Sabah sabah dayak!

Istisnaların kaideyi bozmadığı görüşündeyim.Bir kek yapın arada samimiyet oluşturup sorun,senin için korkuyorum sesler bizim evimize geliyor,napabiliriz bilmiyorum ama ailenle konuş diye tavsiye verebilirsiniz.Belki yalnız hissediyor,arkadaşı yok,mecbur hissediyor kimbilebilir.Dayak yemekten memnunsan eğer o zaman sesinizi az kısın rahatsız oluyoruz dersiniz.

Erkekler zaten iyice cesaret alır oldular kadına karşı işlenen suçlardan ödül gibi cezalar alınmasından. Millet eşinden değil ayrılmak istediği sevgilisinden dayak yiyor sokak ortasında da gidip şikayetçi olamıyor ya da oluyor ama bu ona daha şiddetli bir şekilde geri dönüyor. İsteyerek şiddete katlanan var mıdır bilemem ama sırf nefes alabilmek adına katlanan çok.

Ben de böyle düşünüyorum burada ne kadar konu okuduk aldatiliyorum deyip etrafı yıkan şiddet görüyorum deyip yardım isteyen boşan ayrıl deyince bosanmak o kadar kolay mı bekara karı boşamak kolay deyip en sonunda bedduanla bitiren nice kadın var niye onlar kendilerini düşünmüyorsun ben düşüneyim üzüleyim o kadar kötü olsa bosanirdim demek çekilir özellikleri var ki çekiyorlar tabii gidecek yeri olmayan anne babası arkasında olmayanları. Demiyorum benim söylediklerim çalışan eve para getiren çocuğu olmayan ev hanımı olsa dahi kurtlar için hiç çaba sarf etmeyen insanlara

Ağustos ayında 28 kadın öldürüldü.
Bile isteye çekene söylenecek bir şey yok. Herhalde çalışıp ayakları üzerinde durmak dayak yemekten daha ağır geliyor onlara.
Ama bir de istemediği halde, koruma talep ettiği halde darp edilen ve öldürülenler var ki insan ne yapacağını bilemiyor. Adam psikopat işte neden serbest bir şekilde dolaşıyor, neden salınıyor anlamıyorum.

hıç unutmam yıllar once bahcemızın ortak oldugu eve gelın gelmıştı...gelını kocası çok sık dövuyordu duyuyorduk.bırgun agzı burnu dağılmış halde görunce annem koştu hemen taksı cagırdı cebıne taksı parası koydu annennın evıne gıt kızım dedı sagol teyze dedı gıttı...sonra nemı oldu...bunlar barıstı neymıs annem onları ayırmaya calışıyormuş yuhh yanı..boylelerı ısterse gıdemezmı polıse gıder tabıkı..gıtmıyorlar

Ay bende dayak yiyen kızın videosunu izledim az önce haber okurken nasılda aşkım dur diyor yalvarıyor öküz adam saçlarından çekip sürüklüyor aman allahım ne kadar pislik adamlar var şu hayatta konu sahibi ailesi biliyor ve kızda susuyorsa sizin birşey yapmanıza gerek yok tabikide üzülürüz insanız sonuçda

Evet bide böyleleri var benim arkadaşımın annesinide böyle bir olaya karıştığı için hiç bir suçu günahı olmadığı tek insanlık yaptığı için kadının eşi öldürdü

ınanmıyorum ya bulaşmamak en ıyısı
Aynen canım bende çok cesurdum karışır eder kızardım ama takiiii çok samimi olduğum arkadaşım ağlayarak annesinin nasıl öldüğü videoyla gazeteyi gösterince şoklara girdim o oldu eğer şikayetlik olay olsa bile önce güvenliğimi ön planda tutarım filmlerde olur sanırdım hep

Maalesef sizin yapabileceğiniz birşey yok.Yardımınızı kabul edeceğini hiç sanmam.İçinde bulunduğu durumu elbet bilemeyiz ama bunlara göz yumduğu sürece bişey değişmez.

Böylesini mahallenin kadınları toplanıp hırpalayacaklar tencere tavalarla :)
Bir çok kişi bu şekilde ne yazık ki eşleri ölümle tehdit ediyor bir şekilde ailelerinden destek almaları engelleniyor.
çok zor bir durum malesef

Neden ailesine karismayin diyor acaba belki korktugu bisiler vardir ailesinin bilmesini istemedigi seyler olabilir

Ay Allah askina kendine acimayan insana sen niye aciyorsun .... alan ragzi veren ragzi hesabi ... Boyle kendine saygisi olmayan kadina hic uzulmem valla .... cocukken haberlerde gormustum bi kadini kocasi dovuyor yoldan gecenlerde tepki gosterdi adamin biri kocayi bir iki patakladi kadin adama saldirdi kocam obenim sana ne diye ... sizde karismayin olan size olur bence

Akrabalarının yakınlık derecesi ne kızın mı akrabaları erkeğin mi nesi oluyorlar belki onlara çıtlatabilirsin

E yapacak bisey yok o zamn dayak yemek belki hosuna gidiyor. Cok sinir oluyorum bu tip kadinlara ailen seni ne için doğurdu dayak yemen icin mi. Bak ne gzl ailesi gelecekmis gelmeyin diyor. Anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…