Saat gece 12 de ben size geliyorum diyen kaynana

E bu saatte gezdiğine gore cok tutucu bı kaynana degıl galiba yıne yatın oglene kadar laf eder mi kı? Sonrada biz cıkcaz planımız var deyin cıkın oda gider belki

Cok haklisiniz kesinlikle suratta yapsaniz yeridir ben hic gelemiyorum boyle seylere

Ne var bunda konu sahibi. Ya allah dert vermesinde yani bi acayip oldu millet. Bi yatak ser yatsın... sanki senin odana gelip aranızda yatacak. Sabah da kaçta istersen kalk. Belki size kahvaltı bile hazırlar

Istediği zmn gelip kalsın kalıyoda gecenin 12 sinde yoldayım gelip szde klcam demek szcede çokmu normal?? Malesef kahvaltı hazrlıyck tipte biri değil..
Yatak yaptım zaten sıkıntı yok sadece yaptığı düşünceszlikten bahsediyorm ben gelip klmasından değil. Her şeyn bi adabı vardır...

Kovun gitsin. Ne işi var oğlunun evinde.

O kadın 9 ay karnında taşımış, uyumamış yıllarca , hayatının merkezinde evladı olmuş. Yeri gelmiş saçını taramamış , kimseyle görüşmemiş, yememiş ona yedirmiş. Ama oğlu gün gelip evlenmiş. Ve bu anne oğlunun evine gidebilmek, altı üstü bir gece kalabilmek için önceden randevu almalıymış. Bu kadar yüreği dar olmayın lütfen.

Belki evde değiliz??
Sadece iki üç saat önceden bile diyebilir yoldayım geliyorum szde klcam dedi direk.. Benim yüreğim çok geniştir siz dert etmeyin

Bn de öyle yaptım zaten sadece moralim bozuldu ona Belli etmedim yani eşimin tek izin günü yarın başka gün olsa moralim de bozulmaz

gelsin siz keyfinize bakın
anlar ki sizinde yapacaklarınız var olur olmaz gelmez birdaha

Her 9 ay karnında taşıyan evli evladının evine gece 12 1 de işi var mı yok mu sorgulamadan pat diye gelsin o zaman ? Mesela benim annem de 9 ay karninda tasimis abimi ama hicboyle birseye şahit olmadım. Ya da ben mesela. Kızımı karnımda taşıdım zor zamanlar geçirdim diye kızımın huzurunu bozmaya hakkım yok. O da bi birey onunda düşünceleri istekleri kuralları olabilir. O yüzden, sacmalamayınız efenim.

Belki evde değiliz??
Sadece iki üç saat önceden bile diyebilir yoldayım geliyorum szde klcam dedi direk.. Benim yüreğim çok geniştir siz dert etmeyin
Yok hayır merak etmeyin sizin yüreğinizi dert edecek değilim.
Böyle konuları, yorumları görünce evladıma fazla mı fedakarlık yapıyorum acaba diyorum. İnsan oğlunun evine çat kapı da gidebilir. Oğlan evi en minnetsiz evdir çünkü. Burada konu açılacak kadar korkunç bir durum da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…