- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi dingindeniz
-
Öyle bir durumda olsam annem babam olayı duyduysa üzüldüyse o saatten sonra siz karışmayın demezdim. Boşanma niyeti olsa heralde o gün giderdi. Ya ben dış kapının mandalıyım da o kadar akrabaları var biri de çıkmıyor derdiniz ne diye
Arkadaslar hakli olabilirsiniz ama dort duvari kimse bilemez o kizcagiz istermi dayak yemek dayak hosuna gidiyor doyunca gider demek cok agir bir soz bilmiyorum bnm fikrim bu tabiki bunlara goz yummamasi gerekir kaldiki yeni evli bilmiyorum allah yardimcisi olsunGünümüzde artık "çaresizlik" yok o yüzden bu tepkileri alıyor konu öznesi kadın. Bakılacak başka açı kalmıyor. Kadın istese bugün devlet alır o kadını kocaya koklatmaz bile. En olmadı kimlik bilgilerini değiştirir bitti gitti. Yeter ki "istemiyorum" desin ama ilk mesajda da görülmüş ki zaten kadın bu duruma "razı".
Arkadaslar hakli olabilirsiniz ama dort duvari kimse bilemez o kizcagiz istermi dayak yemek dayak hosuna gidiyor doyunca gider demek cok agir bir soz bilmiyorum bnm fikrim bu tabiki bunlara goz yummamasi gerekir kaldiki yeni evli bilmiyorum allah yardimcisi olsun
Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
Bi kere kapıya atmıştı kızı, alt kattaki akrabalarına bile inmedi. Annesi babası geliyordu, gelirseniz kendimi öldürürüm dedi yoldan çevirdi. Benim yardımı ister mi böyle bir durumda. Keşke istese eşim polis elimizden geleni yaparız da sanane demesinden çekiniyorum bi de kocasına söylese benim evime musallat olursa? Çoğu zaman yalnızım geceleriBence polis ile olaya karışmak değil de, Bayan ile yüz yüze geldiğiniz de kusura bakma böyle bir şeyi cinsin olarak söylemek istemezdim ama gürültülerin çok şiddetli olduğundan yatak odamızı eşim ile kullanamıyoruz. Gürültü tamamen bizim evde. Bu durumdan sen de rahatsız isen polisten kavga sesinizi duyduğum da destek isterim. Ama yok siz karışmayın derseniz. Biz gürültüden dolayı şikâyetçi olmak zorunda kalacağız diyebilirsiniz. En azından bacım da ne istediğini bilir size de tavrını belli eder belki yardımınızı da ister..
Ben arasam kabak gibi ortaya çıkar ve kız şikayetçi olacak gibi değil, emin olsam yine göze alırım. Dediğim gibi bu apartman akrabalarının, durduk yere evden bile çıkarılabilirimbenim de üst komşum karısını dövüyordu aradım polisi valla, sonra bir daha hiç ses duymadım. kurtulmuştur belki kadıncağız
Ne igrenc bir yorumdur o kim sever dayagi birseylere mecbur kadin demekki doyma orani varmis yokya yazik size gercekten insanlari anlama kabiliyetiniz gercekten (0) Otur simdi
eski bi arkadaşım henüz 17 yaşında, evli sevgilisinden dayak yerken, beni sevdiği için dövüyor, hoşuma gidiyor demişti. herkes normal olmak zorunda değil sanırım. ondan sonra da bi daha görüşmedim zatenN
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
Hemcinsleriniz kötü değil, yalnızca dayağa çözüm aranmayışı böyle düşünmelerine sebep oluyor.N
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
Ya eşi ailesini öldürmekle tehdit ediyorsa?Ya babası kalp hastasıysa,duyarsa üzülürse?Ya annesi tansiyon hastasıysa?Ya bu ikinci,üçüncü evliliğiyse geri dönersem adım çıkar diye düşünüyorsa?Dayaktan zevk alıyor olsa bağırmaz herhalde.Burası Türkiye hanımlar,bu kadar acımasız olmayın lütfen.Herkes eşit şartlara sahip değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?