Sabah sabah dayak!

İşte ben de onu dedim. Vicdanın sızlıyor haklısın, o da insan evladı yapılır mı bu diyorsun ama Maalesef yardım istemeyene yardım edilemiyor hiçbir konuda.

Allah korusun ya adam bir gün öldürecek ya da kız kendine bir şey yapacak. İlk zamanlar ben kızın ailesine ulaşmayı düşünmüştüm kızınıza sahip çıkın diye. telefon konuşmalarını duyunca haberleri olduğunu öğrendim

Arkadaslar hakli olabilirsiniz ama dort duvari kimse bilemez o kizcagiz istermi dayak yemek dayak hosuna gidiyor doyunca gider demek cok agir bir soz bilmiyorum bnm fikrim bu tabiki bunlara goz yummamasi gerekir kaldiki yeni evli bilmiyorum allah yardimcisi olsun

Evet ağır ama ne yazık ki bazılarımız için gerçek arkadaşım :/ Amin..

Ya eşi ailesini öldürmekle tehdit ediyorsa?Ya babası kalp hastasıysa,duyarsa üzülürse?Ya annesi tansiyon hastasıysa?Ya bu ikinci,üçüncü evliliğiyse geri dönersem adım çıkar diye düşünüyorsa?Dayaktan zevk alıyor olsa bağırmaz herhalde.Burası Türkiye hanımlar,bu kadar acımasız olmayın lütfen.Herkes eşit şartlara sahip değil

Senin hic vicdanin sizlamasin..
Hic kimse caresiz degil , kendiside polise gidebilir kurtulmak ustese kurtulur yani..
Kocamdir yapar modundaysa kimse yardim edemez ona...

ben sizi anliyorum,sanirim bende boyle bi durumda kahrolurdum bisey yapamadigim icin..
adam dayak atiyor kiz evden gitmiyorsa aralarinda ozellikle o bozayinin kendi avantajina kullandigi detaylar vardir,mesela kizin gecmisi gibi..yoksa kimse dayaga boyun egmez..
bi arkadasin dedigi gibi kek yapip kapisini calin bakalim..yoksa pat diye polisi arasaniz tabiki sizden bilecek o hoduk,basiniz belaya girmesin.

benim de üst komşum karısını dövüyordu aradım polisi valla, sonra bir daha hiç ses duymadım. kurtulmuştur belki kadıncağız

Bence polis ile olaya karışmak değil de, Bayan ile yüz yüze geldiğiniz de kusura bakma böyle bir şeyi cinsin olarak söylemek istemezdim ama gürültülerin çok şiddetli olduğundan yatak odamızı eşim ile kullanamıyoruz. Gürültü tamamen bizim evde. Bu durumdan sen de rahatsız isen polisten kavga sesinizi duyduğum da destek isterim. Ama yok siz karışmayın derseniz. Biz gürültüden dolayı şikâyetçi olmak zorunda kalacağız diyebilirsiniz. En azından bacım da ne istediğini bilir size de tavrını belli eder belki yardımınızı da ister..

Bi kere kapıya atmıştı kızı, alt kattaki akrabalarına bile inmedi. Annesi babası geliyordu, gelirseniz kendimi öldürürüm dedi yoldan çevirdi. Benim yardımı ister mi böyle bir durumda. Keşke istese eşim polis elimizden geleni yaparız da sanane demesinden çekiniyorum bi de kocasına söylese benim evime musallat olursa? Çoğu zaman yalnızım geceleri

benim de üst komşum karısını dövüyordu aradım polisi valla, sonra bir daha hiç ses duymadım. kurtulmuştur belki kadıncağız
Ben arasam kabak gibi ortaya çıkar ve kız şikayetçi olacak gibi değil, emin olsam yine göze alırım. Dediğim gibi bu apartman akrabalarının, durduk yere evden bile çıkarılabilirim

O nasıl bir yorum arkadaşlar dayak yemeyi seviyor demek ne demek
Çaresizdir belki , belki döneceği yerin evinden bir farkı yoktur olamaz mı ?
Belki ikinci evliliğidir mutaasıp denilen bir çevreye mensuptur adımı ikinciyi boşadı dedirtmek istemiyordur ?
İşi yoktur kendine güveni yoktur ? Bilemiyorum durumu kötü konu ne olursa olsun Allah yardımcısı olsun...

Ne igrenc bir yorumdur o kim sever dayagi birseylere mecbur kadin demekki doyma orani varmis yokya yazik size gercekten insanlari anlama kabiliyetiniz gercekten (0) Otur simdi

N

ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
eski bi arkadaşım henüz 17 yaşında, evli sevgilisinden dayak yerken, beni sevdiği için dövüyor, hoşuma gidiyor demişti. herkes normal olmak zorunda değil sanırım. ondan sonra da bi daha görüşmedim zaten

Ala ala iyilik yapmakta kabahat sanane diyecegini biliyorsunuz madem karismayin kapicilar krali diye bir sinema filmi vardı kemal sunalın ona benzemis orda kocasi eşini dovuyordu Kadin da sanane kocam değil mi ister sever ister döver gibisinden olmuş karismayin sizde

N

ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
Hemcinsleriniz kötü değil, yalnızca dayağa çözüm aranmayışı böyle düşünmelerine sebep oluyor.

Aynen, hele ki günümüz Türkiye'sinde kadınlar ne kadar güvende ki? Kolay mı öyle değil kocandan, sevgilinden bile kurtulmak? Şiddet içeren her ilişki bağımlılıktan olmayabilir, zorunluluktandır belkide, tehditle, şantajla sürdürülmektedir belki..

Vallahi kusura bakmayın hanımlar bu dayak yediği halde sesini çıkarmayan hemcinslerimiz yüzünden kimse hop kardeşim ne yapıyorsun demiyor araya girseler kocam değil mi döver de sever de diyen kadınlar olur ya o Hanzo da bu defa sen ne karışıyorsun diye araya girmeye çalışana saldırır ben tv de 69 yerinden bıçaklanan kadının geri kocasını döndüğünü duyunca her şey olabilir diyorum zaten burada kadın çok yardım istese kendine gelen anne babasının durdurmaz ama sizde haklısınız ben olsam şiddet için değil gürültü için şikayet ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…