- 15 Ocak 2016
- 75
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi hayat-anlamsiz
-
Bikeresinde markettenmi ne gelmisti ayni sekilde baya oldu ama 1 1bucuk yil simdi aklima.geldi cebinde 10 tl varmis esofmanin para üstü dusürmüs .BENİM BABAMDA MAAŞTAN SAKLARDI. BİZE DERDİ SİZ ALDINIZ
BİZDE O SAKLADIĞI PARAYI BULURDUK
GÜNAHI KENDİNE BOYNUNA GENE
İNŞ PARA KAÇIRMAMIŞTIR
valla haklima bu geldiParanın üstüne yatmak mı istiyor acaba seni suçlu gibi göstererek
Geçenlerde benim de çantamdan para eksildi. 200 tl vardı, 150 kalmış. düşündüm alışveriş de yapmadım. Bir yere de vermedim.
Evde annem var bir de çocuklar. Kalkıp da anneme "sen çantamdan para aldın mı dün" diye sormak aklıma gelmedi.
Alsa zaten bana söylerdi.
Herhalde yanlış hatırlıyorum harcadım veya iş yerinde çalındı dedim içimden.
Eşiniz size güvenmiyor, güvense aklına başka ihtimaller getirirdi. Yanlış saydım herhalde derdi, yere düştü derdi.
Ama bence bir evlilikte sevgiden ve saygıdan bile önce olması gereken ilk özellik: GÜVEN
Üzüldüm durumunuza.
Paranın üstüne yatmak mı istiyor acaba seni suçlu gibi göstererek
ben calısmadıgım donemlerderdede hıc para verırmısın demedım ztn banka kartı bende ondan hatıc hergun para bırakır eve karı koca arasında oara muhabetlerı igrencYa calismayan bi bayan icin para daha farkli canim sonucta surekli para verirmisin demektense bi disariya ciktiginda yaninda olmasi insana güven veriyor.
Yoksa aniden bi disari cikacak olursun.
Para getirrimsn para verirsmsn dmek istemiyo insan .
aynen öyle bende şok oluyorum burdakı evlılıklerı okuyuncaŞu evlilikte senin paran benim param muhabbetine girildi mi evliliğin tadı kaçıyor resmen. Evliyseniz senin paran benim param değil bizim paramız muhabbeti geçmeli.
Çok kötü düşünmek istemem ama bende öyle düşünüyorum
Yok buna ne gerek vsr dürüstçe söyle yani !!
Ay nasil sinir oldum anlatamam düsünsenize yatiyosunuz uykunzda biri bagiriyor ne oldunu anlamiyosunz paramimi aldin.
Evden ekmek almaya bile inmiyorum cogu zaman cocuklardan kendi aliyor ben napim parayi evin icinde lazm oldumu istiyorum zaten mantiga bak
ben calısmadıgım donemlerderdede hıc para verırmısın demedım ztn banka kartı bende ondan hatıc hergun para bırakır eve karı koca arasında oara muhabetlerı igrenc
cok itici ja valla ne dimki bosver allaha havale et
esine böyle iftirayi yakistiriosa kendi ayibi
Eger gercekten öyleyse onu asla afetmiycem
Gerçekten ayıp etmiş şu durumda !
İyi niyetli bakalım olaya koyduğu yer neresi ise oraya bir bakın
Veya oturduğu yere belki düşmüştür.
O kadar çok eminim ki mahsus yapmış. Paranızı geri istemeniz gücüne gitmiş. Ama kusura bakmasın bir para kenarda duracak diye biriktirildiyse çok mühim birşey yoksa yerine konur.
Attim zaten hepsini gece verdiklerini bende olan digerlerini hepsini aldim attim al dedim ben senin 3 kurus parana mi kaldim da alicam dedim.Ben olsam gece verdiği parayıda suratına fırlatırdım utanmaz herif
bazı arkadaslar es arasında gızlı skalı olmaz, borc harc mevzusu yanlıs dıye dusunebılır belkı ama boyle durumlarda bırıkım yapmaksa amac soylemeyın esınıze, zaten adam o kafada olsa kendı yapar bırıkımı, erkekler hazır paraya hıc hayır dıyemıyor ve gıdende kolay kolay gerı gelmıyor.
benım esımınde para konusunda savurganlıgı vardır, kenarda ufak bır meglab param var euro olarak ama onu tatıl parası olarak saklıyorum, fırsat olursa meblayı da arttırmak ıstıyorum zamanla ama esıme soylemedım bu paranın varlıgını, zamanı gelınce harcanır zaten ama su an bılmesıne gerek yok..
cunku bılıyorum kı bılse en ufak bır ıhtıyacta bozdurda harcayalım der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?