- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi dingindeniz
-
İnsan annesini babasını üzmemek için bir şeylere susuyor ama bunun ailesi zaten her şeyi biliyor ona rağmen karışmayın diyor. Ama benim içim içimi yiyor, bir adım ötemde biri dövülürken ben sadece susuyorum. Onun yerinde Allah korusun benim bacım da olabilirdi. Ben de olabilirdim. Keşke tepki vermeyeceğini bilsem hemen şikayet ederimCaresiz olmak da baska acitiyor insani.
Kadının kendi bir seyleri gormeden gostermek cok zor canim. O yapmak istemiyorsa senin elinden gelmesi gerekenler deger bulmaz. Iyilik yaparken kendine bela alma.
Herkes halinden memnun gorunuyor baksana..
sado mazo ilişkiler çok fazla..demek ki dayağı seviyor ,bırakın yiyebildiği kadar yesin onunda bir doyma oranı vardır nasılsa.Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
Ne igrenc bir yorumdur o kim sever dayagi birseylere mecbur kadin demekki doyma orani varmis yokya yazik size gercekten insanlari anlama kabiliyetiniz gercekten (0) Otur simdisado mazo ilişkiler çok fazla..demek ki dayağı seviyor ,bırakın yiyebildiği kadar yesin onunda bir doyma oranı vardır nasılsa.
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorumZevk alıyor olabilir
ama bunu sizede duyurup sizinde psikolojinizin etkilenmesine sebeb olmamaları gerekiyor
siz dayak yeseniz naparsnız?N
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
Tatlım senin niye vicdanın sızlıyor. Bak kızı ailesi aramış karışmayın demiş. Demekki kız tekme tokat dövülmekten rezil olmaktan aldatılmaktan çok mutlu. Sende rahat ol keyfine bakKomşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
Ne biliyim bi can sonuçta kulaklarımı tıkayıp oturmak çok zor geliyorTatlım senin niye vicdanın sızlıyor. Bak kızı ailesi aramış karışmayın demiş. Demekki kız tekme tokat dövülmekten rezil olmaktan aldatılmaktan çok mutlu. Sende rahat ol keyfine bak
Bir yil mir yil .bence gec.degil. samimiyet kurmayi deneyebilirsin hakikaten.kek yapip kokmustur belki diye gotur onceleri.sonra bir iki bir iki tabak alip verme muhabbetinden sonra evlere misafirlikKızla samimiyet mi kursam biraz, o zaman da demeyecek mi bir yıl sonra noldu benimle samimi oluyorsun
Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..
öyle miii kardeşim...çirkin mirkin ama dayağı sevenlerin sayısı çok fazla..kafan benim yorumuma basmadıysa şurda üç tane konu oku anlarsın..şiddet gördüğü halde aldatıldığı halde ottan b...tan bahanelerle ayrılmayan insanlarla dolu...boşan diyince iğrenç yorum bırak yesin dayak diyince iğrenç yorum ne istersin amuda mı kalkalım eylem mi yapalım..kadın yediği dayaktan memnun banane sanane.Ne igrenc bir yorumdur o kim sever dayagi birseylere mecbur kadin demekki doyma orani varmis yokya yazik size gercekten insanlari anlama kabiliyetiniz gercekten (0) Otur simdi
N
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum
Öyle bir durumda olsam annem babam olayı duyduysa üzüldüyse o saatten sonra siz karışmayın demezdim. Boşanma niyeti olsa heralde o gün giderdi. Ya ben dış kapının mandalıyım da o kadar akrabaları var biri de çıkmıyor derdiniz ne diyeYardım isteyen bir şekilde bulur. Kadınlar ihtiyaç duydukları halde eşlerinin ruhu bile duymadan türkiyenin öbür ucuna götürülebiliyor tüm gizliliği sağlanarak. Velhasıl, şikayetçi olmayacağına eminsen kapa kulağını otur boşver. Kadın kendi istiyor belki de??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?