bunun dert oldugunu sanarak gecen bır omrum olacagını nereden cıkardınız?nolucak ki bu dert mi? benim de pencerem açıkken içeri girdi hemde fırından yeni çıkarttığım un kurabiyelerinin tepesinde bastım kediyi afiyetle yedim atmadım yani.ama sinir oldum mu oldum da neye yarar?asıl ben neye üzüldüm biliyor musun, koca bi ömrün bunun dert olduğunu sanarak geçecek
pardonda kıme gore sacma neye gore sacma??sinir oluyorum böyle insanlara, sanırsın dağ başında bir sarayda faunusun içinde doğup büyüdüler, ne kedi ne köpek gördüler hayatlarında. hatta arabalarda geçti ömürleri, okullara falan arabayla gittiler, sokaklarda hiç yürümediler. senden daha çok o hayvanlar senden korkuyor merak etme. hey yarabbim ya, akşam akşam sinirlendim saçma sapan bir konu yüzünden.
ben de paranoyaklık derecesinde yanından geçınce hep arkama bakarım gelıyormu die aklımda bir sürü şey kuruyorum ya hızla koşup arkamdan gelırse die çocukken bizden büyük bir komşu ccoçuğu vardı köpeekleri vardı onların sanırım avcı köpeği hızlı koşan bir köpekti o sokaktan geçmeye korkardım birkeresinde arkadaşımdan gelıyordum hava kararmak üzereydi yolumu değiştrmemdim eve hemen varayım diye. çocukta evlerinin önündeydi kendiside sevimsiz uyuz birşey. köpek yok diye rahatladım ama korktuğumu bildiğinden köpeği çıkardı ve bana saldırması için kışkırttı resmn köpeği koştum koştum montumun arkasından tuttu köpek çok ağladım bağırdım o da korktu sanırım eve nasıl girdiğimi bilmem ozamndan beri hep sağıma soluma bakarım köpek yanından geçerken falan acaba gelırmı peşimden die hayvanlardan korkmamın sebebi budur belkı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?