Saat gece 12 de ben size geliyorum diyen kaynana

Insanlar gereğinden fazla damara bağlıyorlar bazen durumu :) zaten burda sıkıntı olan düşünceszliği.. Sadece Yarın takıldığımızı bile bile acaba planları var mı yok mu demeden önceden haber vermeden gece 12 de arayıp yoldayım szde klmaya geliyorum demesi..
Yani bu emrivaki değil mi? Tmm onu da yapsın ama önceden desin.
Oğlunun evinde kalamaz mı bir gece ile bu konunun ne alakası var insanlara anlatmak güç.. Teşekkürler gerçkten

haddiniz olmadan saçmaladığımı yazmışsınız. Sanırım gecenin bu saati olmasıyla alakalı. Yoksa sizinle aynı şeyi düşünmüyor diye tanımadığınız birine saçmalamayınız ( hele ki konuyla alakanız yok , dış sessiniz burada) diyemezsiniz.

Zaten beni çok sever ben de onu seviyorum

Ne güzel o zaman. Bu gece kayınvalideniz çılgınca sizi sevdiğinden bir çılgınlık yapmış şu saatte size gelmiş :)
Siz de hep beraber sabah kahvaltı eder, sonra da anne biz gezmeye gidecektik çıkacağız birazdan dersiniz. O da çılgın kayın valide anlar halden. Anlamazsa da çıkacak, hazırlanıyorsunuz çünkü :)

İşte bunlar hep idare.

Sordunuzmu bu saatte neden arkadaşına gitmiş ordan size gelmiş bi açıklaması olmalı
Gecenin 12 sinde kimsenin oğlu kızı olsa bile rahatsız etmeye hakkı yok
Bi açıklaması yoksa canı gezmek için keyfi geldiyse çok ayıp etmiş
Bu saatte kimse gelmez

Evet nişan varmış sonra arkadaşıyla oturup sohbet etmişler sonra da burada kalmak için buraya gelmiş bu.. Yani öylesine geldi Evet.. Malesef çok düşüncesz ve rahat kendisi.. Gecenin uyurken muhabbet kuşuma iyi geceleer oğlum dedim diye doğurmamak için onu oğlum mu diosun dedi..
Ona sorcam sanki ne zmn doğuracağımı daha 23 yaşındayım ve ölümden döndüm kanımda pıhtılaşma var ve hamileliğimdede iğne vurulcam hergün doktorlar en az üç yıl bekle dediler üç yıl yeni bitti bunlar başladı

Siz antalyadan istanbula abimin evi diye gelin evde değilken bile gitmeye kalkışınca gelin tarafından bir güzel durdurulan, abimin evi geline mi soracagim moduna giren biri olarak, diğer üyeye saçmalamayın diyecek kadar düşüncelerinizin böyle değişmesi gerçekten çok hoş

Pardon çocuk musunuz ? bu konuyla benim konumun ne alakası var buyrun benim konuma gelin ordan havlayın böyle olmaz.

Hem torun bekliyor hem de o saatte damdan düşer gibi geliyorsa, bornoz konusundaki yorumlara katılıyorum :)

Hani keyfi bir durum değil, evde yalnız çok bunaldım bu gece dese bile anlarım ama oğlumun evi deyip istediği saat eve gitmeye üşenip çat kapı gelmenin savunulacak bir tarafını bulamıyorum.

Bu arada zor zamanlar geçirmişsiniz, geçmiş olsun. Hamilelik boyunca iğne kullanmış biri olarak gözünüzde büyütmeyin, evet kolay değil ama bebeğiniz için alışıyorsunuz. Hayırlı zamanda sağlıklı hamileliğiniz olsun inşallah.

+1000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…