adı ne canım
Aborey bizim kızlar hep burdaymış
Jasminium84 yürüyüş parkurunda ağaç oldum beklemekten gelip arada sulayabülün
![]()
İyiymiş aktif mi bu topik ben de leslie meslie yapem spuat yapacak cesaretim yok şuanGel canım gel totomuzdan kurtulma çabaları içindeyiz![]()
Geçen gün squat yapayım dedim bugün yuruyemekte güçlük çekiyorumİyiymiş aktif mi bu topik ben de leslie meslie yapem spuat yapacak cesaretim yok şuan![]()
yav he he kaç kere geldim bakındım oralarda hiç de bir kedicik bulamadımAborey bizim kızlar hep burdaymış
Jasminium84 yürüyüş parkurunda ağaç oldum beklemekten gelip arada sulayabülün
![]()
aktifleştirdik tatlım gel hadi sende :)İyiymiş aktif mi bu topik ben de leslie meslie yapem spuat yapacak cesaretim yok şuan![]()
yükledim canımAttığım resim canim ip atlama challenge
Superryükledim canım
yarından itibaren başlıyorum![]()
Hedefin 8 kilo vermek galiba, güncel 65 yazıyo da, inşallah verebiliriz şu kilolarıBen de en son 5te yedim![]()
Evet canım,hedef 8kg vermek. Başarabilirim insallahHedefin 8 kilo vermek galiba, güncel 65 yazıyo da, inşallah verebiliriz şu kiloları![]()
Sabah 5de kesmek yetmiyor aslında, dikkat etmek.lazim aynı zamandaHedefin 8 kilo vermek galiba, güncel 65 yazıyo da, inşallah verebiliriz şu kiloları![]()
Evet onu bende farkettimSabah 5de kesmek yetmiyor aslında, dikkat etmek.lazim aynı zamanda![]()
Aynen . Günlük menü de atalimEvet onu bende farkettimdikkat ettiğim günler tartı eksilere düşüyo, ama gün içinde dikkat etmezsem 5 te kessemde yemeyi hiç faydası olmuyo