Sabah sabah tövbest.

Benim başıma da 11 yaşlarında geldi.
Yigenimin sünnet mevludu vardı o gün. Akşam oldu, mutfak arka sokağa bakıyordu. Daire 4. Kat. Mutfak caminin yanında pencerede yok. Ayakta pilav yiyip müziğe eşlik ederek oynuyordum çocukluk. Ezan okumaya başladı. Camdan yumruk yapmış bir el tak tak cama vurdu 3 kere kayboldu. Ne kolu vardı nede kıyafet. Sonra kayboldu.
Ben aglayinca Teyzem geldi mutfağa. Öyle işte bidaha da yaşamadım böyle bişey ama banada çocukken yetti. Yanlız yatamiyordum
Bana işaret verdi oynama ezan okunuyor diye galiba

Ben bir kere prodüksiyon bile yapmıştım. Uyandım odamdaki sandalyede siyahlar içinde biri oturuyor, o da aynen bu şekilde dışarıyı izliyor. Ben diyim ruh emici, sen de nazgül. Bağıracağım bağıramıyorum da. Anca gözler açık. Ondan sonra döndü baktı bana, allah öleceğim korkudan. Neyse bu büyüdü büyüdü, oda simsiyah oldu, sonra komodinimde Dart Vader oyuncağı vardı, onun içine girdi yok oldu Sonra bendeki uyku felci tam anlamıyla ortadan kalktı tabi. O oyuncağı çekmeceye attım En başarılı uyku felcimdi bu benim, diğerleri çok klasik Uyurgezerlik de var zaten bende. O nedenle bu tip şeyleri normal karşılıyorum ben. İnsan beyni müthiş bir şey çünkü. Muhtemelen sizinki de buna benzer bir şeyle açıklanabiliyordur.

2 gün önce korkunç bir kabus gördüm. Bir arkadaşım da aynı gece görmüş. Bu aralar millete noluyor ya

Halüsinasyon görmüşsün ..ayet kürsi
Oku herkes herşeyi görür bakmak var bakmak vardır
Böyle yapa yapa psikolojini altüst edersin 3 salavat bi ayet kürsi bi daha görmezsin görsende salla gitsin sen üç harflilerden değil insanlardan kork

kafanın içinde sesler de duyuyorsan psikolojik bir problem olabilir. Hayatını gözden geçirmekte fayda var.

Doğum yapmışsanız ve ya gebelik durumu varsa bunlar normal gibi .
Gebeliğimden beri bende çok yaşadım bunları .
Ama korktukça beynim daha çok yüklendi bana .
Bilinçaltı , depresyon vs vs bir sürü sebepleri var .
Rabbim istemeden hiç bir canlı başka bir canlıya zarar veremez
Kendinize bunu telkin edin .

tatlim uyanık olduğunu saniyorsun ama uyuyormussun belliki korkma dua etmeden de uyuma derim halk arasinda karabasan derler cok yasadim bunu

İnsan bazen uyandığını,sanıyor ama değil.
Ben yıllar önce çok iyi sayılan bir rüya görmüştüm,uyanırken, ben bunun yorumunu biliyorum yaa,çok güzel rüya,Allahım sana şükürler olsun diyerek seviçle gülmeye başladım.Ve kendi kahkaha sesimden uyandım:))
Yorumu da uykuda yapmışım meğer

Bence derhal ruh ve sinir hastalıkları Polikliniğine git bak korkutmak istemiyorum ama şizofren ve çok kişilikli ruh bozuklukları ve benzeri hastalıklar böyle başlar gecikmeden gidinki tedaviniz kolay olsun ayrıca kafanın içinde sesler duymanda normal değil

Uyandıktan sonra birkaç saniye rüyada görülen şeyle gerçek yaşamın üst üste binmiş şekilde görülebildiğini duymuştum. Yani örneğin rüyanızda bir kitap görüyorsunuz. Uyanıyorsunuz ve gerçek yaşamda karşınızda bir masa var diyelim. Rüyanızda gördüğünüz kitap figüriyle masa üst üste biniyor ve masanın üstünde kitap varmış gibi görüyorsunuz. Sonra rüyadan iyice uyandığınızda kitap kısmı gidiyor, sadece masa kalıyor.

Son düzenleme:
Kadın hastaliklarina ait ilaclar bu gibi etkiler uzerinde yazmasada bazen yapabiliyor.ben zamaninda bir grip ilaci kullanmistim kafayi yedim sanmistim:)yatak odamda her gece aynaya bakan bir dede görüyordum sirti bana dönük.ayni ilaci esim icmeye başladı.gece baktim yataktan fırladı evde koşuyor korktum ne oluyor dedim uyuandirdim meger hirsiz yakaliyormusilactan oldugunu oyle anladik.sonra ilaci retecesiz vermemeye basladilar zaten he ayni ilac kv mi panik atak yapti

Nedir ki ben merak ettim

Ruyadir bana da buna benzer bisey oldu gecen gun gercek gibiydi yatakta ustumde kedi yuruyordu .

Aksam esimle need for speed run oynadik yattik. Gece saat 3 gibi kizim uyandi. Aldim kucagima susmuyor cocuk durmadan agliyor. Cok da uykum var dur dedim ayagimda sallayayim belki uyur. Aldim cocugu ayagima salliyorum ama bizimki hala agliyor. Aklimdan gecenler de sunlar, araba cok sarsiyor ya rahatsiz oluyor heralde ondan uyumuyor. Dur surda benzinlige gireyimde arabayi degistireyim daha rahat bir araba alayim diyorum.
Tum bunlar olurken uyanik olduguma yemin edebilirim. Sonucta yataktan kalktim cocugu aldim saate baktim ayagimfa sallamaya basladim vs. Ama birden bir gozumu actim ben esimin yani da yatiyorum kizimda yataginda uyuyor.

Dün sabah alarm çalmadan kalktım. Bir an nerdeyim ben diye afalladım. Ama uyanıktım bundan adım kadar eminim. Kaldıki ben yılda toplasan 1 hafta yatağından farklı yerde uyanan insanım. Önce köydemiyim acaba diye düşündüm. Sonra neresi olabilir diye algılamaya çalıştım.Kaldı ki yatak odası çok karanlık değildir. Çok kısa bir süre sonraa alarm çaldı kapatıp kahvaltı kurmaya gittim. Halen etkisindeyim. İçinden çıkılmaz bir durum olduğunda dua en güzel yoldur. Dua'nın gücüne inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…