- 8 Haziran 2013
- 58.313
- 154.989
- 898
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bence derhal ruh ve sinir hastalıkları Polikliniğine git bak korkutmak istemiyorum ama şizofren ve çok kişilikli ruh bozuklukları ve benzeri hastalıklar böyle başlar gecikmeden gidinki tedaviniz kolay olsun ayrıca kafanın içinde sesler duymanda normal değilkızlar dini konu vs. Açmak yasak biliyorum ama benim konum da öyle değil zaten. olay daha çok taze, anlatayım:
Sabah 5 buçukta kendiliğimden uyandım. Yatağımın karşısında bir kanepe var. Uyandığımda yüzü kanepeye dönüktü ve kanepede bir erkek oturuyordu. Benim odamdaki camdan dışarı bakıyordu. Daha önce hiç görmediğim garip bir tipti. Uzun kıvırcık ve karışık saçları vardı koltuğun üzerinde bacaklarını toplamış oturuyordu. Kirli bir sakalı vardı diye hatırlıyorum. Üst kısmı çıplaktı alt kısmında bi bez gibi bir şey vardı. Bana asla bakmıyordu. Yalnızca camdan öylesine bakıyordu. Görünce gözlerim öyle bir açıldı ki korkudan. 2 sn falan gördüm sonra ortadan kayboldu.
Acaba rüya mı gördüm diye düşündüm ama uyanık olduğuma eminim çünkü dediğim gibi gözlerim faltaşı gibi açıktı. Acaba karanlıktı bir şeye mi benzettim desem odamda gece lambası yanıyordu yani gayet aydınlıktı oda. Sonrasında ben tabi yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kızlar bunun mantıklı bi açıklaması var mı başına gelen var mı merak içindeyim. Hayır ben zaten daha önce kafamın içinde sesler duymuştum bi müddet delirdim delircem diye diken üstündeyim. beni aydınlatın lütfen
Nedir ki ben merak ettimTarif ettiğiniz seyi ben çok iyi biliyorum :) söyleyemem banlanirim
Ama bu koskoca evrende hicbisey sadece bizim için yaratılmış olamaz ... Tüm kitaplarda geçen ve halkın bildigi ile karsilasmissiniz...
Korkacak birşey yok onu söyleyebilirim.
En iyi tov diyorum ve bu yaptigim igrencliginn uzerine hic durmadan kaçıyorumTövbest ne ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?