- 15 Ocak 2016
- 75
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi hayat-anlamsiz
-
Paranın üstüne yatmak mı istiyor acaba seni suçlu gibi göstererek
Yok artık ya ..
Ayrıca şunuda anlamıyorum madem kenarda bı birikmişiniz var bunu eşinize söylemeyın. Çok çok zor bı zamanda çıkarırsınız.
Benımde kenarda eşimin bilmediği bir para var Allah'a şükür çok zor bı duruma düşmediğimiz için söylemedim.
Eşinin yaptığı davranış çok çok yanlış. Bir adam karısını böyle suçlayabılıyorsa sızın evliliğinizde birşeyler eksiktir.
Ben dırek soğurdum ya böyle pis bir iftirayla karşı karşıya kalsamYa biliyodu saklamadim daha öncede lazim oldu olmuyodu ondan veriyodum hatta kendisi diyodu sende oldumu iyi oluyo dursun lazim olur bi yok zamanda diye böyle bi ithamla karsilacagim aklima gelmezdi bile.
hiç sevmem karı koca arasında para mevsuzunu hıc daha eşim bılmeden kenara oara koymadım. koysamda hesabım var ztn ortak bırıkım yaparız. bu ne borc paramı ver yok bılmem ney karı koca arasında sacma
Belki parayı geri verince sizin istemeyeceğinizi düşündü.Aramızda paranın lafı mı olur gerek yok diyeceğinizi düşündü yoksa evdeki para nereye kaybolacak.Zaten siz paranızı isteyince direk vermesine şaşırmıştım,yine de günahını almayayım.Siz zaten almak isteseniz akşam alırdınız,neyin hesabını soruyor anlamadım.Anlamadim acikcasi inan ne düsüncegimi bilmiyorum böyle biseyle karsilacagim aklimin ucundan gecmezdi.
Karı koca arasında nasıl bi para mevzusudur bu sen borç istersin şaka da olsa gerçek yatar altında, o sana paramı çalmışsın diye basbas bağırır çok saçma bi durum, bilemedim.
Yuhhhh yani insan karisina hirsiz muamelesi yaparmi hic hakli tarafi yok burnu surtsun kusun affetmeyin hemen..
Ben dırek soğurdum ya böyle pis bir iftirayla karşı karşıya kalsam
Nasil bi evlilik bu?!! Mübarek banka gibi ev. Alacakli, borclu,hirsiz muhabbetleri.
Kocan çamura yatmis. Bi isi var o parayla bence.
Bu durumlara düsmemek icin kadinin ekonomik özgürlüğü olmali iste. Üc kurus para icin bu noktalara geliniyor.
Allah yardımcın olsun valla çok zor bı durum..Bende sogudum zaten ne yapcagmi blmiyorum kafam allak bullak oldu böyke biseyle karsilacgmi 40 yil düsünsem aklima.gelmezdi
Zaten amaci neydi anlamadim aldim attim paralari icinden bitane almis gitmis ne demek oluyo bu .
O parayi alabilmek icinmi yapti ne yapmaya calisiyor sinir oldum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?