Sabah sabah olur mu????

aman yaaa evli değilim ama sabah sabah ta düşününce hiç cazip gelmio -tatlicadiarzu-belki evlenince fikrim değişir bilmiyorum ama:1rolleyes:yine de ne bilim yaw ben sabah uyudukça uyuuyasım gelir kalkmak bile istemezken yüksek tempolu bi işe kalkışmak istemeeeeem:asigim:

hadi yaa bu da ilginçmiş denemk lazım hele bi evlenemde sözlüyüm zatisırnaşık şey

valla canın ne zaman isterse olur bence
sabahta olur işte ne güzel hemde tatilse tamamdır :)))
hepinize kolay gelsin kızlarrrr

yaa herhalde adamın üzerine çıkmasıyla uyanmaktan bahsetmiyoruz. ama öpücüklerle uyandırılıp arkasından da nazik dokunuşlarla sevişmenin de tadı başka oluyor :)

lale77 sana katılıyorum arkadaşım...helede küçük bebeğiniz varsa :)))

sabah nefret ederım walla ama seks saatı olmaz ne zaman canımız ısterse o zaman olur biz ıstedıgımız saatlerde verımlı oluruz zaten

:enbuyukkk:ya sabahları sürep oluyo kızlar . bide size tavsiyem çıplak yatın ozaman saat falan yalan oluyo dokunduğunuz an iş biter.özelliklede bi şey isteyeceğiniz zaman asla karşı koyamazlar!... tecrübe konuşuyo aloooooooo!......-tatlicadiarzu-

bencede sabahları harıka oluooo :) yanı tercıh meselesı ama ben sabah ssaatındekı sevkate daha cok ıannıorum hele bı kedı gıbı kıvrılın bakıım sokulunj as sate sabah sırtımda bı sertlıkle uyanınca yapcak baska bısıy kalmıo tadını cıkarıoruumm ayy ne edepsız oldum yaa

Valla aklıma ne zaman eserse ben o zaman yaparım arkadaş:teytey:
ben kocamı uykudan bile uyandırırım ne saati işimiz saate kaldıysa ooooooooo kaydirigubbakcemileŞeniz

Hımm.. Sabah sabah oLabiLir asLında yani ıyy mıyy demem sengözlerimebaksanab
ama gece moduna aLışmışız zihniyet oLarak,hani hava karanLık oLsun oda Loş oLsun faLan dierektenn naniknanik

ben sabah hıc sevmem nedense sabahları mıdem bulanıyor artık aç karnına oluyo dıyemı bılemıyorum o seyden sonra mıdem bulanıyor(sabahları tek oluyo bu)

Valla aklıma ne zaman eserse ben o zaman yaparım arkadaş:teytey:
ben kocamı uykudan bile uyandırırım ne saati işimiz saate kaldıysa ooooooooo kaydirigubbakcemileŞeniz

aynen katılıyorum canım ben de senın gıbıyım zaman mekan fark etmez oyle bısey degıl bu:icecream::roflol:sırnaşık şeynaniknanikkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…