- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi dingindeniz
-
Belki de adam tehdit ediyor olabilir onlara söylersen çağırırsan şöyle yaparım diye. Bilemiyorum kiNeden ailesine karismayin diyor acaba belki korktugu bisiler vardir ailesinin bilmesini istemedigi seyler olabilir
Yani hiçbir sebep yokken sadece kocasını sevdiği için kaldığını düşünmüyorum. İnsan kendisini sürekli döven birini sevebilir mi ruh sağlığı yerindeyseBöylesini mahallenin kadınları toplanıp hırpalayacaklar tencere tavalarla :)
Bir çok kişi bu şekilde ne yazık ki eşleri ölümle tehdit ediyor bir şekilde ailelerinden destek almaları engelleniyor.
çok zor bir durum malesef
Nasıl yani şikayet ettiği kişi mi öldürmüşAynen canım bende çok cesurdum karışır eder kızardım ama takiiii çok samimi olduğum arkadaşım ağlayarak annesinin nasıl öldüğü videoyla gazeteyi gösterince şoklara girdim o oldu eğer şikayetlik olay olsa bile önce güvenliğimi ön planda tutarım filmlerde olur sanırdım hep
N
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
Nasıl bi zihniyettir o? Sevdiği için dövmek ne yaa.eski bi arkadaşım henüz 17 yaşında, evli sevgilisinden dayak yerken, beni sevdiği için dövüyor, hoşuma gidiyor demişti. herkes normal olmak zorunda değil sanırım. ondan sonra da bi daha görüşmedim zaten
Gürültü için şikayet etsem evden şutlanan ben olurum akrabalarının eviVallahi kusura bakmayın hanımlar bu dayak yediği halde sesini çıkarmayan hemcinslerimiz yüzünden kimse hop kardeşim ne yapıyorsun demiyor araya girseler kocam değil mi döver de sever de diyen kadınlar olur ya o Hanzo da bu defa sen ne karışıyorsun diye araya girmeye çalışana saldırır ben tv de 69 yerinden bıçaklanan kadının geri kocasını döndüğünü duyunca her şey olabilir diyorum zaten burada kadın çok yardım istese kendine gelen anne babasının durdurmaz ama sizde haklısınız ben olsam şiddet için değil gürültü için şikayet ederim
İyilikten maraz doğmuş.. Ben de bundan korkuyorum. Çoğu zaman yalnızım adam gelip kapıma bi tıklasa o yeter aklımı başımdan almayahıç unutmam yıllar once bahcemızın ortak oldugu eve gelın gelmıştı...gelını kocası çok sık dövuyordu duyuyorduk.bırgun agzı burnu dağılmış halde görunce annem koştu hemen taksı cagırdı cebıne taksı parası koydu annennın evıne gıt kızım dedı sagol teyze dedı gıttı...sonra nemı oldu...bunlar barıstı neymıs annem onları ayırmaya calışıyormuşyuhh yanı..boylelerı ısterse gıdemezmı polıse gıder tabıkı..gıtmıyorlar
Onu ben de izledim. Ne aşkmış dedimAy bende dayak yiyen kızın videosunu izledim az önce haber okurken nasılda aşkım dur diyor yalvarıyor öküz adam saçlarından çekip sürüklüyor aman allahım ne kadar pislik adamlar var şu hayatta konu sahibi ailesi biliyor ve kızda susuyorsa sizin birşey yapmanıza gerek yok tabikide üzülürüz insanız sonuçda
Yok yok ciddi ciddi dövüyor. Kızın ağlamasını duyuyorum, öldür beni diye bağırıyor
Böyle olaylar insanın psikolojisini çok bozuyor.Dikkat edin derim keza çocukluğumda etkisinde çok kalmıştım.Kıza da isterse ona yardımcı olabileceğinizi yoksa gürültüden rahatsız olduğunuzu söleyin. Eşiniz eşine söleyebilir.Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
Isim vermezki polis su su aradi demezler cagrinki kocasisin akli basina gelsin belki bjrsaha yapmaga cekinirKomşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
Aynen canım şikayet edip kadını eve aldığı için boşandıkları gün adam arkadaşımın annesini öldürdü sonra nemi oldu adam ceza evine girip çıktı bunlar barışıp iki çoçukları var olan zavallı ölene olduNasıl yani şikayet ettiği kişi mi öldürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?