- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Soluma dönük yatıyordumSırt üstü mü yatıyordunuz bunlar olurken yana dönük mü?
Ay tövbeler olsun sizinkiler daha korkunçmuş benim herifi bi traş etsek sevimli olabilirdi aslındaBende de bikaç kez oldu. Bi keresinde uyandım karşımda bi adam oturmuş dik dik bana bakıyordu çok korktum diğerinde yerde çakiye benzer bi kız çocuğu oturmuş bana korkunç bir şekilde gülüyordu. İkiside çok kötü bişeydi çok korktum. Bi süre uyku düzenim bozuldu hala tek uyurken ışıksız uyuyamam. Bi dönemde karabasan denen olay çok olmuştu uyku bozukluğuyla ilgili sanırım bunlar
Bu şeyler bana neden görünmüyo yaKarabasan diyen arkadaşlar olmuş karabasan bambaşka bir şeydir o uyku felci tarif ettiği şeyin karabasan ile alakası bile yok ...
:)Bu şeyler bana neden görünmüyo ya
Lütfen ben de bişeylere şahit olayım
Cin olur Melek olur ne bileyim değişik yaratıklar olur
Hep korkanlara mı çıkıyorlar nedir
Kesinlikle. Aynı şeyi düşünüyorum bende.Tarif ettiğiniz seyi ben çok iyi biliyorum :) söyleyemem banlanirim
Ama bu koskoca evrende hicbisey sadece bizim için yaratılmış olamaz ... Tüm kitaplarda geçen ve halkın bildigi ile karsilasmissiniz...
Korkacak birşey yok onu söyleyebilirim.
ben de çok korktumOff keske okumasaydim.cok tirstim.
Bazen kendi kendimizi korkutuyoruz.ozellikle ben boyle seyler okuyup yada film falan izledigimde tuvalete bile gidemem.aynaya baksam arkamda biri cikacak gibi dusunurum golgelerde siluet ararim uyuyamam.bilinc alti bir durum yani.diger zamanlar hic aklima gelmez.cok takilip kendimizi korkutmamak lazim boyle seyleri dinlememk okumamak gerek yoksa delirmemek elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?