- 21 Mayıs 2020
- 87
- 58
- 38
- Konu Sahibi kardelen_61
Kızlar benim üst katımda yurtdışında yaşayan bir çift var. Ev yeni bina biz de onlar da 7 8 ay önce taşındık. Bunlar arada bir gelip 10 gün filan durup gidiyorlar. Taşındıklarında eşya ambalajlarını balkondan camdan atan, gecenin ikisinde eşya çeken, evde bağırarak konuşan cinstenler. Dün sabah uyandım balkon ekmek kırıntısı ve sigara külü. Ses etmedim yıkadım. Bu sabah uyandık eşim balkona çıktı yine sigara külü. Eşim söyleniyodu balkonda bu nedir arkadaş diye. Kadın camdan çıkıp ben üst kattayım her şeyi yaparım istediğimi çırparım ben ev sahibiyim beğenmiyosanız çıkın gidin dedi.Bundan sonra gece 12 ye kadar ses de yapıcam balkondan da her şeyi çırpıcam ister polise ister savcıya git dedi.Karşılıklı atışma oldu mahalleye de rezil olduk.Ben de görgüsüzsünüz dedim. Aradan 10 dakika geçti kapı çaldı. 2 erkek 4 kadın kapımda.Erkeklerden biri konuşmaya değil dövmeye gelmiş. Ne o ev mi basıyosınuz dedim. Bunlar olayı çarpıtıyolar. Eşime diyorlarki sen kadınla konuşamazsın eşin konuşsaydı . Olayı kadın erkek iletişimine taşıdılar. Halbuki eşim söylenirken kadın çıktı bağırdı. Neyse konuş konuş bişeyi çözemedik dinlemeyi bilmiyolar. Eşim ses kaydı aldı kapı çalındıktan itibaren. Olay büyürse delil olsun diye. Sinirlendim paylaşmak istedim .