hanımefendi bende insan evladıyım. Anne kelimesinin ne olduğunu biliyorum. benimde annem var, gelini olucak oğlu aşık olucak diye çok heyecanlı. Yani sevginin ne olduğunu bilen bir ailem var. ancak hayatımda duymadığım hakareti eşimin ailesinden duydum, onların yüzünden evime icra geldi. eşimle çok aşık olarak evlendik, beni istemediler, daha birbirimize bile doyamadan boşatmaya kalktılar. eşimin annesi dolabımdaki kıyafetlerden bile rahatsız olup, bunları at diyecek kadar tuhaf birisiydi(çoğunun etiketi üzerinde ve kaliteli kıyafetler). neler yaşandığını bilemezsiniz. Çok şükür eşim aklı yerinde birisi. kararlarını kendisi verebilir. ve o günde kararını kendisi verdi. uykudan uyanmış ve hayatına protezle devam etmek zorunda ve protezini uyandıktan yarım saat sonra takmak zorunda olan birisi benim eşim. ve tabiri caizse canını dişine takıp gece gündüz çalışan, ailesinden kalan dağ gibi kredi borcunu kapatmaya çalışan birisi. haliyle her gelicem size denilen zamanda uygun olmayız. Ailesi eşimin sağlığını düşünemiyorsa ben onların vicdanına karışmam. Evet benim ailemde sorunlar yoktu ve kocamla mutlu olmak için evlendim. ailesinin problemleri keyifleri beni ilgilendirmez. ve bu benim hayatım. ister doldurmak diyin ister başka şeyler. eşim doldurulacak birisi olsaydı ailesi çoktan dolduruldu. herneyse. kimsenin aile içini bilemezsiniz. o yüzden bu kadar kesin cümleler söylemeyin.