sabah eziyeti :)

Ahhh kuzum 21-22 arasında mı geliyorsun eve? Yanlış mı anladım. Şayet öyleyse normal değil mi bu kadar yorgun kalkman. Bu ayrıntıdan ilk mesajında bahsetmemişsin.
O zaman vitamin takviyesinden başka bi çözüm gelmedi aklıma.
Sürünerek kalkman en doğal hakkın

Ahh aynı ben :)
Ben şöyle yapıyorum. Gözümü bile açmadan servise biniyorum, ışık gelmesin diye bereyi gözlerime indiriyorum. 50 dk daha uyuyorum. Servisten inince müthiş ayılmış hissediyorum. Kahvaltı ve çayı da ofiste halledince sorun kalmıyor. Uyanmamla servise binmem arası 10 dakika sürüyor:)

5 yildir uyumuyorum uykumu alamiyorum... bir sure daha boyle devam edecek... oyle ozledimki gec yatip ogle vaktine kdr sessizce uyumak uyanmak..

Un çuvali ilahi

İbs de bazı yiyecekler siZe dokunuyordur
Keşfettiniz mi o yiyecekleri?
Bana bakliyat dokunuyor
Süt, soğan, pırasa, karnabahar, kahve, alkol
Bunları da kestim şimdi rahatım

Ben işten 6.30 da dönüyorum
Sizin çalışma saatleriniz çok uzunmuş
Probiyotiğin markasını hatırlayamadım
Yarın yazarım onu da
Ama becerebiliyosanız kefir, probiyotik turşu ve yoğurt yapabilirsiniz evde

Bende suan neden bende sabah kalkip ose gidemiyorum.para kazanamiyorum diye kara kara dusunjrken bu konuyu okuyunca saçma da olsa.şansli oldugumu hissettim..bugun 12 de kalkip az evde gezeleyim aman geri yatam bari dedim sünepe gibi geri uyudum..ama uykunun dibi doruğu yok en guzelini calisanlar yapiuor yeminlen

Yorumların hepsini okudum
Bi ben miyim sabahları zıpkın gibi uyanan?

Şu karanlık meselesi benim de canımı sıkıyo yalnız.

Sabah kalktığımda radyo falan açarım bu da işe yarıyor
Duş almak iyi geliyor
Hatta çoğu zamanlar bulaşıkları toplama vs işlerini sabah işe gitmeden yaparım.

Benim de pilim akşam hemen bitiyor
Akşam yemeğinden sonra bi yorgunluk çöküyor
Oturunca kalkamyorum

bende hiç sabah insanı olamadım o yüzden sabah kalkıp gitsem bile giden ben değilim başkası kendime gelmem öğleni buluyor benimde

Hazır yemekler kesinlikle dokunuyor onları kestim. Başka insanların yaptığı yemekleri de yiyemiyorum (özellikle kv ama duymasın çok yağlı geliyor bana). Onun dışında en çok stresli zamanlarımda ve regl öncesi sıkıntı yaşıyorum.

Kefir içmeye başladım, aslında en iyisi az öz yemek bir de spor yapmak.

beni kesseler sabah kimse bulaşık vs toplatamaz
pijamamı zor cıkarıp üzerimi giyiyorum o kadar ayılamıyorum
hatta bir keresinde duş almıstım

dustan cıktım üzerimi giyınıyordum esim kahkahayı bastı
saçları şampuanlamışım ama durulamamısım kafam köpüklü cıkmısım banyodan
O derece ayılamıyorum yani

Nacizane tavsiyemdir.

Çalışan her bayanın yaşadığı sorunlar bunlar, evlilik, çocuk,sorumluluklar bunları daha da artırıyor tabi. Ama söylediklerin ileri boyuta sarmış depresyona doğru gitmiş gibi geldi. Madem hastalıklarda mevcut, öncelikle artık takkeyi önüne koy ömrünün böyle geçmeyeceğini bil ve çözüm bul derim. Herşeyden önce sağlıklı beslenme , seni motive edecek şeyler yapman lazım, Spor ya da boş zamanlarından kendine ayıracağın seni mutlu edecek aktiviteler gibi, kendine vakit ayır kısacası
- Her gece yatmadan Bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı Elma sirkesi , 1 Çay kaşığı bal koy karıştır iç (emin ol düzenli yaptıkça sabahları gözlerin alarmdan önce açılacak)
- Her sabah üşenme normalde yaptığından daha fazla yüzünü bol bol suyla yıka ayılırsın, aynada kendini sevdiğini ve değerli olduğunu söyle
- Kansızlık ve depresyon en büyük hastalık çağırıcısı bunların çözümüne çalış
- Kan ve vitamin ekslikliklerini öğrenip kendine bir multivitamin takviyesi al bence özellikle içinde Qenzim 10 ve selenyum fayda içerenler gerçekten ciddi sağlıyor, yetişinler için vitamin takviyeli balık yağ tabletlei var araştır derim
- Kendine vakit ayırıp kitap oku , telefondan ya da bilgisayardan oyun oyna
Uzun lafın kısası kendini mutlu et, endorfin adrenalani çağırır emin ol

Bende öyleyim hep uykuda aklım. Vitamin eksikliği çok etkiliyor. Özellikle D ve B12. Sağlık ocağından baktırabilirsin değerlerine.

Çatlatma garantili yorum.

Sana Bir kitap önereceğim adı;
‘sadece aptallar 8 saat uyur’ bu kitapta uyku sorununu nasıl aşabileceğin konusunda çok etkileyici fikirler var . İsmi biraz itici evet ama etkili bilgiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…