Sabah sabah yaşadigım olay iftira.

Ona bende cok sasirdim cunkü gecenlerdede gecmisti konu parasida vardi sonra veririyim vs yapti tamam dedim ne zaman olursa ver .
Dún paradan konu acildi atar yapti bana bende ozman ver madem dedim cikardi bin tl verdi bende dedimki saka yapiyom be lazimdir dursun sonra oldumu verirsin.yok dedi al sonra bak ciddiyim dedim al gercekten iyi 600 unü al gerisini ver dedi tamam dedim.
Sonra pisman mi oldu ne yazdi cizdi anlamadim .
Benimde bi ara cebimden para düsmüs evin icindeydim 50 tl vardi baya aradim evden cikmamistim hala bulamadim ama hicte onu suclamadim yani biyerler girmistir cikar elbet evde nereye gidecek dedim .

Allah ım ya sabah sabah insanın sinir eder bu tavır....sakın birdaha para alışverişi yapma bu adamla...

Paramı..parayı.. parasını..evli insanların para mevzusu yapması çok garip geliyor bana,sanki evlilik bir sektör,ve o sektördeki çalışanlar

Paramı..parayı.. parasını..evli insanların para mevzusu yapması çok garip geliyor bana,sanki evlilik bir sektör,ve o sektördeki çalışanlar

Ya calismayan bi bayan icin para daha farkli canim sonucta surekli para verirmisin demektense bi disariya ciktiginda yaninda olmasi insana güven veriyor.
Yoksa aniden bi disari cikacak olursun.
Para getirrimsn para verirsmsn dmek istemiyo insan .

kari koca arasinda böyle para mevzulari nekadar cok varmis bunuda burda gördüm
cok kötü
deseydiniz ja kimin parasini kimden calim diye :S

Şu evlilikte senin paran benim param muhabbetine girildi mi evliliğin tadı kaçıyor resmen. Evliyseniz senin paran benim param değil bizim paramız muhabbeti geçmeli.

hiç sevmem karı koca arasında para mevsuzunu hıc daha eşim bılmeden kenara oara koymadım. koysamda hesabım var ztn ortak bırıkım yaparız. bu ne borc paramı ver yok bılmem ney karı koca arasında sacma
BiZde öyleyiz eşimle şükür gizlimiz saklımız yoktur

Iki dükkani var ama sizden para aliyor. Hatta 400 tl icin kavga cikariyor. Bi de üstüne 600tlden biraz alip gidiyor. Garip geldi bana. Biraz alttan alttan gözüm üstünde olurdu.
Evet para kalmamis bankada eksiye düsmüs dedi faize biniyormus eksiler vs vs.
Sende varmi dedi var dedim cikardim direk verdim dün bianda atarlandi bin tlyi verdi sonra ben lazmsa deyince 400u birak madem ay sonu verim dedi.
Daha önce byle bi olay olmadi hic ben ne zaman para verdim sorun oluyo bidaha asla yani .
Gördugum muameleye bakarmisin hem para veriyor hem aliyor hemde parami aldin diyor.

BENİM BABAMDA MAAŞTAN SAKLARDI. BİZE DERDİ SİZ ALDINIZ
BİZDE O SAKLADIĞI PARAYI BULURDUK
GÜNAHI KENDİNE BOYNUNA GENE
İNŞ PARA KAÇIRMAMIŞTIR

Bende sasirdim ne diyecegimi sanki onun 3 kurusuna muhtacim parasizliktan öldüm de para aldim sanki.

Geçenlerde benim de çantamdan para eksildi. 200 tl vardı, 150 kalmış. düşündüm alışveriş de yapmadım. Bir yere de vermedim.
Evde annem var bir de çocuklar. Kalkıp da anneme "sen çantamdan para aldın mı dün" diye sormak aklıma gelmedi.
Alsa zaten bana söylerdi.

Herhalde yanlış hatırlıyorum harcadım veya iş yerinde çalındı dedim içimden.

Eşiniz size güvenmiyor, güvense aklına başka ihtimaller getirirdi. Yanlış saydım herhalde derdi, yere düştü derdi.

Ama bence bir evlilikte sevgiden ve saygıdan bile önce olması gereken ilk özellik: GÜVEN

Üzüldüm durumunuza.

kari koca arasinda böyle para mevzulari nekadar cok varmis bunuda burda gördüm
cok kötü
deseydiniz ja kimin parasini kimden calim diye :S

Ay nasil sinir oldum anlatamam düsünsenize yatiyosunuz uykunzda biri bagiriyor ne oldunu anlamiyosunz paramimi aldin.
Evden ekmek almaya bile inmiyorum cogu zaman cocuklardan kendi aliyor ben napim parayi evin icinde lazm oldumu istiyorum zaten mantiga bak

KADININ İLLA Bİ YERDE KOCADAN GİZLİ BİRİKMİŞİ OLCAK
ANNEM PARAYI BEYAZ KAĞIDA SARAR.
PANO ARKALARINA YAPIŞTIRIRDI.

Şu evlilikte senin paran benim param muhabbetine girildi mi evliliğin tadı kaçıyor resmen. Evliyseniz senin paran benim param değil bizim paramız muhabbeti geçmeli.

O herzaman senin paran benim param beni param gene benim param diye kendince espiri yapiyor.
Benimde kendimce param var yani ihtycm oldumu güven olsun en azindan diye.
Ama byle bi muameleyi hak etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…