Esinin kiymetini bil.tek diyecegim bu.
sabah sabah yüzümü güldürdünüz, ne tatlı bir yorum bu. :)
11 senedir evinize ilk kez gelcekler.. cumartesi aksami musait olursunuz pazar sabahi is sorununuz olmaz diye düşünmüşlerdir. Arayip haberde vermişler. Neden bu ksdar sinir yaptin ki... nazikce diledigin baska bi aksam olsun diyebilirdin. Aayrica yemege gelseler ne var. 11 yilda 1 kere yahuu...
Eee durum çözülmüş ?
11 senedir hiç mi 8-10 kişi yemeğe gelmedi, şaşırdım.
Ayaklari alismaz bence bi 11 sene daha gelmezler saygi yapmak istemisler size. Ama esin istemiyorsa tamamdir. Sen fazla canini sikma. Nolcak 2 cesit yemek yaparsin calisiyodum ancak bu kadar oldu dersin :)
Caya gelin demek biraz ayip olur ama esin bilir artik.
Valla tatlım eger hayattaki felsefen buysa bana gore yanlistasin. Onlar bana bole yapıyorlar bende ole yaparim oh tarzi bi dusunce tarzi biraz garip. Yani onlar cairmadiysa o onlarin ayibi. Sende bu sekilde davranarak tipki o kizdigin insanlar gibi oluyorsun. Ha davet etmek istemeyebilirsin tabiki bu sizin hayatiniz bizene. Ama sole diim aksam yemege gelcek adam 11de de arayabilir bence uygun bi saat. Ki dedigim gibi hemde cumartesi pazar evde olurlar sabah uyanmak zorunda kalmazlar die düşünmüştür. Yani bilmiorum belki bn biraz hassasim bu konuda hem unutma misafir 10 rızıkla gelir 9unu bırakır 1ini yer gidermiş:-D
Sabah eşimin halasının oğlu aradı neymiş bugün akşama yemeğe gelceklermiş eşimde ben işe gitcem dedi yarın gelin dedi...kapattı yemeğe gelceklermiş dedi bende yemeğe alanam çaya gelsinler dedim ...ama sinir oldum evime ilkkez gelecekler üstelik 8-10 kişi ben 11 yıldır hiçbirinin evine yemeğe gitmedim kimseyide aramadım yemeğe gelcez die...eşimde dedi ağızları alışmasın ben derim hanım sınava gitcek çaya gelin die ne düşüncesizle yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?