Sabah sabah tövbest.

Bende de bikaç kez oldu. Bi keresinde uyandım karşımda bi adam oturmuş dik dik bana bakıyordu çok korktum diğerinde yerde çakiye benzer bi kız çocuğu oturmuş bana korkunç bir şekilde gülüyordu. İkiside çok kötü bişeydi çok korktum. Bi süre uyku düzenim bozuldu hala tek uyurken ışıksız uyuyamam. Bi dönemde karabasan denen olay çok olmuştu uyku bozukluğuyla ilgili sanırım bunlar

Ay tövbeler olsun sizinkiler daha korkunçmuş benim herifi bi traş etsek sevimli olabilirdi aslında

Tarif ettiğiniz seyi ben çok iyi biliyorum :) söyleyemem banlanirim
Ama bu koskoca evrende hicbisey sadece bizim için yaratılmış olamaz ... Tüm kitaplarda geçen ve halkın bildigi ile karsilasmissiniz...

Korkacak birşey yok onu söyleyebilirim.

Karabasan diyen arkadaşlar olmuş karabasan bambaşka bir şeydir o uyku felci tarif ettiği şeyin karabasan ile alakası bile yok ...
Bu şeyler bana neden görünmüyo ya
Lütfen ben de bişeylere şahit olayım
Cin olur Melek olur ne bileyim değişik yaratıklar olur
Hep korkanlara mı çıkıyorlar nedir

Bu şeyler bana neden görünmüyo ya
Lütfen ben de bişeylere şahit olayım
Cin olur Melek olur ne bileyim değişik yaratıklar olur
Hep korkanlara mı çıkıyorlar nedir
:)
Çok tatlı yahu :)

İnsanlar uyanma evresinde böyle cisimleri şekillere benzetebilirler ya da beyin uykuda ama bedenen uyanmış olabilirsiniz. Bazen uyku-uyanıklık arasında bana çok oluyo, ben sesler duyarım. Bi gün gidip su içtiğime bile yemin edebilirim ama dediğim gibi bunları beynin uyku evresinde olmasıyla alakalı.

Ruyalarin belirli bi isimleri oluyo uykuya dalis zamani falan halisunasyona sebep olabiliyo tekrar ederse bi doktora gidin cunku kalkip adamla.konusmaya calisma ihtimaliniz var gittikce daha da artar yani

Ben böyle şeylere inanıyorum ya
Anneannem vefat etmeden önce onun bir bakıcısı vardı. Aynı odada kalıyorlardı. Cam açıkken içeriye 2 tane o karikatürlerde gördüğümüz azrailler varya o şekilde 2 tane adam girmiş ( yani bakıcının bize tarif ettiği bu) adamın biri anneannemi göstermiş diğeri de onun daha zamanı var demiş ve sonra camdan geri çıkmışlar sonrasında bir kedi girmiş içeri ve bakıcıya saldırmış.
Kadın nasıl korkmuştu hocaya falan götürüp okutmuştuk. Onu duyunca bende çok korkmuştum :)

Kesinlikle. Aynı şeyi düşünüyorum bende.

Benzer şeyi benim başımda durur vaziyetteyken rahmetli babannem ve kızkardeşim görmüşler ama ben görmedim bilemiyorum.

Bol bol dua edin. Bazen açıklayamadığımız şeyler oluyor yaşamayan bilmez.

Çok var benimde bi ara çok garip bişey geldi başıma. Şöyle ki uyandım yataktan kalkicam dediğiniz gibi gözler fal taşı gibi açık bi kalktım döndüm baktım hala yatıyorum kalkan da ruhum. Onun dışında çok küçükken odamda 4 köşede tepede üç harfliler vardı gülüyorlar böyle ama nasıl ve renkliler şişman zayıf sivri burun. Bitane de tepemde vardı bembeyaz görünümü yok ve sessiz. Ben çığlık çığlığa annelemlern odaya koştum tabi . Bu 1,2 örnek daha çok var. Geçmiş olsun. Ne kadar çok korku o kadar beslenme.

Rüyadır..

Rüyanızda aynı odada, aynı pozisyonda uyurken uyandığınızı ve bu olayı görmüşsünüzdür..

Bi gece uyuyoruz, ev karanlık.. Odamız da bi tıkırtı var. Hafifçe gözlerimi araladım.. Bi adam gördüm yüzü bize dönük yatak odamızdan çıkıyor ve odanın kapısını yavaşça kapatıyor. Nefes bile almıyorum ayağımla çaktırmadan eşimi dürtüklüyorum. Sonra yavaşça dönüp "sakın sesini çıkarma evde biri var kapıdan çıkarken gördüm" diye fısıldadım eşime. Neyse eşim yanı başında duran çakıyı aldı bütün evi aradık taradık kimse yok tabi.. Sonradan düşündüm, adam gerçekten kapıdan çıkmış olsa holdeki spotlar hareket sensörlü onlar yanardı ama ışık falan yanmadı.. Tam uyku ile uyanıklık hali oluyor böyle korkmayın..

Bende dün gece yattıktan sonra yatağın kenarında biberonla emzik olduğunu gördüm. Gözlerim açıktı ama uyuduguma eminim. Elimle de biberonu almaya çalışıyordum hatta. Sonra birden uyandım. Elim hala havadaydi. Tabi biberonda emzikte yoktu.Kendi kendime güldüm,uyumaya devam ettim.
Bir keresinde de uyuyorum. Esim uyuyamamis. Bana bakiyormus. Ben birden gozlerimi acmisim. Esimde sende mi uyumadin filan diye konusmaya calismis. Ben cevap vermeyince kolumdan tutup sarsmis. Sonra ben oyle bir ciglik attim ki anlatamam. Ama uyuyordum yani. Birden cok korkup ciglik atmistim. O gece bi daha uyuyamamistim. Eşim benden çok korkmustu. Resmen bana bakıyordun diyip durdu Bazen gozumuzu aciyoruz ama beyin hala uyuyor oluyor. Bilimsel aciklamasi var midir bilmiyorum.Sizde hayal gormussunuzdur muhtemelen. Korkutmayin kendinizi. Tek mi yaşıyorsunuz ?

ben de çok korktum
bu sebeplerden dolayı 37 yadındayım gece evde asla yanlız kalamam
hırsızdan vs den korkmam ama sürekli bana olmayan birseyler gorunecekmiş hissi gelir evd eyanlızsam
mesela ısıklar acık otururum ya ısıklar aniden kendi kendine kapanırsa der korkarım

korktum ben de şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…