Keşke benim de bu şehirde yemeğe gelebilecek akrabalarım olsa da arayıp size yemeğe geliyoruz deseler.. Başımla beraber ! Yesek içsek eğlensek hep beraber.. Aaah ah, bazen insanları anlamak çok zor..
Verdiğiniz tepki biraz abartılı geldi bana.. Ama sizin hayat görüşünüz tabi ki..
11 yıldır ilk kez gelmeleri bir garip.
Kendileri yemeğe geleceğiz demeleri de bir garip..
Ama ne kadar tedbirli bir çiftsiniz siz ki ayakları alışmasın diye hemen önlem almışsınız.
11 yıldır o yüzden ilk kez geliyorlar sanırım.
Keşke diğer yorumlarıda okusaydın 11 yıldır nie ilkkez geldiklerini anlardın :))))
Keşke benim de bu şehirde yemeğe gelebilecek akrabalarım olsa da arayıp size yemeğe geliyoruz deseler.. Başımla beraber ! Yesek içsek eğlensek hep beraber.. Aaah ah, bazen insanları anlamak çok zor..
Verdiğiniz tepki biraz abartılı geldi bana.. Ama sizin hayat görüşünüz tabi ki..
bazen hayır demek gerekiyo biz herkese boyun eğdikte neoldu bi tanesinden vefa görmedik konu sahibi iyi yapmışın arkadaşım .
bide insan çağrılmadan yemeğe geliyoruz demez yani çaya gelir
Konu sahibi arkadaşın son zamanlarda açtığı konulara bakılırsa şu anda en son yapmak istediği şeyin eşi ve ailesine hizmet etmek olduğunu düşünüyorum.Çokda haklı.
o bazen hayır demeleriniz 11 yılda bir gelen misafire mi denk geliyor.. inşallah bu hayat felsefenizi! çocuklarınıza aşılamazsınız..
sanki insanlara evlerine yerleşmeye gidiyor. 1 akşam yemeği yaw..[/QUO
sen öyle yapıver, sağol çocuklarımı düşündüğün için
sen öyle yapıver, sağol çocuklarımı düşündüğün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?