Sabah sabah olur mu????

olmaz vallaa sabah sabaah kesinlikle beni öpemez dişlerimizi fırçalamadan..hem ben sabahları tecavüze uğruyorum gibi düşünüyorum(bi oraya çevir bi buraya))...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ben de sabahlari sevmiyorum ne o öyle uykudan gözümü yeni actim gel karicim..gerci esim seviyo sabahlari bazen kacamak yapioruz ama aksamlari verdigi zevki vermiyo..söyle odayi mumlarla aydinlaticaksin hafif sicak olucak.mis gibi kokularr..hos bir müzik ohhh ne ala.

saat 11:00 da iştesin adama hade bana gelmi dicen yaw:roflol:
iş arkadaşlarınada dersin hade size yemek ısmarlayım gidin yeyin ben diyetteyim mi dicek millet töbe ya :roflol:...

patronada patroncum şu arka odaya bi çekyat alsak deriz tam olur:)...

kıslar bırakın saati amannnnn o neymiş öyle

sabah akşam verin çoşkuyu verin çoşkuyu,:teytey::teytey: toprak olacak gidecek beeee:sm_cool::sm_cool:

zevk almaya bakın benceeee:lepi::lepi:

sabah akşam farketmez yaaaa zamanı olmaz böle şeylerinnsengözlerimebaksanab
ayrıca bilimsel olarakte kanıtlanmış sabah en uygun zamanmış hanımlarr:jeyyar:

bence tam tersi hem sabahları neden bilmem eşiminki dimdik oluyor bencede sabahları gayet güzel oluyor..

sana katılı yorum niyeyse sabahları birde gece uyurken bayılıyorum sabah akşam farketmiyor canımız istesin sabah işe giderken kahvaltıdan vaz geçiyor yada tatillerde heran müsaitim kocama bayılıyorum oda bana çok uyumluyuz birde komşular olmasa çok daha iyi olacak

delikafadulden hiç sorma cnm yaa gecen sabah üst komşum geceleri çok gürültü geliyor sizden dedi utandım vaalla artık azıma eşarp baglıyorum :):dance:

sex saat günmü beklermiş:1shok:. bi yaşıma daha girdim:uhm:.
ben sabah kocişime diyeyim bakalım nediyecek :jeyyar:
gel kocişim gitmeden tam hormonlarımız zıplarkene bitirelim şu işi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yawww git yat uyu sabah sabah ben uyanamamışım nasıl olcek bu iş der kesinsırnaşık şey :roflol: :roflol:

bende sabahları hiç zevk almıyorum:dilcikar: bu yüzden güne kavga ederek başlıyoruz her sabah , her sabah off! bu ne yaa!! ama gece hoşuma gidiyo:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…