- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Keşke öyle imkanım olsa :) Şanslısınız :)Ben varım. Her sabah bu soğukta okula gitmek eziyet benim için.. ben de gitmiyorum evde çalışıyorum
şükredin şükredinGünaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
şükredin şükredin
İnanın denedim ama kalkamıyorum, kaslarımı esnetip gevşetmeden kalkamıyorum kaskatı kesiliyor acıyor bacaklarım..Kalkıp geri yatıyor biraz masaj vs yapıyorum ısıtıyorum öyle kalkabiliyorum.yaz gelsin biraz daha düzeliriz. bu ara herkes öyle.
geçmiş olsun.
ayrıca alarm çaldığında zınk diye kalkmak en mantıklısı. o yatakta geçirdiğiniz ekstra yarım saat daha kötü etkiliyor sizi.
yaz gelsin biraz daha düzeliriz. bu ara herkes öyle.
geçmiş olsun.
ayrıca alarm çaldığında zınk diye kalkmak en mantıklısı. o yatakta geçirdiğiniz ekstra yarım saat daha kötü etkiliyor sizi.
Herkesin kendine göre bi uyuma-uyanamama, yataktan kalkamama-yatağa girememe halleri oluyor. Kışın zaten sıcacık yataktan kalkmak, sevgiliden ayrılmak gibi bir şey
Yazdıklarınıza göre, en azından kesintisiz 6-7 saat uyuyabiliyor ve uykuya sorunsuz dalabiliyorsunuz. :)
Yok eve 12 de gelmiyorum, yatış saatim 12-1 arası. Eve geliş saatim 19:30-21:30 arası değişiyor, işten sonra spor, kv ye gitme aktivitelerine göre.Eve 12 de gelip sabah ise gitmek icin erken kalkiyorsunuz. Kac saat calisiyorsunuz acaba?
pazartesi günü böyle bir konu açacaktım üşendimGünaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..
Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.
Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?
olsun iki kat şükretŞükrederek başladım zaten yazıma dikkat ederseniz..
Hayır uykuya hemen dalamıyorumBir de eşim benden geç yatıyor ve mutlaka gıdıklar dokunur uyandırır beni sinir eder.6 saat yetmiyor bana
Pekiolsun iki kat şükret
ben napayım zabağnan kalk kocaya kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla kendime kahvaltı yemek çocuğun çantasına ikindi sonrası için atıştırmalık koy ,bebeği giydir kendin giyin kalk kocanı işe bırak çocuğa kreşe bırak işe geç akşam hepsini topla gel eve sonra ertesi günün yemeğini beslenmesini hazırla sofrayı kur kaldır ben napiiiiiim hee
Yok eve 12 de gelmiyorum, yatış saatim 12-1 arası. Eve geliş saatim 19:30-21:30 arası değişiyor, işten sonra spor, kv ye gitme aktivitelerine göre.
Bana da yetmez, yeter gibi olur da yetmez.
Yatmadan önce bi kase yoğurt yemeyi adet edinin derim, bir de iş dönüşü tv vb oyalanmadan bir saat daha çıkarmaya çalışın uykuya.
Eşinizi de ikaz edin.
Vallahi güç bela dalabildiğim uykumdan canı öyle istiyor diye uyandıran adama dalarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?