Sabah sabah evın ıcınde onumden gecen kedi..!!!

handesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
147
13
28
Diğer
kızlar ben degıl evde aynı sokakta bıle duramam hayvanlara dırek kacarım ıgne delıgıne gırerım o derece
demın cam acıkmıs evde zemın degıl ama nasıl olduysa takırdılara kalkayım dedım bı baktım onumden gectı ben cıglık kıyamet evı yıkarken cıkmasını bekledım kendımı kapatıp. cıktımı dıye korkudan öle öle odaları gezdim gorunurde yok
sımdı mıde bulantısından olecegım nereye dokundu ne yaptı dıye allahım sabah sabah en olmayacak ınsanın basına mı gelır.
baskası olsa ne guzel bırde sever ama bende nerde

seni çok iyi anlıyorum fobi bende de var sadece kediye de değil nerdeyse tüm hayvanlara. geçmiş olsun benım de başıma gelmişti halıları koltukları silmiştim dezenfekte ettım ortalığı aynı benım gibisin tiksiniyorum düşündükçe

Abartmamak elımde degıl. suan ıcıme fıl kacmıs gıbı zonk dıye korkudan olecektım

aynen oyle bende dezenfekte etmelıyım bugunde dunya kadar ısım var
benımde sadece kedıye degıl malesef:18:

insanlar abarttığımı düşünüyor benımde ama elimde olan bir şey değil ki korkuyorum yanımdan geçmesini bile istemıyorum hihi delilik bu:)

ev kacıncı katkı nasıl cıktı eve zemınde degılmıs :S
kedı nereden cıkacak apartman kapısını actınızmı yoksa bnır yerde duruyordur o

ev kacıncı katkı nasıl cıktı eve zemınde degılmıs :S
kedı nereden cıkacak apartman kapısını actınızmı yoksa bnır yerde duruyordur o
demırler felan var cıkabılır:18:ay mıdem cok kotu durmasın hıc bı yerde o gıtsın
insanlar abarttığımı düşünüyor benımde ama elimde olan bir şey değil ki korkuyorum yanımdan geçmesini bile istemıyorum hihi delilik bu:)

aynen oyle yanımdan gecmesın derken onumden gectı bayılacaktım nerdeyse tıksındım cok

Seni çok iyi anlıyorum canım fobisi olmayan asla anlayamazz.
Sana desem ben uğur böceği,kelebekten bile tırsarım.
Parmağımın ucuyla bile dokunamam aslaa.
En korktuğumsa kediii
Öyle böyle değil onunla bir evde olursam bana hayatta ki en büyük ceza olur korkudan dilim tutulur o derece.
Kelimeler yetmez ifade etmeye.
Neden böyle bir fobim var bilmiyorum ama beni çok zor durumda bırakıyor bu korkularım.
Ama tuhaftır ki tek korkmadığım hayvan köpektir sanki ona dokunabilirim,diğerlerine asla.

Sanırım ben o eve elimi süremezdim kolay gelsin

Abartmamak elımde degıl. suan ıcıme fıl kacmıs gıbı zonk dıye korkudan olecektım

aynen oyle bende dezenfekte etmelıyım bugunde dunya kadar ısım var
benımde sadece kedıye degıl malesef:18:

Korkmakla tiksinmek ayri seyler bana gore. Ben de boceklerden cok korkarim. Bocek gorunce ciglik cigligayim. Halbuki kucucuk hayvan ne yapabilir ama elimde degil iste. Siz sanirim tiksiniyorsunuz. Bir yere saklandigini sanmiyorum, korkup kacmistir. Ama gorurseniz bir parca peynirle varsa balikla falan disari cikarabilirsiniz belki. Ben kedileri cok severim. Esim istemez ama o da istese alir kediyi kontrolleri bakimini temizligini yaptirir eve getiririm ama esim de sizin gibi tiksiniyor. Kolay gelsin.

Sanırım hayvan yiyecek birşey bulamamış dışarda ve sizin eve misafirliğe gelmiş :) Yoksa hayvanlar girmez kolay kolay bilmediği yerlere.
Merak etmeyin çıkmıştır evden.Bizim eve de yazın hep kuşlar giriyo sıcaktan.Gece bile giriyolar yani :)
Ramazanda hatırlıyorum sahura kalktık kuş girmiş halının üstünde öylece duruyor.Kimse dokunmadı sanki evin bir bireyi gibi.
O da orda bir 15 dk durup gitti :)

Fobi olmasa bile insan evinde aniden bir sokak kedisi görmek istemez. Üstelik de korkuyorsa saklanma durumuna karşı ani bir çıkış yapacak mı korkusu daha fena. Eğer şüpheleniyorsan korkmayan bir komşunu çağır birlikte bakın.dezenfekte olayı için de kolay gelsin diyebiliyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum,benımde ucan ucmayan tüm böceklere fobim var,gecende halının altından kırkayak cıktı evımız 3. kat sürekli temizlık yaparım pencere,balkon cok acmam sınek falan girmesin diye:))esımı aradım çağırdım yoksa duramam yerimde,kalbim acayıp atıyordu midem bulanıyordu..Abartıyorsun diyen arkadasların fobisi yok anlasılan çünkü elinde olmadan yasanan bır durum bu..

Kediyi aniden görüp korkmuş olabilirsiniz ama evi dezenfekte etmeniz abartı benimde evimde kedilerim var aynı evde yaşasanız insanlardan daha temiz olduklarını görürdünüz.

Bende hiç bir hayvandan korkmam yanlızca kediden tırsıyor ve tiksiniyorum.
Benim başıma gelen olay daha vahim dilim tutuldu 1 gece konuşamadım.
Eşimle tartışmıştık annemlere gittim bende
Ev 2. katta balkon kapı heryer kapalı mutfagın camı üstten açık sadece.
Neyse yattım canım sıkkın olduğu için uyuyamadım gece kalktım oturma odasına girdim saat 3.5 civarları
Aman Allah'ım bir kedi koltugun üstünde oturmuş bana bakıyor istifini bile bozmadan
Aynen böyle kaldım bağıramadımda kardeşimin odasına gidip çekiştirerek odaya götürdüm kovaladı
Annemde koltukları temizledi
Ama hayatımda bukadar korktuğumu hatırlamıyorum.
Sizide çok ii anlıyorum geçmiş olsun

benim prensesim balkondan komşumuzun balkonuna atlamıştı,açık pencereden de girmiş içeri,yatağına da kıvrılmış :)))
evimiz üçüncü kat bu arada,var sen o komşunun halini düşün

bencede fobısı olmayan anlayamaz acayıp derecede korktum kedıyı gorur gormez cıglık cıglıga bagırıp kendımı odaya kapattım.kabus gıbıydı:18: ben normaldede cok korktugum ıcın hayvanlardan.bı kedıyle evde yalnız olma dusuncesı benı benden aldı resmen.

bende tam aksıne bocekten felan korkmam korkan arkadaslarım olunca saygı duyuyorum cunku bılıyorum nasıl bır fobi oldugunu kedı kpek kus cıvcıv vs. asla dokunamam

kedının o tıkırtıları aklımdan cıkmıyo tetıkteyım
dezenfekte konusunda ben ıgrenıyorum sanırım korktugum ıcın elledıgım her yere parmak ucuyla dokunma modundan anca cıkabıldım.

kısss ben onu sabah sabah görsem evin içinde korkudan altıma yaparım.onu kedi diye düşünmemki hemen öteki alemle bağdaştırırım

ben pek korkmam hayvanlardan ammmmaa bir hayvan varki onu gördüğüm an bende aynı şekilde domestoslamadık yer bırakmam.küçük kurtçuklar aammmmmaaaan bayılır kalırım ne yemek yerim ne içerim.çığlık çığlığa kalıyorum

ayyyy çok geçmiş olsun(( seni çok yi anlıyorum ve hak veriyorum.
evi iyi dezenfekte etmek gerekir herhalde.

bende çocukluğumda yaşadığım birkaç şeyden dolayı sadece kedilerden tahmin edilemeyecek derecede korkarım. karşıdan gelseler yolumu değiştiririm o kadar yani.
bizimde ev 3.kat ama karşı binanın çatısına çok yakın. bazen camları açarken çok korkuyorum içeri karşı damdan atlarmı diye.

sinir oluyorum böyle insanlara, sanırsın dağ başında bir sarayda faunusun içinde doğup büyüdüler, ne kedi ne köpek gördüler hayatlarında. hatta arabalarda geçti ömürleri, okullara falan arabayla gittiler, sokaklarda hiç yürümediler. senden daha çok o hayvanlar senden korkuyor merak etme. hey yarabbim ya, akşam akşam sinirlendim saçma sapan bir konu yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…