- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
- Konu Sahibi greengirll
-
Ahhh kuzum 21-22 arasında mı geliyorsun eve? Yanlış mı anladım. Şayet öyleyse normal değil mi bu kadar yorgun kalkman. Bu ayrıntıdan ilk mesajında bahsetmemişsin.Şu an depresyonda değilim eskiden öyleydim :) Yoruluyorum ve yetmiyor uykum evet ama eve geliş saatim çok geç oluyor,21-22 arası haliyle hiç bir şey yapmasam bile 12-1 den aşağı yatamıyorum evli bir kadın eve gelir gelmez eyvallah ben yatıyorum diyebilir mi sizce :)
Keşke öyle olabilseydi.
Ahh aynı ben :)Günaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
Un çuvaliHer zaman değil de bu kış böyle berbat bir haldeyim. Akşam çocuğu uyuturken un çuvalı gibi yatıp kalıyorum.
Sabah alarm öttüğünde ikiletmeden kalkan ben klişe olan 5 dakika daha tembelliğindeyim. Tabi o 5 dakika 30 dakika da olabiliyor..
O yüzden tavsiye veremeyeceğim. Daha enerjik bir dönemimde konuşalım bunu :)
İşten kaçta geliyorsunuz ki 23 de yatabiliyorsunuzBenim eve girişim çoğu zaman 21-22 arası
Philips lamba iyiymiş bir bakacağım ona. D vitamini ve omega 3 lü balık yağını bende kullanıyorum probiyotik destek hangisini alıyorsunuz, şu an karnım aşırı şiş mesela ve çatlıcam.
balık yağınızın markası nedir?
İbs de bazı yiyecekler siZe dokunuyordur
Keşfettiniz mi o yiyecekleri?
Bana bakliyat dokunuyor
Süt, soğan, pırasa, karnabahar, kahve, alkol
Bunları da kestim şimdi rahatım
Ben işten 6.30 da dönüyorum
Sizin çalışma saatleriniz çok uzunmuş
Probiyotiğin markasını hatırlayamadım
Yarın yazarım onu da
Ama becerebiliyosanız kefir, probiyotik turşu ve yoğurt yapabilirsiniz evde
Yarın yazayım bakıp
Öyle çok iyi bişey değildi
2 güne bir içiyorum
Hasta olmadım bu kış
Sanırım direncimi arttırdı
beni kesseler sabah kimse bulaşık vs toplatamazYorumların hepsini okudum
Bi ben miyim sabahları zıpkın gibi uyanan?
Şu karanlık meselesi benim de canımı sıkıyo yalnız.
Sabah kalktığımda radyo falan açarım bu da işe yarıyor
Duş almak iyi geliyor
Hatta çoğu zamanlar bulaşıkları toplama vs işlerini sabah işe gitmeden yaparım.
Benim de pilim akşam hemen bitiyor
Akşam yemeğinden sonra bi yorgunluk çöküyor
Oturunca kalkamyorum
Beni anlatmışsın bu soğuk havada güzel bir kış tatili yapmayı ne çok isterdim şimdi
Nisan Ay'ı için baktım işte turlara falanDeğil mi yaaa ben de çok istiyorum
Günaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
Çatlatma garantili yorum.Bende suan neden bende sabah kalkip ose gidemiyorum.para kazanamiyorum diye kara kara dusunjrken bu konuyu okuyunca saçma da olsa.şansli oldugumu hissettim..bugun 12 de kalkip az evde gezeleyim aman geri yatam bari dedim sünepe gibi geri uyudum..ama uykunun dibi doruğu yok en guzelini calisanlar yapiuor yeminlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?