sabah eziyeti :)

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız da ben bunların çoğunu yapıyorum zaten, spor, düzenli beslenme, balık yağı hapı vs vs.Kansız ya da depresyonda da değilim, tek sıkıntım vakitsizlik, çok yorulmak, başlıca sebebi de mesai saatlerim uzun.

Sana Bir kitap önereceğim adı;
‘sadece aptallar 8 saat uyur’ bu kitapta uyku sorununu nasıl aşabileceğin konusunda çok etkileyici fikirler var . İsmi biraz itici evet ama etkili bilgiler var.
Biliyorum kitabı ama bana hiç mantıklı gelmiyor çünkü her vücudun uyku ihtiyacı ayrı.

Biliyorum kitabı ama bana hiç mantıklı gelmiyor çünkü her vücudun uyku ihtiyacı ayrı.

Evet mesela ben 8 saat uyumazsam sabahları kalkamam :)

Sorulmuştu balık yağının markası
Ligone omega 3
İki günde bir bi tane alıyorum
Her gün içince fazla geliyor bana sanki :)

Probiyotik için de
Probien içiyorum

Ayrıca folik asit alıyorum
Solgarın folacin isminde olanı

Sistit olacak gibi olursam da urinonvef diye bir gıda takviyesi alıyorum bu da tavsiye niyetine olsun :)

Saydıklarımın hiç biri ilaç değil gıda takviyesi
Yine de doktora danışmakta fayda var
Bana hepsini doktor verdi

Bende her sabah mutsuz uyanıyorum
Çalışmak eziyet gibi geliyor artık
Evlenmeden önce böyle değildim ((
Ama sabahları uykudan dolayı bitkinim, akşamları yorgunluktan...
Ne zaman düzene girecek bilmiyorum

Bende her sabah mutsuz uyanıyorum
Çalışmak eziyet gibi geliyor artık
Evlenmeden önce böyle değildim ((
Ama sabahları uykudan dolayı bitkinim, akşamları yorgunluktan...
Ne zaman düzene girecek bilmiyorum

Evlendikten sonra alışmak zaman alabiliyor çünkü sorumlulukların iki katına çıkıyor. Kendini çok zorlama, eşin nasıl alışırsa öyle gider. Duruma yavaş yavaş adapte olursun ama en önemlisi senin sağlığın unutma bak ben bu kadar rahatsızlığın hemen hepsini evlendikten sonra yaşamaya başladım.

Ya sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ev işlerinde
Yemek yapıyor, temizliğe yardımcı oluyor ama genel olarak bir bitkinlik var üzerimde
Böyle hiç bi şey yapasım yok, ne işe gitmek istiyorum ne başka bir yere
Beni bıraksınlar evde günlerce yaşıyım hiç dışarı çıkmıyım :)

Ya evlilikten ziyade şu yüzden olduğunu düşünüyorum
Evlenmeden önce 50 kiloydum şu an 67 kiloyum
Kilolarım fazla geliyor ve rahatsız ediyor artık beni
İyice uyuşturdu bedenimi.
Ay başında spora ve diyete başlayacağım, belki sporla daha dinç bir insan olurum

Hmmm evlendikten sonra mı kilo aldın genelde kilo alınıyor.

Onceden bende boyleydim. Sonra 7 de alarm calmaya baslayip 7.30da ayaklanacagima 7.30a alarmi kurup 7.30da kalkmaya basladim. Her gun yarims aat yatakta debelenmektense yarim saat fazla uyumak iyi geldi.

Geçmiş olsun ben çalışmadığım halde kendimi çok yorgun hissediyorum ama havalardan ve de hamilelikten dır diye düşünüyorum.

zabağnan
Çok hoşsunuz bebekli,çocuklu yaşam ne zormuş yaaa..ben tek bebekle bazen sabah 5 te başlıyorum bu mesaiye..Allah güç kuvvet versin hepimize deee bu sizin koca ne iş yapar ablacım

Konu sahibi 6 saat az uyku için..(ben çoğunlukla 4-5 saatle yetiniyorum ama anayım bendirenç artırıcı gıdalar tüketin bol bol,güne başlamak için sizi güdüleyen bi amaç belirleyin..ben bebeğimden mememi zar zor çekerek çıkıyorum bazen işe..güdülenme gerekçem de ekmek parası

Bazi yazilanlara baktimda yazmadan duramiycam 8 de evden cikiyorum 8: 30 da cikiyorum 10 a dogru gibi ibareler okudum mutsuzum yorgunum 6-7 saat uyku yetmiyor yazanlar var yapmayin yahu 6. 20 de servise binen ne yapsin aksam eve gelmesi de 19.30 assinmi kendini o direk yatsin toprak atalim hele birde bebeliyse aman yarabbim :) cok zor sartlarda mesaisi olanlar var vallahi evden 8de cikmak bir luks inanin
Bu tarz asiri sikintilar icin destek cok onemli ama dr kontrolunde bedenin eksikliklerini belirleyip tamamlamak gerekiyor artik heme heme herkesin Dve B vitamini eksigi sikintisi var mesela birde sabah zifiri karanlik olayi cok cok etkiliyor insanlari

Onceden bende boyleydim. Sonra 7 de alarm calmaya baslayip 7.30da ayaklanacagima 7.30a alarmi kurup 7.30da kalkmaya basladim. Her gun yarims aat yatakta debelenmektense yarim saat fazla uyumak iyi geldi.

Bugün bunu ben de denedim, 7:15 alarm kalk yat 7:45 yapıyordum bildiğiniz 7:40 a kadar yattım daha iyi geldi.

Şimdi başarabilirsem akşam daha erken yatmaya çalışıyorum bu sefer de eşim rahat bırakmıyor gelip gelip uyandırıyor bişiler anlatıyor, erken yatıyorum onunla oturmuyorum diye bozuluyuor

Valla çalışan annelere saygım gitgide artıyor ben bu halde sürünüyorum bir de bebeğim olsa düşünemiyorum valla zoru başarıyorsunuz bayanlar..

Tamam da sabah 6:20 de servise binen akşam benim gibi eve 20 de girmiyordur değil mi? Herkesin mesaisi kendine. Dün güya 18:30 da çıktım diye sevindim, sömestr tatili her taraf ana baba çocuk elimde market poşetlerim dolmuş bulamadım yarım saat yürüdüm sonra tekrar raylı sistem tıkış tıkış eve kendimi zor attım saat oldu 20...Evden 8 de çıksam ne yazdı ki gene akşam 8 de evdeyim.

büyükşehir de özel sektörde çalışan herkesin problemi bence
6 da zar zor kalkıyorum, yatmam 12 yi falan bulamıyor 10 da baygın yatıyorum zaten :)
iş ev arası gidiş geliş 2 saat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…