Sabah sabah dayak!

dingindeniz

Yeni bir hayat kurdum
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
2.216
2.253
83
Komşum yeni evli.Duvarlar kağıt gibi olduğundan bütün sesleri bizim evin içinde. Daha önce defalarca kavgalarına şahit olduk. hayvan herif kızı tekme tokat dövmüş eşim sesini duymuş. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. polise haber versem kız şikayetçi bile olmaz eminim. Çünkü daha önce telefonla konuşuyordu yine kavga etmişti anne babası gelmek istiyordu. Gelmeyin karışmayın bizim aramızdaki konu filan diyordu. apartman zaten akrabalarının, onlar bile kavgalarında çıkıp kapılarını çalmıyor. Şimdi ben şikayet etsem bu kız bana ya da polise de sanane bizim aramızdaki konu derse?? direk benden bilirler diğerleri akrabaları çünkü. Adam bu sefer de benim kapıma dayanır. Kızla ilk taşındıklarında bir kez konuştum başka hiçbir konuşmuşluğum yok hani alsam karşıma konuşsam filan. Bir ara da kız kavgası vardı evin içinde, sosyal medyadan kızla konuşma kavgası. Bu kız boşanmak istese zaten annesi babası her şeyi bildiği için boşanır giderdi ama istemiyor anladığım kadarıyla. Sabah sabah çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ama vicdanım sızlıyor, elleri kırılsın öküzün..

Caresiz olmak da baska acitiyor insani.
Kadının kendi bir seyleri gormeden gostermek cok zor canim. O yapmak istemiyorsa senin elinden gelmesi gerekenler deger bulmaz. Iyilik yaparken kendine bela alma.
Herkes halinden memnun gorunuyor baksana..

İnsan annesini babasını üzmemek için bir şeylere susuyor ama bunun ailesi zaten her şeyi biliyor ona rağmen karışmayın diyor. Ama benim içim içimi yiyor, bir adım ötemde biri dövülürken ben sadece susuyorum. Onun yerinde Allah korusun benim bacım da olabilirdi. Ben de olabilirdim. Keşke tepki vermeyeceğini bilsem hemen şikayet ederim

sado mazo ilişkiler çok fazla..demek ki dayağı seviyor ,bırakın yiyebildiği kadar yesin onunda bir doyma oranı vardır nasılsa.

Zevk alıyor olabilir
ama bunu sizede duyurup sizinde psikolojinizin etkilenmesine sebeb olmamaları gerekiyor

Kızla samimiyet mi kursam biraz, o zaman da demeyecek mi bir yıl sonra noldu benimle samimi oluyorsun

Eşim sabah işten geliyor adam gidiyor yatak odasında uyumuyor salonda uyuyor bunların kavga sesinden. Ben zaten boğazım düğüm düğüm elimden bir şey gelmiyor.

sado mazo ilişkiler çok fazla..demek ki dayağı seviyor ,bırakın yiyebildiği kadar yesin onunda bir doyma oranı vardır nasılsa.
Ne igrenc bir yorumdur o kim sever dayagi birseylere mecbur kadin demekki doyma orani varmis yokya yazik size gercekten insanlari anlama kabiliyetiniz gercekten (0) Otur simdi

N
Zevk alıyor olabilir
ama bunu sizede duyurup sizinde psikolojinizin etkilenmesine sebeb olmamaları gerekiyor
ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum

ya kadının anne babası gelip alalım deyipte kadın siz karışmayın diyorsa bende derim arkadaşlar dayağı seviyor heralde diye... kimse kızmasın...

Tatlım senin niye vicdanın sızlıyor. Bak kızı ailesi aramış karışmayın demiş. Demekki kız tekme tokat dövülmekten rezil olmaktan aldatılmaktan çok mutlu. Sende rahat ol keyfine bak

Tatlım senin niye vicdanın sızlıyor. Bak kızı ailesi aramış karışmayın demiş. Demekki kız tekme tokat dövülmekten rezil olmaktan aldatılmaktan çok mutlu. Sende rahat ol keyfine bak
Ne biliyim bi can sonuçta kulaklarımı tıkayıp oturmak çok zor geliyor

Yardım isteyen bir şekilde bulur. Kadınlar ihtiyaç duydukları halde eşlerinin ruhu bile duymadan türkiyenin öbür ucuna götürülebiliyor tüm gizliliği sağlanarak. Velhasıl, şikayetçi olmayacağına eminsen kapa kulağını otur boşver. Kadın kendi istiyor belki de??

Ne igrenc bir yorumdur o kim sever dayagi birseylere mecbur kadin demekki doyma orani varmis yokya yazik size gercekten insanlari anlama kabiliyetiniz gercekten (0) Otur simdi
öyle miii kardeşim...çirkin mirkin ama dayağı sevenlerin sayısı çok fazla..kafan benim yorumuma basmadıysa şurda üç tane konu oku anlarsın..şiddet gördüğü halde aldatıldığı halde ottan b...tan bahanelerle ayrılmayan insanlarla dolu...boşan diyince iğrenç yorum bırak yesin dayak diyince iğrenç yorum ne istersin amuda mı kalkalım eylem mi yapalım..kadın yediği dayaktan memnun banane sanane.
otur sıfırmış,az saygılı olun hakaret içermeyen yorumlara sivrilmek için hakaret etmek moda olmuş

Son düzenleme:
N

ne zevki ya kim zevk alabilir allahim nasil insanlarsiniz hic baska bir acidan bakmak gelmiyormu akliniza gercekten boyle dusunenen hemcinslerimden utaniyorum

Günümüzde artık "çaresizlik" yok o yüzden bu tepkileri alıyor konu öznesi kadın. Bakılacak başka açı kalmıyor. Kadın istese bugün devlet alır o kadını kocaya koklatmaz bile. En olmadı kimlik bilgilerini değiştirir bitti gitti. Yeter ki "istemiyorum" desin ama ilk mesajda da görülmüş ki zaten kadın bu duruma "razı".

Öyle bir durumda olsam annem babam olayı duyduysa üzüldüyse o saatten sonra siz karışmayın demezdim. Boşanma niyeti olsa heralde o gün giderdi. Ya ben dış kapının mandalıyım da o kadar akrabaları var biri de çıkmıyor derdiniz ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…