- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Her 9 ay karnında taşıyan evli evladının evine gece 12 1 de işi var mı yok mu sorgulamadan pat diye gelsin o zaman ? Mesela benim annem de 9 ay karninda tasimis abimi ama hicboyle birseye şahit olmadım. Ya da ben mesela. Kızımı karnında taşıdım zor zamanlar geçirdim diye kızımın huzurunu bozmaya hakkım yok. O da bi birey onunda düşünceleri istekleri kuralları olabilir. O yüzden, sacmalamayınız efenim.
haddiniz olmadan saçmaladığımı yazmışsınız. Sanırım gecenin bu saati olmasıyla alakalı. Yoksa sizinle aynı şeyi düşünmüyor diye tanımadığınız birine saçmalamayınız ( hele ki konuyla alakanız yok , dış sessiniz burada) diyemezsiniz.Her 9 ay karnında taşıyan evli evladının evine gece 12 1 de işi var mı yok mu sorgulamadan pat diye gelsin o zaman ? Mesela benim annem de 9 ay karninda tasimis abimi ama hicboyle birseye şahit olmadım. Ya da ben mesela. Kızımı karnında taşıdım zor zamanlar geçirdim diye kızımın huzurunu bozmaya hakkım yok. O da bi birey onunda düşünceleri istekleri kuralları olabilir. O yüzden, sacmalamayınız efenim.
Zaten beni çok sever ben de onu seviyorum
Size ne ?haddiniz olmadan saçmaladığımı yazmışsınız. Sanırım gecenin bu saati olmasıyla alakalı. Yoksa sizinle aynı şeyi düşünmüyor diye tanımadığınız birine saçmalamayınız ( hele ki konuyla alakanız yok , dış sessiniz burada) diyemezsiniz.
Sordunuzmu bu saatte neden arkadaşına gitmiş ordan size gelmiş bi açıklaması olmalıYarın eşimin tek izin günü ve biz öğlene kadar uyuyup sonrada gezmeye çıkıyoruz.
Kayınvalidem 1 saat önce eşimi arayıp müsait misiniz bile demeden ben size geliyorum siz de kalacağım deyip kapattı ve halq gelmedi saat 1.
Eşim bile böyle emrivaki olmaz dedi..
Yqni önceden haber verse tmm da cidden ilginç.. Merak ediyorum sz olsanz npardnz? Normal mi szce?
Şimdi geldi arkadaşının evndeymş arkadsşına kendini bize bıraktırmış öylesine yani gelmş
Sordunuzmu bu saatte neden arkadaşına gitmiş ordan size gelmiş bi açıklaması olmalı
Gecenin 12 sinde kimsenin oğlu kızı olsa bile rahatsız etmeye hakkı yok
Bi açıklaması yoksa canı gezmek için keyfi geldiyse çok ayıp etmiş
Bu saatte kimse gelmez
Gerçekten çok dusuncesizlik etmiş cikaydin karşısına bornozla bi daha yapmaz hic değilseEvet nişan varmış sonra arkadaşıyla oturup sohbet etmişler sonra da burada kalmak için buraya gelmiş bu.. Yani öylesine geldi Evet.. Malesef çok düşüncesz ve rahat kendisi
En son ekleme yaptım onu da okur musunuz doğru öyle yapmak lqzım aslında ama ben yapamamGerçekten çok dusuncesizlik etmiş cikaydin karşısına bornozla bi daha yapmaz hic değilse
Yapar yapar bornoz mornoz kesmezGerçekten çok dusuncesizlik etmiş cikaydin karşısına bornozla bi daha yapmaz hic değilse
Niye kesmesin haberi alır almaz girecekti banyoya bu saatte gelen böyle karşılanır hesabıYapar yapar bornoz mornoz kesmez
Niye kesmesin haberi alır almaz girecekti banyoya bu saatte gelen böyle karşılanır hesabı
Niye kesmesin haberi alır almaz girecekti banyoya bu saatte gelen böyle karşılanır hesabı
Siz antalyadan istanbula abimin evi diye gelin evde değilken bile gitmeye kalkışınca gelin tarafından bir güzel durdurulan, abimin evi geline mi soracagim moduna giren biri olarak, diğer üyeye saçmalamayın diyecek kadar düşüncelerinizin böyle değişmesi gerçekten çok hoşHer 9 ay karnında taşıyan evli evladının evine gece 12 1 de işi var mı yok mu sorgulamadan pat diye gelsin o zaman ? Mesela benim annem de 9 ay karninda tasimis abimi ama hicboyle birseye şahit olmadım. Ya da ben mesela. Kızımı karnımda taşıdım zor zamanlar geçirdim diye kızımın huzurunu bozmaya hakkım yok. O da bi birey onunda düşünceleri istekleri kuralları olabilir. O yüzden, sacmalamayınız efenim.
Pardon çocuk musunuz ?Siz antalyadan istanbula abimin evi diye gelin evde değilken bile gitmeye kalkışınca gelin tarafından bir güzel durdurulan, abimin evi geline mi soracagim moduna giren biri olarak, diğer üyeye saçmalamayın diyecek kadar düşüncelerinizin böyle değişmesi gerçekten çok hoş
+1000Kovun gitsin. Ne işi var oğlunun evinde.
O kadın 9 ay karnında taşımış, uyumamış yıllarca , hayatının merkezinde evladı olmuş. Yeri gelmiş saçını taramamış , kimseyle görüşmemiş, yememiş ona yedirmiş. Ama oğlu gün gelip evlenmiş. Ve bu anne oğlunun evine gidebilmek, altı üstü bir gece kalabilmek için önceden randevu almalıymış. Bu kadar yüreği dar olmayın lütfen.
kibledim ..Pardon çocuk musunuz ?bu konuyla benim konumun ne alakası var buyrun benim konuma gelin ordan havlayın böyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?