- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Cok haklisiniz kesinlikle suratta yapsaniz yeridir ben hic gelemiyorum boyle seylereArkadaşının evndeymş kendini bize bıraktırmış arkadaşının arabasyla yani öylesine gelmş tek cumartesi takıldığımızı biliyor ayıp değil de ne bu şimdi çok düşüncesz ve sorumsuzluk
Ne var bunda konu sahibi. Ya allah dert vermesinde yani bi acayip oldu millet. Bi yatak ser yatsın... sanki senin odana gelip aranızda yatacak. Sabah da kaçta istersen kalk. Belki size kahvaltı bile hazırlar
Zaten bize sormadı yoldayım gelip szde klcam diye gecenin 12 sinde aradı..Gelsin derdim
Öylesine gelmş arkadaşındaymş arkadaşının evi bize yaknmş ondanmış
Zaten bize sormadı yoldayım gelip szde klcam diye gecenin 12 sinde aradı..
Dert olan kalması değil bu rahatlığı ve emrivakiliği ve de düşünceszliği
Kovun gitsin. Ne işi var oğlunun evinde.
O kadın 9 ay karnında taşımış, uyumamış yıllarca , hayatının merkezinde evladı olmuş. Yeri gelmiş saçını taramamış , kimseyle görüşmemiş, yememiş ona yedirmiş. Ama oğlu gün gelip evlenmiş. Ve bu anne oğlunun evine gidebilmek, altı üstü bir gece kalabilmek için önceden randevu almalıymış. Bu kadar yüreği dar olmayın lütfen.
Özel bir durum var mı bilmiyorum
Hayır yok arkadaşındaymış o arabasıyla bize bırakmış işte
BAna çok acayip gelmedi ya, çok sık olan bir şey değilse hoş görülebilir.
Benim başına gelse hoş görürüm ama genel olarak o saatte telefona bakmadığım için kv nin kapıda kalma ihtimali yüksek :)
Yine de çok tepsi göstermezdim
Sonuçta çocuğunun evi
Tepki göstermedim hiç zaten güleryüzlü davranıyorum hiç bi zmn saygıszlık yapmadım
Zaten beni çok sever ben de onu seviyorumSize yakışan da bu
Her 9 ay karnında taşıyan evli evladının evine gece 12 1 de işi var mı yok mu sorgulamadan pat diye gelsin o zaman ? Mesela benim annem de 9 ay karninda tasimis abimi ama hicboyle birseye şahit olmadım. Ya da ben mesela. Kızımı karnımda taşıdım zor zamanlar geçirdim diye kızımın huzurunu bozmaya hakkım yok. O da bi birey onunda düşünceleri istekleri kuralları olabilir. O yüzden, sacmalamayınız efenim.Kovun gitsin. Ne işi var oğlunun evinde.
O kadın 9 ay karnında taşımış, uyumamış yıllarca , hayatının merkezinde evladı olmuş. Yeri gelmiş saçını taramamış , kimseyle görüşmemiş, yememiş ona yedirmiş. Ama oğlu gün gelip evlenmiş. Ve bu anne oğlunun evine gidebilmek, altı üstü bir gece kalabilmek için önceden randevu almalıymış. Bu kadar yüreği dar olmayın lütfen.
Yok hayır merak etmeyin sizin yüreğinizi dert edecek değilim.Belki evde değiliz??
Sadece iki üç saat önceden bile diyebilir yoldayım geliyorum szde klcam dedi direk.. Benim yüreğim çok geniştir siz dert etmeyin
Zaten beni çok sever ben de onu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?