Sabah sabah dayak!

Yani hiçbir sebep yokken sadece kocasını sevdiği için kaldığını düşünmüyorum. İnsan kendisini sürekli döven birini sevebilir mi ruh sağlığı yerindeyse

Nasıl yani şikayet ettiği kişi mi öldürmüş

Nasıl bi zihniyettir o? Sevdiği için dövmek ne yaa.

Gürültü için şikayet etsem evden şutlanan ben olurum akrabalarının evi

İyilikten maraz doğmuş.. Ben de bundan korkuyorum. Çoğu zaman yalnızım adam gelip kapıma bi tıklasa o yeter aklımı başımdan almaya

Onu ben de izledim. Ne aşkmış dedim

Yok yok ciddi ciddi dövüyor. Kızın ağlamasını duyuyorum, öldür beni diye bağırıyor

O zaman polisi arayin ... Ama herif ksrisini dövüyor diye degilde sesden rahatsiz oldugun icin ara. Sorarsada ... Döven memnun dayagi yigen memnun ama o sese katlanmak zorunda degilim diyin ... O komsunuzda hak ediyormus dayagi allah göstermesin kim katlanir o kadarina ya ...

polisi isimsiz olarak arayın. geldiklerinde kadın şikayetçi olmasa bile hakkında tutanak tutuyorlar. daha sonra başka bir şiddet olayı olduğunda o tutanak işinize yarar. sonuçta adam psikopat yarın öbür gün size yöneltirse adamın şiddete daha önceden meyili olduğu kanıtlı olacağı için işinize yarar.

ya ben dayak konularında çok kötü oluyorum. Allah yardımcısı olsun bence karışma arkadaşım sen. apartmanda senden başka yabancı yoksa senin yaptığını anlarlar. yoksa polise şikayet et derdim yani.

Böyle olaylar insanın psikolojisini çok bozuyor.Dikkat edin derim keza çocukluğumda etkisinde çok kalmıştım.Kıza da isterse ona yardımcı olabileceğinizi yoksa gürültüden rahatsız olduğunuzu söleyin. Eşiniz eşine söleyebilir.

Isim vermezki polis su su aradi demezler cagrinki kocasisin akli basina gelsin belki bjrsaha yapmaga cekinir

Sesinizden rahatsiz oluYoruz deIn polis carin polis isim vermez komsular sikayetci bitti asla.isim vermiYorlar. Mutlaka cagrinki bitsin bu cile

Nasıl yani şikayet ettiği kişi mi öldürmüş
Aynen canım şikayet edip kadını eve aldığı için boşandıkları gün adam arkadaşımın annesini öldürdü sonra nemi oldu adam ceza evine girip çıktı bunlar barışıp iki çoçukları var olan zavallı ölene oldu

Bence siz karismayin da, şöyle bir durum var ki eğer cok psikolojinizi bozuyorsa taşının.şayet benim bozulurdu

Ben böyle insanlara asla üzülmüyorum. Çare belli, desteği de var, ama kullanmıyor. Herkes kendine layık bulduğu hayatı yaşar. O kadın ha kocasından dayak yemiş, ha kendi kafasını duvarlara vurmuş, aynı benim için. Kendi isteği. Dayak atan memnun, yiyen memnun, sizlik bir şey yok. Ama çok gürültü oluyorsa uyarın tabii, az dikkat etsinler sese.

Sesten rahatsız oluyorsanız arayın polisi ama dayak yeme mevzusuna karışmayın ailesini bile geri çevirmiş,ya zaten evlilere hiç bulaşmamak lazım hadi sevgili olsalar tamam diyecem kadın adamı daha tam tanımamış adam dayak atmayı seviyor o zaman git ara polisi ama şimdi bunlar evli yani zaten birbirlerinin huylarından haberleri var,belki bdsm seviyolar,belki başka bişey en basitinden işgüzarlık yapmış olursunuz.

Yapacak birşey yok. O bayan hayatından memnun demekki.Seçimini yapmış.Herkes kendi seçtiği hayatı yaşar. Nereye kadar dayanır bilinmez ama siz sessiz kalin.

Polis isim vermese de bu durumda sizin şikâyet ettiğiniz belli olur. Bi gündüz vakti iyi niyetle sor derim. Tepkisi sert olursa taşınmaya bakın.Ugrasilmaz, sana nasıl döneceği belli olmaz. Ben evimi sattim böylebi aadam yüzünden. Alt Komşum yüzünden...Ya da hiç birşey yokmuş gibi umarsız davranabiliyorsan ne âlâ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…