- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
büyükşehir de özel sektörde çalışan herkesin problemi bence
6 da zar zor kalkıyorum, yatmam 12 yi falan bulamıyor 10 da baygın yatıyorum zaten :)
iş ev arası gidiş geliş 1 saat....
hahaha ne güzel bence şükredin eşimde bende aynı bölgede çalışıyoruz servisle gidiyoruz ama serviste baya hızlı kullanıyor ara sokaklardan geçiyor trafiğe takılmamak için hiç trafik olmamasına rağmen varmamız 1 saat.
edit: yani yolda bir kaza olduğunda 2,5 saatte evde olduğumuzu bilirim demek istedim:)
Giriyor 20:30 giren bile var sizin sikayet ettiginiz trafik kalabalik herkesin basina bela inanin evinin yaninda calismiyorsa 18.de mesai bitirenin evine girmesi 20.00 olmus her yer kamyon heryer yikik dokuk heryer kalabalik benim 8 de evden cikacak mesaim Olsa gobek atarim misal zamaninda 7:30 mesai baslangici iste calismis biri olarak yaziyorumTamam da sabah 6:20 de servise binen akşam benim gibi eve 20 de girmiyordur değil mi? Herkesin mesaisi kendine. Dün güya 18:30 da çıktım diye sevindim, sömestr tatili her taraf ana baba çocuk elimde market poşetlerim dolmuş bulamadım yarım saat yürüdüm sonra tekrar raylı sistem tıkış tıkış eve kendimi zor attım saat oldu 20...Evden 8 de çıksam ne yazdı ki gene akşam 8 de evdeyim.
polis canım poliszabağnan
Çok hoşsunuzbebekli,çocuklu yaşam ne zormuş yaaa..ben tek bebekle bazen sabah 5 te başlıyorum bu mesaiye..Allah güç kuvvet versin hepimize deee bu sizin koca ne iş yapar ablacım
Aslında iki işin ucundan tutmaz mı o da? Demek istemiştim..Allah kolaylık versin gerçekten,zor:/polis canım polisşimdiki genç kızlarımıza itina ile söyleyebilirim ki mesai saati olmayan varlıklarla evlenmeyin hele polisle hiç evlenmeyin
yoo evdeyse tutar çocuğun altını değiştirir üstünü giydirir :) yapar yani fırsatı bulursaAslında iki işin ucundan tutmaz mı o da? Demek istemiştim..Allah kolaylık versin gerçekten,zor:/
İyiymiş bariyoo evdeyse tutar çocuğun altını değiştirir üstünü giydirir :) yapar yani fırsatı bulursa
İş başa düşünce bi şekilde üstesinden geliniyorValla çalışan annelere saygım gitgide artıyor ben bu halde sürünüyorum bir de bebeğim olsa düşünemiyorum valla zoru başarıyorsunuz bayanlar..
aahaha kısa ve net
Konuyu açtığından beri sabahları kalkarken bana moral oluyor
Bu konu geliyor aklıma
Kalk kızım yanlız değilsin diyorum
Konu hiç kapanmasın hep güncel kalsın:)
Siz de trr belgeseldeki program yeni köylü gibi olacaksınız sanırım. Yakınmalarınız sehirden köye kacan insanlarınkine benziyor.
Ben de elimde olsa bugun köye yerlesmek istiyorum. Eger yiyecek ekmegim varsa borcum da yoksa benden zengini yoktur
Ne icin didiniyoruzki.
Ben de dün 17,30 da i,şten cıktımİyi bari konum bir işe yaradı o zamanSöylemesi ayıp bu sabah bir zor kalktım ki külçe gibiydim Akşam 23 te yağa girdim koşa koşa herifi 10 dk zor dinledim yemini suyu verip çamaşır astım doğru yatak, ve fakat gene ölüyorum yorgunluktan şu an
Sanırım tatilim gelmiş
Ben de dün 17,30 da i,şten cıktım
annem cok hasta bu ara
annemin evine gittim evini temizledim biraz
sonra kendi evime gectım saat 8 di aksam
eşim yemegı hazırlamıs sağolsun yemek yedık cayları da o hallettı, bulasıgı da:)
sonra 12 de yattım ben de
sabah da 7 bucukta uyandım ama kalkıs eziyet oluyor bana da sen gibi
saat 10 oldu bak daha yeni ayıldım kahvaltı edeceğim:)
17:30 da işten cıkıyorum ama 19 da evde oluyorumKemiklerim sızlıyor resmen benim de hiç keyfim yok eve gidip yatasım var ama gene erken gidemeyeceğim gibi.
Allahım hayatım boyunca 17:30 da işten çıkamadım (gerçi min 18 bizde mesai ki onda bile çıkamıyorum ) nasıl bir duygu anlatsana
17:30 da işten cıkıyorum ama 19 da evde oluyorum
günde 80 km yolum var benim
sen işten sonra kv dene gidiyorsun
ben senın yerınde olsam gitmem eve gider dinlenirim
bunu görev haline getirme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?