Sabah sabah yaşadigım olay iftira.

hayat-anlamsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
75
20
3
34
Aksam esim geldi oturuyoduk benim ufak bi birikmisim vardi biliyodu yani öyle cok degil 1 2 bin tl kötü zamanlar icin sakliyordum.
Bi ara esim borç istedi bunu benden bende verdim.
Dün konu açıldı ee vermiycekmisin parami okadar oldu faaln diye espiri yaptim.
Cikardi 1bin tl vermistim bin tl verdi bende ya saka yaptim lazimsa sonra ver dedim sonra tamam dedi 600 verdi gerisini ay sonu vereyim maas falan vercem dedi tamam dedim saydi koydu parasini hatta buda lazimsa al sonra verirsin dedim yok o kalsin bi para olmuyo senden alirim gene lazim olursa dedi tamam dedim.
Neyse cocuklarla ugrastik vs uyuduk.
Az önce bagirma seslerine uyandim bana bağırıyor param eksik diye uyku sersemi ne olduğu anlamadım.
Noldu dedim para eksik sen benim paramimi aldin saydırdi da saydırdı nerden geldigimi anlamadim şok oldum.
Benim onun parasina ihtiyacim yok zaten biyere gidip geldigim yokki paraya da ihtiyacim yok kendisi 600 tl verdi zaten dún ben daha niye alayim ki.
Sabah sabah nerden geldigimi bilemedim bagirmaya devam etti almadim diyorum inanmiyor.
Sinirimden agladim anlamiyor cünkü dünkü paralarim vardi geldim alttim al ya hepsini ben senin parani falan almadim yemin ediyorum almadim dedim.
Ee nereye gitti diyor yanlismi saydin dedim hayir senin yannda saydim dedi artik amacin ne anlamadim kendin saklayip mi yapiyorsun dedim.
Uyudugum yerde biri gelmis deli gibi bagiriyor icinden bitane para eksikmis.
Ben niye alcam dedim senin paranami ihtiyacim var benim biyeremi gidiyorum nerde harcayacam zaten dedim.
Iceri gttim agladim sinirden.
Koydugum paralarin icinden bitanesini almis cekti kapiyi gitti.
Amaci ne anlamadim hususi mi yapiyor bendeki parayi almak icinmi yapti alcaksin niye veriyosun ben sonrada verirsin dedim ama bu ithami canimi cok acitti.
Beni resmen parasini caldi ilan etti.
Hayatimda böyle bisey görmedim ben ya sok oldum resmen ne uyku birakti ne keyif gördügüm muameleye bak.

Yok artık ya ..
Ayrıca şunuda anlamıyorum madem kenarda bı birikmişiniz var bunu eşinize söylemeyın. Çok çok zor bı zamanda çıkarırsınız.
Benımde kenarda eşimin bilmediği bir para var Allah'a şükür çok zor bı duruma düşmediğimiz için söylemedim.

Eşinin yaptığı davranış çok çok yanlış. Bir adam karısını böyle suçlayabılıyorsa sızın evliliğinizde birşeyler eksiktir.

Ya biliyodu saklamadim daha öncede lazim oldu olmuyodu ondan veriyodum hatta kendisi diyodu sende oldumu iyi oluyo dursun lazim olur bi yok zamanda diye böyle bi ithamla karsilacagim aklima gelmezdi bile.

Karı koca arasında nasıl bi para mevzusudur bu sen borç istersin şaka da olsa gerçek yatar altında, o sana paramı çalmışsın diye basbas bağırır çok saçma bi durum, bilemedim.

Ya biliyodu saklamadim daha öncede lazim oldu olmuyodu ondan veriyodum hatta kendisi diyodu sende oldumu iyi oluyo dursun lazim olur bi yok zamanda diye böyle bi ithamla karsilacagim aklima gelmezdi bile.
Ben dırek soğurdum ya böyle pis bir iftirayla karşı karşıya kalsam

hiç sevmem karı koca arasında para mevsuzunu hıc daha eşim bılmeden kenara oara koymadım. koysamda hesabım var ztn ortak bırıkım yaparız. bu ne borc paramı ver yok bılmem ney karı koca arasında sacma

Biliyodu birikimim oldugunu ufak tefek hatta kendi diyodu dursun sende yok zamanda lazim oluyo bende oldumu harcaniyo geri vericem lazim olur diye.
Cogunlukla bütün kadinlarin vardir ufak tefek birikimi ben gizli sakli yapmiyodum ki

Anlamadim acikcasi inan ne düsüncegimi bilmiyorum böyle biseyle karsilacagim aklimin ucundan gecmezdi.
Belki parayı geri verince sizin istemeyeceğinizi düşündü.Aramızda paranın lafı mı olur gerek yok diyeceğinizi düşündü yoksa evdeki para nereye kaybolacak.Zaten siz paranızı isteyince direk vermesine şaşırmıştım,yine de günahını almayayım.Siz zaten almak isteseniz akşam alırdınız,neyin hesabını soruyor anlamadım.

Karı koca arasında nasıl bi para mevzusudur bu sen borç istersin şaka da olsa gerçek yatar altında, o sana paramı çalmışsın diye basbas bağırır çok saçma bi durum, bilemedim.

Ben istedim orda bisey yok dogruya dogru
Kendisi diyordu zaten lazim oluyo arada sende oldumu iyi oluyo veriyim gene lazim olursa alirim diye ama onun bana bagirmasi param eksik dedigine bende anlam veremedim.

Çok çirkin bir durum bu ya:-( Ben olsam canına okurdum herhalde. Hangi hakla sana iftira atıyor ya?

Nasil bi evlilik bu?!! Mübarek banka gibi ev. Alacakli, borclu,hirsiz muhabbetleri.

Kocan çamura yatmis. Bi isi var o parayla bence.

Bu durumlara düsmemek icin kadinin ekonomik özgürlüğü olmali iste. Üc kurus para icin bu noktalara geliniyor.

Yuhhhh yani insan karisina hirsiz muamelesi yaparmi hic hakli tarafi yok burnu surtsun kusun affetmeyin hemen..

Inan ne yapicagimi sasirdim.
Hayatimda böyle biseyle karsilasmadim ben hic.
Bugüne kadar neyini almisim da byle bi muamele yapti daha gece okadar iyiydik ki neyini eksik ettim naptimda böyle bi iftira atmaya yeltendi amaci ne anlamadim sinirimden agliyorum hala

Zaten amaci neydi anlamadim aldim attim paralari icinden bitane almis gitmis ne demek oluyo bu .
O parayi alabilmek icinmi yapti ne yapmaya calisiyor sinir oldum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…