Saat gece 12 de ben size geliyorum diyen kaynana

evliliğimizin ilk yılıydı. eşim çok çalışıyor ve çok yoruluyordu. erken yattığımız birgün akşam saat 10 civarı ablası aradı(annesi de vardı yanında) bizim olduğumuz şehire avm ye gelmişler. o saatte aklına biz gelmişiz öylesine ne yapıyorsunuz diye aramışlar (avm ler akşam 10 da kapanıyor ve ne tesadüf ki biz tam o sırada aklına geliyoruz) eşimde, bu saatte napalım uyuyorduk, yorgunum sonra görüşürüz diyip kapattı. onların beklentisi, eşimin gidip onları alması bizde kalmalarıydı. kibarca reddetti.

sizde kibarca reddetseydiniz müsait değiliz yada evde değiliz diye. birtek haftasonu birbirine vakit bulan çiftleri anlıyorum. hafta içi bizde o kadar çok yoruluyoruz Ki hele de kış zamanı, karı koca ilişkimiz bile azaldı uykusuzluktan yorgunluktan koşturmaktan. haftasonu inanılmaz kıymetli bir vakit. Tamam annesi gelsin etsin ama herşeyin bir zamanı var. karnında 9 ay taşıdı diye çat kapı gelmeyi gerektirmez.

kadın nişana gelirken bence aklındaydı sizde kalmak, son anda haber vermesi yanlış olmuş. keşke önceden söylesemiş. kahvaltıdan sonra gezmenize engel olurmu. yada o var diye öğlene kadar uyuyamazmısnız, erkenden kaldırırmı. kahvaltı hazırlamaz demişsin, ben acıktım uyanın dermi.

Bende kv nefret ederım , oda benden ama gecenın bı yarısı arası gelcem dese ses etmem .
Belki evde sıkıntı olmuştur.
Bu kdr kötü niyetli olmayın

İnsanlar çok arabeskleşti. Kendileri böyle bir durumla karşılaşsa neler olur acabaa

O arabesk ben oluyorum sanırım , aynı durumla karşılaştığımı düşünüyorum da; kayınvalidem arayıp bir saat sonra geliyorum , sizde kalacağım derse kesin intihar ederim kesin yani.

Benim de evliligim böyle. Haftada aynı sofraya oturdugumuz ya ikidir ya üç. Pazar günü var bir tek onda da ya yorgun uykusuz ya hasta. Pazarım mahvolunca ben artık deliriyorum.İlk evliyken bazen pazarlar da doluydu offf

O haber vermek değil ama size geliyorum emrivakisi.
Alışkanlık haline getirmediyse, sürekli yapmıyorsa bir kerelik hoş görülür.
Hem bakın biz boşuna yazıyoruz. Konu sahibi son mesajlarında kayınvalidesinin gelişine aşırı mutlu olmuş gibi.

Benim de evliligim böyle. Haftada aynı sofraya oturdugumuz ya ikidir ya üç. Pazar günü var bir tek onda da ya yorgun uykusuz ya hasta. Pazarım mahvolunca ben artık deliriyorum.İlk evliyken bazen pazarlar da doluydu offf

iş dolayısıyla yoğunluk varsa hak veriyorum. Ama ailelere gitmekten kaynaklı yoğunluk varsa mazur göremem.

Alışkanlık haline getirmediyse, sürekli yapmıyorsa bir kerelik hoş görülür.
Hem bakın biz boşuna yazıyoruz. Konu sahibi son mesajlarında kayınvalidesinin gelişine aşırı mutlu olmuş gibi.

Ya zaten bunun yüzünden hayattan kopulmaz. Sadece sınırları çizmek gerek. Benim şaşırdığım sadece ana o, oğlunun evine istediği zaman gider muhabbetinin olması. Anayım diye her aklıma eseni yapayım o zaman.

Oğlu anneye böyle yapmaz da siz doldurdunuz adamı anne o anne unutmsyın bır gun sizede evladınız böyle yaptıgında anlayacaksınız ama yok sızın gıbıler anlamaz nıye kocalarınızı analarından kıskanıyorsunuz ,kardeslerınden kıskanıyorsunuz sonra ne oluyo kopuk kopuk olan ılıskı gun gelıyor tamamen bıtıyor sızde rahatlıyorsunuz ve kendı tarafınıza cekıp kendı aılenızle gınunuzu gun edıyorsunuz o adamı bır doguran oldugunu kardeslerı oldugunu unutuyorsunuz.Yazıklar olsun bunu yapan tum insanlara.(mesajı alıntı yapmışım sizden ama bunu herkes için söyledım kişisel değil)

Son düzenleme:

hanımefendi bende insan evladıyım. Anne kelimesinin ne olduğunu biliyorum. benimde annem var, gelini olucak oğlu aşık olucak diye çok heyecanlı. Yani sevginin ne olduğunu bilen bir ailem var. ancak hayatımda duymadığım hakareti eşimin ailesinden duydum, onların yüzünden evime icra geldi. eşimle çok aşık olarak evlendik, beni istemediler, daha birbirimize bile doyamadan boşatmaya kalktılar. eşimin annesi dolabımdaki kıyafetlerden bile rahatsız olup, bunları at diyecek kadar tuhaf birisiydi(çoğunun etiketi üzerinde ve kaliteli kıyafetler). neler yaşandığını bilemezsiniz. Çok şükür eşim aklı yerinde birisi. kararlarını kendisi verebilir. ve o günde kararını kendisi verdi. uykudan uyanmış ve hayatına protezle devam etmek zorunda ve protezini uyandıktan yarım saat sonra takmak zorunda olan birisi benim eşim. ve tabiri caizse canını dişine takıp gece gündüz çalışan, ailesinden kalan dağ gibi kredi borcunu kapatmaya çalışan birisi. haliyle her gelicem size denilen zamanda uygun olmayız. Ailesi eşimin sağlığını düşünemiyorsa ben onların vicdanına karışmam. Evet benim ailemde sorunlar yoktu ve kocamla mutlu olmak için evlendim. ailesinin problemleri keyifleri beni ilgilendirmez. ve bu benim hayatım. ister doldurmak diyin ister başka şeyler. eşim doldurulacak birisi olsaydı ailesi çoktan dolduruldu. herneyse. kimsenin aile içini bilemezsiniz. o yüzden bu kadar kesin cümleler söylemeyin.

Genel olarak konuştum zaten haklı olmayan bır cok ınsan var fesatca hareket edıp kocasını öpen annesınden kıskanan gelını gördum ben kocasının annesıne pis dıyen benım annem daha temız diyen .Senın kolun dakı bılezık tenınden dolsyı kararıyo benım annemın tenı bılezıgı bıle parlatıyo dıyen ne adı gelin gördu bu gözler .Su istendı dıye kocasının önunde kardeslerıne gulen ıyı rolu yapan mutfa gecınce suratını sekılden sekıld sokup bır hayvana su verır gıbı su veren gelın gördu bu gözler ,kocası babasıyla konusuyo diye hadı gıdelım diye bır an önce ordan uzaklastıran ,evıne meyve göturulmeye gıdılınce evde oldugu halde defalarca kapıyı acmayan gelın gördu bu gözler ,kaynana hastalıktan sürünürken eve gecmıs olsuna bıle gelmeyen gelın gördu bu gözler daha sayayım mı sebep ne kuskamclık kocasını kendıne ve kendı aılesıne cevırme yapılan zerre kötulaf söz ,rahatsız etme yok .O yüzden evlat yetıstırırken paylaşmayı da öğretın kocalar bır mal yada esya degıldır ki sadece sızın olsun onu doguran buyuten bır aılesı de var.( herkesın kendıne göre bır derdı var sızınde haklılıgınız vardır elbet )

Demek ki gelin red etmemesi için gece saat 12 gelmek gerek buda yeni numara
Kaynanaların sinsiliğine bayılıyorum

Işte biraz düşünceli olsalar veya emir cümlesi gibi cümleler kurmasalar baş tacı olacaklar ama ışte

Eğer karşılık bekleyerek fedakarlık yapıyorsanız yapmayın.

Alıntı yapmışsınız, oğlunu annesine karşı doldurmuşsunuz yoksa böyle yapmazdı demişsiniz, sonra da ben genel olarak konuştum demişsiniz??????

Alıntı yapmışsınız, oğlunu annesine karşı doldurmuşsunuz yoksa böyle yapmazdı demişsiniz, sonra da ben genel olarak konuştum demişsiniz??????

hanımefendinin yazdıklarından görümce yada kv tarafından birisi olduğu anlaşılıyor. Ben takmadım. Herkes kendinden sorumludur. yukarda allah var. istediği kadar içini döksün. şikayetlendiği kişi şuanda onu düşünmüyordur bile :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…